ssyl 21.05.06, 21:16 POlecam goraco. Ksiazka Eichelbergera. I zeby mi zadna nie napisala ze to prowokacja i zadna emama nie bedzie chciala na mnie patrzec etc.... pozdr syl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna_ja Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 21.05.06, 23:07 Nie znam...o czym to? I od razu zaznaczam,ze nie mam nic zlosliwego na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_ja Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 21.05.06, 23:54 Ech,Ssyl pewnie juz spi...moze jutro odpisze bo mnie zaciekawila Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 00:05 moze tytuł wpiszemy w google ? i bedziemy miec??? ssyl wstawaj i pisz Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 00:07 ksiazki.wp.pl/katalog/ksiazki/ksiazka.html?kw=13787 Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_ja Dzieki Edycia :-) ..... 22.05.06, 00:12 ....len ze mnie,nawet poszukac mi sie nie chcialo Zycze milej nocki Ja odpadam,dziecie wstanie rano i nie zrozumie,ze mama by jeszcze chetnie pospala Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
ssyl Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 16:52 przepraszam dziewczyny ale zem wczora z wioczora padla jak kawka, a dzisiaj spacery spacery spacery po gorach po gorach po parku tez padam - 27 stopni! widze ze sobie poradzilyscie moim zdaniem ksiazka dla tych ktorzy mysla o psychoterapii, o "zmianie", o nowej jakosci (hehe jak to brzmi)... eichelberger buddysta, gestaltysta, terapeuta pisze o rozwoju i duchowosci... Cytat: ..."dobra psychoterapia powinna zmierzać do takiej sytuacji, w której człowiek będzie się bał coraz to mniejszej ilości rzeczy, będzie zdolny do miłości, do dawania, nie będzie powodował przez nieuwagę i zaniedbanie cierpienia własnego i innych ludzi."... POlecam tez tego autora: "Ciałko" "o co pytaja dzieci" "jak wychowac szczesliwe dzieci" "zatrzymaj sie" i jeszcze kilka acha i "mezczyzna tez czlowiek" (tez? ) pozdr syl Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_ja Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 17:01 A wiec pozostaje mi tylko ja kupic...w grudniu,jak do Polski przyjade(lepiej sobie tytul zapisze bo tak na pewno zapomne ;-/ ). Ssyl,skad Ty piszesz,ze u Ciebie 27 stopni? Odpowiedz Link Zgłoś
ssyl Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 17:09 gory sowie czyli sudety - poludnie polski poludniowy zachod bardziej - dolnoslask Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_ja Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 17:20 No to ladna okolice masz I miejsce do spokojnych spacerkow chyba tez,nie? Wlasnie spojrzalam na termometr - u nas(Niemcy,Westfalia)tylko 18 stopni,wiejeeee i nie zacheca do spacerow Odpowiedz Link Zgłoś
ssyl Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 17:24 ja tu tylko na tydzien u mojej rodzicielki coby sie wnukiem nacieszyla moja siora dzwonila wczorja z duseldorfu i u nich cieplo moze ow front atmosferyczny do Ciebie dojdzie czego Ci zycze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_ja Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 17:30 A dzieki,dzieki Przydaloby sie troche slonca a mniej deszczu,bo dziecie do ogrodka idzie w kurtce i kaloszach,postoi tam kilka minut,poprzyglada sie mokrej piaskownicy i wraca do domu stwierdzajac:"bleee,mama! kake wetter!" ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
sutra Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 17:25 ssyl napisała: > POlecam tez tego autora: "Ciałko" "o co pytaja dzieci" "jak wychowac szczesliwe > > dzieci" "zatrzymaj sie" i jeszcze kilka acha i "mezczyzna tez czlowiek" > (tez? ) A ja polecam "Kobietę bez winy i wstydu", moim zdaniem najlepsza z tych wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
ssyl Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 17:32 no wlasnie! komus ja pozyczylam i wsiakla, a mialam zapisywac ... ehhh i "zdradzony przez ojca"! powinna byc obowiazkowa lektura dla ojcow tych co juz sa i tych ktorych szczescie to spotka dopiero swojego czasu kupilam 10 egzemlarzy i rozdawalam moim kolega... do momentu kiedy ktorys nie powiedzial: "no fajnie fajnie .... (moje nazwisko) ale dostalem ja od Ciebie juz na urodziny" " pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sutra Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 22:37 ssyl napisała: > no wlasnie! komus ja pozyczylam i wsiakla, a mialam zapisywac ... ehhh Zawsze robię to samo, a potem pluję sobie w brodę... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś