Dodaj do ulubionych

Ubranie na wesele

06.07.06, 10:27
W sierpniu idziemy na ślub brata mojego męża. Sytuacja nie ciekawa,brat zaprosił nas sam bez narzeczonej, na świadka wziął kolegę(on był u nas świadkiem,jest chrzesnym naszego syna).Jego narzeczona na nasz ślub nie przyjechała,na chrzest też nie.Rodzice męża też inaczej traktują brata a inczej mojego męża,ale to za dużo pisania.W skrócie jesteśmy przekonani,że nie jesteśmy tam mile widziani a zaproszenie jest bo tak wypada.Postanowiliśmy jednak pójść do kościoła i może na część wesela.
Chciałabym ładnie i nie banalnie wyglądać. Byłam już w kilku sklepach i nie mam pomysłu na ubranie.Chciałabym spódnicę i bluzkę, coś czego nie będzie miała na sobie większość kobiet. Macie jakieś pomysły?
Obserwuj wątek
    • malgra Re: Ubranie na wesele 06.07.06, 12:14
      Widziałam kiedyś w butiku komplet żakiecik i spódniczkę. Kolorek jasny
      turkus.Spódniczka przed kolano wykończona falbanką i małą klamerką i tak samo
      żakiet u dołu i chyba przy rękawach. Całość wyglądała bardzo elegancko.
      Niestety cena też była elegancka coś ponad 700 zł.
    • ewa2233 Re: Ubranie na wesele 06.07.06, 12:27
      Wstęp Twojego postu nijak się ma do zakończenia smile
      Myślałam, że chodzi o iść/nie iść na ślub/wesele?
      Bo opis stosunków w rodzinie chyba nie ma wpływu na to czy wybierzesz "małą
      czarną", czy romantycznie kwiecistą sukienkę? smile
      Przecież to, co ubierzesz zależy od tego w czym się najlepiej czujesz, jaki
      styl preferujesz.
      O tym zapomniałaś napisać smile
      -------------------------------------------
      çççççççççççççççççççççĂĂçĂç
      Życie jest mdłe i znikome,życie się całkiem nie liczy
      bez jakiejś wielkiej niewiadomej,bez tajemnicy.
      • tysia77 Re: Ubranie na wesele 06.07.06, 12:48
        Dla mnie wstęp ma znaczenie,ponieważ stosunki są napięte chciałabym wyglądać wyjątkowo łądnie.W innej sytuacji nie zależałoby mi aż tak. Na codzień ubieram się w dżinsy i rózne bluzki i swtery(nie mam konkretnego stylu) Nie mam żadnej spódnicy ani sukienki,więc sama nie wiem jaki styl preferuję.smile
        • ewa2233 Re: Ubranie na wesele 06.07.06, 12:56
          smile gdybym szła na wesele z rodziną którą uwielbiam, to też bym chciała się
          podobać, więc to dla mnie nie jest oczywiste smile

Najlepiej idź do sklepów i poprzymierzaj. Tylko takim sposobem się przekonasz
          czy lepiej się czujesz/wyglądasz w spodniach, mini spódnicy, spódnicy za
          kolano, spódnicy do kostek, sukience zwiewnej w letnich kolorach, czy wolisz
          coś bardziej "ostrego, drapieżnego".
          Modne są np. gorsety ze spódnicami do ziemi, ale ja bym czegoś takiego nie
          założyła smile
          ---------------------------------------------------
          çççççççççççççççççççççĂççĂç
          Życie jest mdłe i znikome,życie się całkiem nie liczy
          bez jakiejś wielkiej niewiadomej,bez tajemnicy.
    • izabela_741 Re: Ubranie na wesele 06.07.06, 14:47
      Tysia, przelec sie po sklepach jest duzo fajnych, kolorowych sukienek i letnich
      zakietow. Napewno cos znajdziesz.
      Ja widzialam wczoraj w Gdansku fajna kiecke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka