quami 01.03.06, 13:49 Pozdrowienia dla Was wszystkich i podziękowania za pomoc i towarzyszenie w trudach wychowania maluszka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania2425 Re: kurcze lubie to forum :D 01.03.06, 14:11 podzielam twoje zdanie )))) pozdrawiam wszystkich anula Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaros Re: kurcze lubie to forum :D 01.03.06, 14:14 Ja niestety nie podzielam Waszego zdania... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: kurcze lubie to forum :D 01.03.06, 14:21 agatkaros napisała: > Ja niestety nie podzielam Waszego zdania... To po diabła tu siedzisz? ;-PPPPP Ja je wręcz uwielbiam ))) Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaros Re: kurcze lubie to forum :D 01.03.06, 14:27 mama_kotula napisała: > agatkaros napisała: > > > Ja niestety nie podzielam Waszego zdania... > > To po diabła tu siedzisz? ;-PPPPP > Ja je wręcz uwielbiam ))) > Och, bardzo Ci dziękuję, jesteś przemiła. Właśnie dlatego zdania nie podzielam. Co tu robię, to wyłącznie moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: kurcze lubie to forum :D 01.03.06, 14:29 Widzisz, po prostu dziwi mnie niekonsekwencja. Jak czegoś nie lubię, a mam alternatywę, po prostu z tego rezygnuję. Aha, jakbyś nie zauważyła, to w moim poście były emotikonki, oznaczające żart Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaros Re: co robicie gdy opiekunka zachoruje? 01.03.06, 14:32 Zasiłek przysługuje wyłącznie wtedy, kiedy dochód na osobę w rodzinie nie przekracza 504 zł. Ja też pracuję i mam opiekunkę. Gdyby zachorowała, wzięłabym po prostu urlop, finansowo jest korzystniejszy niż zwolnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaros Re: kurcze lubie to forum :D 01.03.06, 14:33 mama_kotula napisała: > Widzisz, po prostu dziwi mnie niekonsekwencja. Jak czegoś nie lubię, a mam > alternatywę, po prostu z tego rezygnuję. > Aha, jakbyś nie zauważyła, to w moim poście były emotikonki, oznaczające żart : > ) Jasne, rozumiem Cię. Ty masz tak, a ja inaczej ) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: kurcze lubie to forum :D 01.03.06, 14:36 agatkaros napisała: > Jasne, rozumiem Cię. Ty masz tak, a ja inaczej ) Znaczy lubisz się umartwiać, a ja lubię się czepiać DDDDD Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaros Re: kurcze lubie to forum :D 01.03.06, 14:38 mama_kotula napisała: > agatkaros napisała: > > Jasne, rozumiem Cię. Ty masz tak, a ja inaczej ) > > Znaczy lubisz się umartwiać, a ja lubię się czepiać DDDDD > Pozdrawiam Hahaha, nie, nie umartwiać, wręcz przeciwnie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: kurcze lubie to forum :D 01.03.06, 14:22 agatkaros napisała: > Ja niestety nie podzielam Waszego zdania... > Pozdrawiam Ja też. Czasem az strach coś napisać )) Czasem tu bywam, ale wolę inne - październikowe Odpowiedz Link Zgłoś
quami no nie.... :D 01.03.06, 21:04 ja wiedzialam ze tak bedzie ale za te Wasze spory tez Was lubie,no przedciez nudno byłoby gdyby tak nikt od czasu do czasu nie czegos nie czepnąl no nie??? Znów mailam isc wczesniej spac a tu co??? Na forum jestem Kurde wciągnłęo mnie to forum jak karmienie cycem, nieźle i kto by przypuszczał ... Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 bardzo lubię 01.03.06, 21:32 A mój mąż twierdzi że jestem już uzależniona.Pozdrawiam wszystkich. Zbyszko forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=34547251 Odpowiedz Link Zgłoś