Dodaj do ulubionych

sytuacja z serialu

05.05.06, 20:46
Jak myślicie, dziewczyny, nasi mężowie gdyby już nie byli nasi zaopiekują się
nami w razie jakby co – jak ten cały Teodor z MjM lub Piotr z Magdy M???
Obserwuj wątek
    • be.em Re: sytuacja z serialu 05.05.06, 20:48
      po pierwsze nie wyobrażam sobie że nie będę z moim Msmile) ale zakładając
      hipotetycznie - raczej ja bym nie chciała. koniec to koniec, nie bujanie się
      bez końca.
      • edycia274 Re: sytuacja z serialu 05.05.06, 20:57
        Oglądałysice wczoraj hmmmmm...chyab interwencja lub uwaga nie pamietam, młoda
        dziewczyna była dyrektorką, miala meza, ma dziecko.
        Przezyla straszny wypadek, twarz troche znieksztalcona, potrzebuje opieki i
        musi zajmowac sie dzieckiem a maz co??????? odszedl !!!!!!! bo Ona nagle
        stracila firme i urode !!!!!!!!!!!!!!
        • renka14 Re: sytuacja z serialu 05.05.06, 21:06
          A tak zmieniając – stary mnie rzuca dla innej, ja sobie jakoś układam życie,
          tamten opuszczony łamie nogę, a ja lecę się nim zajmować, niedoczekanie,
          kochany ... telenovel fiction
    • antulek Re: sytuacja z serialu 05.05.06, 22:18
      Weź pod uwagę że obaj są nieźlie zmanipulowani przez swoje byłe. Pytanie czy są
      tak porządni czy tak naiwni?
    • wobbler Re: sytuacja z serialu 06.05.06, 07:04
      Ten Teodor z "MjakM" to zwykla oferma niezdolna do podjecia decyzji,a nie zaden
      porzadny facet.Miota sie pomiedzy byla a przyszla i zapewne guzik mu z tego
      wszystkiego wyjdzie.Bzdurny pomysl p.Lepkowskiej czy kto to tam pisze.
      W ogole ten serial jakis watpliwy.Sedzina,ktora niby jest kobieta sukcesu,czyli
      moglaby byc wzorem,a prowadzi rozwiazly tryb zycia.Ledwo jej facet wyjechal-
      wskakuje do lozka bylemu mezowi i zachodzi w ciaze.Przedtem zona
      hazardzisty,ktory ja zdradza i w koncu ucieka.
      Jej siostra Malgosia w ogole jakas chora.Mimo mlodego wieku dwoch mezow i
      skrajna nieodpowiedzialnosc.Tez super wzor dla mlodych dziewczyn.Od zycia tylko
      brac,ale dac innym jak najmniej.Czyli sukcesy wychowawcze Mostowiakow seniorow.
      Nie dziwie sie ze aktor grajacy role Krzysztofa,skrajnego nieudacznika,mial
      dosyc i postanowil umrzec.Niedlugo pewnie wszyscy wymra-ale z nudow,podczas
      ogladania serialu...
    • lola211 Re: sytuacja z serialu 06.05.06, 08:21
      Tego nie wiem, ale w druga strone- facet moglby na mnie liczyc.Bo ja jestem z
      tych, ktore nie pielegnuja urazów.Bylo, minelo.
      Moja mama z ojcem jest po rozwodzie, darla z nim koty strasznie, teraz on jest
      ciezko schorowany, a ona dopuszcza mysl, by mu pomoc.
      Nie wiem, czy faceci sa do tego zdolni, nie znam poki co takiego przypadku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka