mamusia19781 14.05.06, 21:28 od lipca wracam do pracy po urlopie wychowawczym, synek ma 4 m-ce . Powiedzcie mi jak to u was było, jak sobie poradziłyscie, no i przede wszystkim jak zniosłyście tęsknotę za dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elkusia Re: powrót do pracy 15.05.06, 13:14 Ja nie byłam wstanie wrócić do pracy po czterech miesiącach, wróciłam dopiero gdy córcia miała rok. Pierwszy dzień to ryczałam, gdy wychodziłam z domy, w drodze, w pracy i po powrocie do domu. Na drugi dzień trochę mniej, na trzeci prawie wcale. W pracy tyle pracy,że nie miałam czasu myśleć o dziecku, ale na biurku konieczne zdjęcie mojego aniołka. Z córcią została mama męza, która ma fioła na punkcie wnuczki, przychodziła wcześniej do małej, tak aby ją przyzwyczaić do siebie. Dużo do małej mówiła, zagadała ją zawsze, gdy wychodziłam. Teraz jest ok, córcia robi nam pa,pa gdy wychodzimy. Ale i tak w pracy myślę co one tam robią, wiem jedno, że córcia jest w dobrych rękach i to mi bardzo pomogło. Chociaż teściową lubię trochę mniej - nie wiem, może zazdrość? Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: powrót do pracy 17.05.06, 11:28 Wróciłam do pracy jak synek miał 6,5mca i zniesliśmy to dobrze. Ja już chciałam iść do ludzi. Mały bardzo szybko przyzwyczaił sie do niani no i teraz więcej czasu spędza z tatą. Mimo to nie zauwarzyłam żeby moje notowania jakoś specjalnie u niego spadły. Odpowiedz Link Zgłoś