monia145 01.07.06, 18:12 E-mamy, macie jakąś wyjatkowo uciązliwą WADĘ/WADY dla otoczenia? Taką, przez którą partner chce rozwodu/separacji, dzieci pragną adopcji a współpracownicy marzą o wysłaniu Was na Ksieżyc?))) U mnie w domu- bałaganiarstwo w pracy- chorobliwa ambicja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta76 Re: Wady, ach te wady:) 01.07.06, 18:13 wybuchowość i czasem zieję jadem,jak nie mam humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Wady, ach te wady:) 01.07.06, 18:30 nieomylność i wszystkowiedztwonajlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
anet81 Re: Wady, ach te wady:) 01.07.06, 18:39 Mojego męza drażni, gdy go poprawiam. On coś mówi, a ja: nie mówi się "wziąść", tylko "wziąć" itp No i jeszcze, ze na każdy temat chcę mieć cos do powiedzenia, typ takiej wszytskowiedzącej i najmądrzejszej na świecie. Sama za to siebie czasem nie lubię, ale nie umiem się powstrzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Wady, ach te wady:) 01.07.06, 21:05 napady złości i złego humoru...potem sama się sobie dziwię jak mogłam być taka wredna... Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Wady, ach te wady:) 01.07.06, 22:13 anet81 napisała: > Mojego męza drażni, gdy go poprawiam. On coś mówi, a ja: nie mówi się "wziąść", > tylko "wziąć" itp > No i jeszcze, ze na każdy temat chcę mieć cos do powiedzenia, typ takiej > wszytskowiedzącej i najmądrzejszej na świecie. > Sama za to siebie czasem nie lubię, ale nie umiem się powstrzymać! Ja też poprawiam małżona ) Kiedyś mi ryjka przytkał aż, bo co chwila mu wytykałam jakieś potknięcia Odpowiedz Link Zgłoś
mamka_klamka Re: Wady, ach te wady:) 01.07.06, 21:42 Czepiam się drobiazgów typu skarpetki pod łóżkiem i jestem potwornie wybuchowa. Wrzeszczę i rzucam znalezionymi skarpetkami. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Wady, ach te wady:) 01.07.06, 21:51 Naprawdę? A pytałaś o zdanie ludzi z twojego otoczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Wady, ach te wady:) 01.07.06, 22:00 A Ty nie dostrzegłaś" ")))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: mamy przewagę, tak czy inaczej ;o) 01.07.06, 22:15 Nawet gdybyśmy były nie wiem jak wredne, ironiczne, wkurzające itd., to mamy znaczną przewagę nad mężczyznami RODZIMY... Odpowiedz Link Zgłoś
kattkak Re: Wady, ach te wady:) 01.07.06, 22:20 Zatem Monia, jako osoba bez wad, nie uznałam za stosowne wypytywać otoczenie o jakieś wyimaginowane moje wady. Odpowiedz Link Zgłoś