miruka 05.05.06, 20:46 Jak myślicie, dziewczyny, nasi mężowie gdyby już nie byli nasi zaopiekują się nami w razie jakby co – jak ten cały Teodor z MjM lub Piotr z Magdy M??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be.em Re: sytuacja z serialu 05.05.06, 20:48 po pierwsze nie wyobrażam sobie że nie będę z moim M) ale zakładając hipotetycznie - raczej ja bym nie chciała. koniec to koniec, nie bujanie się bez końca. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: sytuacja z serialu 05.05.06, 20:57 Oglądałysice wczoraj hmmmmm...chyab interwencja lub uwaga nie pamietam, młoda dziewczyna była dyrektorką, miala meza, ma dziecko. Przezyla straszny wypadek, twarz troche znieksztalcona, potrzebuje opieki i musi zajmowac sie dzieckiem a maz co??????? odszedl !!!!!!! bo Ona nagle stracila firme i urode !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renka14 Re: sytuacja z serialu 05.05.06, 21:06 A tak zmieniając – stary mnie rzuca dla innej, ja sobie jakoś układam życie, tamten opuszczony łamie nogę, a ja lecę się nim zajmować, niedoczekanie, kochany ... telenovel fiction Odpowiedz Link Zgłoś
antulek Re: sytuacja z serialu 05.05.06, 22:18 Weź pod uwagę że obaj są nieźlie zmanipulowani przez swoje byłe. Pytanie czy są tak porządni czy tak naiwni? Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: sytuacja z serialu 06.05.06, 07:04 Ten Teodor z "MjakM" to zwykla oferma niezdolna do podjecia decyzji,a nie zaden porzadny facet.Miota sie pomiedzy byla a przyszla i zapewne guzik mu z tego wszystkiego wyjdzie.Bzdurny pomysl p.Lepkowskiej czy kto to tam pisze. W ogole ten serial jakis watpliwy.Sedzina,ktora niby jest kobieta sukcesu,czyli moglaby byc wzorem,a prowadzi rozwiazly tryb zycia.Ledwo jej facet wyjechal- wskakuje do lozka bylemu mezowi i zachodzi w ciaze.Przedtem zona hazardzisty,ktory ja zdradza i w koncu ucieka. Jej siostra Malgosia w ogole jakas chora.Mimo mlodego wieku dwoch mezow i skrajna nieodpowiedzialnosc.Tez super wzor dla mlodych dziewczyn.Od zycia tylko brac,ale dac innym jak najmniej.Czyli sukcesy wychowawcze Mostowiakow seniorow. Nie dziwie sie ze aktor grajacy role Krzysztofa,skrajnego nieudacznika,mial dosyc i postanowil umrzec.Niedlugo pewnie wszyscy wymra-ale z nudow,podczas ogladania serialu... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: sytuacja z serialu 06.05.06, 08:21 Tego nie wiem, ale w druga strone- facet moglby na mnie liczyc.Bo ja jestem z tych, ktore nie pielegnuja urazów.Bylo, minelo. Moja mama z ojcem jest po rozwodzie, darla z nim koty strasznie, teraz on jest ciezko schorowany, a ona dopuszcza mysl, by mu pomoc. Nie wiem, czy faceci sa do tego zdolni, nie znam poki co takiego przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś