misiak36 12.06.06, 18:12 My wyjeżdżamy nad morze i zaczęłam się pakować i przyznam , że kiepsko mi to idzie, choć na wyjazd już nie mogę się doczekać , a jak wy spędzacie te wolne dni / Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 12.06.06, 18:31 Dla mnie weekend zacznie sie w piatek po pracy, wiec zaden "długi" to on nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
halszkabronstein Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 12.06.06, 19:11 Rodze 22 czerwca wiec chyba długi weekend spedze na ostatnich przygotowaniach w domu i zakupach bo mi kilku drobiazgów jeszcze brakuje . Chetnie bym gdzieś wyjechała jednak rozumiecie sami , że teraz byłoby to mało rozsądne hehe . Odpowiedz Link Zgłoś
halszkabronstein Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 12.06.06, 19:11 Ponadto weekend weekendem a ja mam na studiach akurat w tym czasie jeszcze jedno zaliczenie . Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 12.06.06, 21:25 a ja pracuję a w sobotę lezę na wesele Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka ja nie muszę wyjeżdżać - mieszkam nad morzem ... 12.06.06, 22:09 i mam zamiar z tego skorzystać i powygrzewać sie na słonku Byłam wczoraj po raz pierwszy w tym roku na plaży i jest cudownie - moje chłopaki też już się cieszą ) Odpowiedz Link Zgłoś
begonia4 Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 13.06.06, 11:39 Ja będę świętować urodzinki!!! ( nie pytajcie które..) Ciekawe co sprawi mi mężulek? Pa Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 13.06.06, 11:41 praca,za to teraz ide na plaze jest 24stopnie w cieniu Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 13.06.06, 11:45 W pracy, bo podobno nie przysługuje mi urlop A szkoda bo brzucho mam juz spore (w sierpniu rodze) i miałam nadzieje że jeszcze się gdzies poturlam zanim całkiem zniedołężnieje... Przy okazji, wie ktos może dlaczego nie przysługuje mi niewykorzystany urlop ze stażu (3 miesięcznego) po którym własnie dostałam umowę? Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie do chipsi 13.06.06, 12:03 staż odbywałas zapewne podpisując umowę z urzędem pracy - za ten okres urlop faktycznie nie przysługuje natomiast jeżeli to Twoja pierwsza praca to przysługuje Ci - po każdym przepracowanym miesiącu - 1,66 dnia urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 13.06.06, 11:52 Już w środę ruszamy w Bieszczady! Weekend zostanie przedłużony o pobyt (2 dniowy) w Krynicy, bo wygrałam tam pobyt w SPA !! )) ------------------------------------------------- çççççççççççççççççççççĂççĂç - Czy zyskujesz przy bliższym poznaniu? - Tak Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 13.06.06, 12:03 czwartek i piatek - ucze sie bo w sobote mam egzamin z ekonomii( w sobote - jade na dzialke. Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek11 Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 13.06.06, 12:06 Piątek do pracy, poza tym dziecko chore, wiec co tu mozna zaplanować? Wyjazd na działkę jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 13.06.06, 12:35 ogólnie ch..owka. Tuz po weekendzie wyjezdzam na konferencje do Moskwy wiec musze sie przygotowac co nie byloby problemem ale w sobote slubny ma rekrutacje na swoim wydziale niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadominika3 Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 13.06.06, 12:44 U mnie super!!! W piątek od 14:00-22:00 w pracy, w sobotę od 8:00-16:00 szkolenie. Po prostu pełen entuzjazm i rewelacja... Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 13.06.06, 12:47 Jaki długi weekend?? Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 13.06.06, 13:16 mąż ma służbę w sob/niedz, ja w domu z dziećmi pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 13.06.06, 16:05 bede sie uczyla do choelrnego egzaminu z historii literatury. o ile sie wczesniej nie powiesze. albo sie upije z rozpaczy i juz wtedy w ogole nie bede musial asi eniczego uczyc... pozdr aga Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 13.06.06, 16:09 aha, uczyla sie bede w czwartek, bo w piatek pracuje. po pracy jade jedyne 400km na uczelnie, a w sobote rano egzamin. a w neidziele kolejny. uwielbiam dlugie weekendy!!! aga Odpowiedz Link Zgłoś
dracena31 Re: jak spędzacie nadchodzący długi wekeend ? 13.06.06, 17:35 a ja powinnam w piątek dokulac sie do Kalabrii!!!! i ponad 2 tyg. wakacji!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś