mysunieczka 09.03.06, 09:07 ... jaka bielizna jest wg was najlepsza? chce otworzyc sklep i robie rekonesans. nie wytrzymam juz z mezem i musze sobie znalezc prace Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoszyn Re: mam pytanie do mam... 09.03.06, 09:12 Ja najbardziej lubię koronkową bieliznę. Za taką bawełniana nie przepadam (ale na pewno ma swoich fanów). Raczej czarna, czasem biała. kolorowa bardzo rzadko. Biustonosze z fiszbinami, podnoszące i powiekększające biust (bo mam mały hehe),a majtki to raczej stringi. Czy chcesz coś jeszcze wiedzieć? Powodzenia we własnym przedsięwzięciu. Bardzo Cię popieram i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
monia_z1 Re: mam pytanie do mam... 09.03.06, 09:12 ja mam najwięcej Italian Fashion, Atlantic i parę Key. Odpowiedz Link Zgłoś
mysunieczka Re: mam pytanie do mam... 09.03.06, 09:16 No, to juz cos. Dzieki dziewczyny za odpowiedz. Opiekunki nie wezme, bo jakos sobie nie wyorazam, zawsze chcialam byc z dzieckiem. Moja mama duzo pracowala i nie miala czasu dla mnie. A sklep, to najlepsze wyjscie, bo jakies swoje przychody bede miala, a maz niech sobie szuka sprzataczki i praczki. w morde Jakie firmy najlepsze oprocz wyzej wymienionych? Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: mam pytanie do mam... 09.03.06, 09:31 Ja polecam bieliznę SAMANTA. Ma (według mnie) idealną rozmiarówkę. Kupuję przez i-net i jeszcze nie zdażyło się by coś nie pasowało. Poza tym jest ładna, elegancka i nie jest bardzo droga. Pozdrawiam i życzę powodzenia!! Marta Odpowiedz Link Zgłoś
mysunieczka Re: mam pytanie do mam... 09.03.06, 09:33 tak, Samanta rzeczywiscie fajna i maja duze rozmiarowki. Dziekuje i prosze o wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: mam pytanie do mam... 09.03.06, 09:38 moja ulubiona firma to Intimissimi - chyba włoska Odpowiedz Link Zgłoś
asik_cz Re: mam pytanie do mam... 09.03.06, 09:48 Witaj mysunieczka! Ostatnio odpisałaś na mój post dotyczący siedzenia w domu, pamiętasz?Fajny masz pomysł i wierzę, że Ci się uda. Podziwiam zapał do tworzenia czegoś własnego. Może to jest właśnie sposób, a nie całowanie pracodawcy po rączkach, że Cię raczył zatrudnić i męczenie sie w bzdetnej robocie. Ja myślałam o komisie art. dziecięcych, bo mieszkam w niewielkim mieście z dużą ilością dzieci i małym dostępem do allegro i innych źródeł rzeczy używanych. Z bielizny - Atlantic - majtki (wyjątkowo trwały i wygodny), Triumph- staniki, komplety (mały luksusik), pończochy do pasa i samonośne (koniecznie długie z szeroką koronką, żeby sie nie wrzynało w trochę szersze udko). Czarna i biała, czasami kremowa Odpowiedz Link Zgłoś
mysunieczka Re: mam pytanie do mam... 09.03.06, 09:52 Hej! Komis art dzieciecych, to jest to! Ja mieszkam a malym miescie i jest jeden sklep z art dzieciecymi - pelen monopol. Ale ludzie i tak kupuja rzeczy uzywane - ciuszki i sprzety. Takie komisy to strzal w dziesiatke. a uzywane rzeczy zawsze mozesz kupic na allegro (chociaz sa drogie), albo od mam poskupowac, albo w innym miescie raz na miesiac kupic. Jestem juz zdesperowana, maz sie obrazil, jak mu oswiadczylam, ze dosyc mojego poswiecenia, a jego lenistwa ("kochanie, przeciez sie staram"). teraz jest moj czas i musze go wykorzystac. Mala moge brac ze soba, a jak nie, podrzuce czasem do mamy i juz. A przynajmniej mezulek zobaczy, jak to jest, kiedy musi sam cos zrobic w domu. Ale mam zapalu oby wsyatrczylo Ale boje sie okropnie Odpowiedz Link Zgłoś