Dodaj do ulubionych

Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac.

21.05.06, 21:16
POlecam goraco. Ksiazka Eichelbergera.
I zeby mi zadna nie napisala ze to prowokacja i zadna emama nie bedzie
chciala na mnie patrzec etc....
pozdr
syl
Obserwuj wątek
    • wredna_ja Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 21.05.06, 23:07
      Nie znam...o czym to?
      I od razu zaznaczam,ze nie mam nic zlosliwego na mysli wink
      • edycia274 Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 21.05.06, 23:48
        nio o czym,?
        • wredna_ja Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 21.05.06, 23:54
          Ech,Ssyl pewnie juz spi...moze jutro odpisze bo mnie zaciekawila smile
          • edycia274 Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 00:05
            moze tytuł wpiszemy w google ? i bedziemy miec??? ssyl wstawaj i pisz
            • edycia274 Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 00:07
              ksiazki.wp.pl/katalog/ksiazki/ksiazka.html?kw=13787
              • wredna_ja Dzieki Edycia :-) ..... 22.05.06, 00:12
                ....len ze mnie,nawet poszukac mi sie nie chcialo wink
                Zycze milej nocki smile Ja odpadam,dziecie wstanie rano i nie zrozumie,ze mama by
                jeszcze chetnie pospala wink Dobranoc...
                • edycia274 Re: Dzieki Edycia :-) ..... 22.05.06, 00:20
                  dobranoc wink
              • ssyl Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 16:52
                przepraszam dziewczyny ale zem wczora z wioczora padla jak kawka, a dzisiaj
                spacery spacery spacery po gorach po gorach po parku smile tez padam - 27 stopni!
                widze ze sobie poradzilyscie
                moim zdaniem ksiazka dla tych ktorzy mysla o psychoterapii, o "zmianie", o
                nowej jakosci (hehe jak to brzmi)... eichelberger buddysta, gestaltysta,
                terapeuta pisze o rozwoju i duchowosci...
                Cytat:
                ..."dobra psychoterapia powinna zmierzać do takiej sytuacji, w której człowiek
                będzie się bał coraz to mniejszej ilości rzeczy, będzie zdolny do miłości, do
                dawania, nie będzie powodował przez nieuwagę i zaniedbanie cierpienia własnego
                i innych ludzi."...
                POlecam tez tego autora: "Ciałko" "o co pytaja dzieci" "jak wychowac szczesliwe
                dzieci" "zatrzymaj sie" i jeszcze kilka acha i "mezczyzna tez czlowiek"
                (tez? wink)
                pozdr
                syl
                • wredna_ja Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 17:01
                  A wiec pozostaje mi tylko ja kupic...w grudniu,jak do Polski przyjade(lepiej
                  sobie tytul zapisze bo tak na pewno zapomne ;-/ ).
                  Ssyl,skad Ty piszesz,ze u Ciebie 27 stopni?
                  • ssyl Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 17:09
                    gory sowie czyli sudety - poludnie polski smile poludniowy zachod bardziej -
                    dolnoslask wink
                    • wredna_ja Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 17:20
                      No to ladna okolice masz smile I miejsce do spokojnych spacerkow chyba tez,nie?
                      Wlasnie spojrzalam na termometr - u nas(Niemcy,Westfalia)tylko 18
                      stopni,wiejeeee i nie zacheca do spacerow uncertain
                      • ssyl Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 17:24
                        ja tu tylko na tydzien u mojej rodzicielki coby sie wnukiem nacieszyla smile
                        moja siora dzwonila wczorja z duseldorfu i u nich cieplo moze ow front
                        atmosferyczny do Ciebie dojdzie czego Ci zycze smile
                        pozdr
                        • wredna_ja Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 17:30
                          A dzieki,dzieki smile Przydaloby sie troche slonca a mniej deszczu,bo dziecie do
                          ogrodka idzie w kurtce i kaloszach,postoi tam kilka minut,poprzyglada sie mokrej
                          piaskownicy i wraca do domu stwierdzajac:"bleee,mama! kake wetter!" ;-P
                • sutra Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 17:25
                  ssyl napisała:

> POlecam tez tego autora: "Ciałko" "o co pytaja dzieci" "jak wychowac
                  szczesliwe
                  >
                  > dzieci" "zatrzymaj sie" i jeszcze kilka acha i "mezczyzna tez czlowiek"
                  > (tez? wink)

A ja polecam "Kobietę bez winy i wstydu", moim zdaniem najlepsza z tych
                  wszystkich.
                  • ssyl Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 17:32
                    no wlasnie! komus ja pozyczylam i wsiakla, a mialam zapisywac ... ehhh
                    i "zdradzony przez ojca"! powinna byc obowiazkowa lektura dla ojcow tych co
                    juz sa i tych ktorych szczescie to spotka dopiero wink swojego czasu kupilam 10
                    egzemlarzy i rozdawalam moim kolega... do momentu kiedy ktorys nie
                    powiedzial: "no fajnie fajnie .... (moje nazwisko) ale dostalem ja od Ciebie
                    juz na urodziny" smile"
                    pozdr
                    • sutra Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 22:37
                      ssyl napisała:

> no wlasnie! komus ja pozyczylam i wsiakla, a mialam zapisywac ... ehhh

Zawsze robię to samo, a potem pluję sobie w brodę... ;-(
                      smile
    • gotha_martik Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 15:17
      dzięki smile
      • edycia274 Re: Pomoz sobie. Daj swiatu odetchnac. 22.05.06, 22:12
        kupie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka