michiko 06.07.06, 21:27 zmiana rządów albo rozsądna cenzura. Wiadomo co mam na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michiko he he he konkrety 06.07.06, 21:42 poczekaj na konkrety ja czekam na uzasadneinie to twojej cenzury i na konkrety a nie na ble ble ble na priv. Bełkot taki jak lili. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Michiko 06.07.06, 21:50 Mój bełkot powiadasz? W takim razie wytłumacz, czym są te twoje wypociny i te nachalne próby zwrócenia na siebie uwagi? Znasz przysłowie, ktore mówi, że osądza się ludzi wg siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
michiko z groźbami rzecz jasna 06.07.06, 21:55 i zarzutami. NO prosze czaekam na forum. Jeśli moj jest bełkot co jak nazwiesz wypocinki czajki?? Ona pisze z sensem a reszta w tym ja pisze bełkot? MOja droga chyba przesadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: z groźbami rzecz jasna 06.07.06, 22:12 Nie męczennico, nie przesadzam. Mam rozumieć, ze jesteś jedyną sprawiedliwą, obiektywną, kulturalną i niezwykle sensowną osobą na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: z groźbami rzecz jasna 06.07.06, 23:35 Lilka jak się zdenerwuje to jeszcze stan wojenny wprowadzi. Taka już jest, no i doświadczenie ma Odpowiedz Link Zgłoś
michiko nie ciesz się ojejkuniu 06.07.06, 21:58 siła złego na jednego - jedną. Lila czy ty uważasz ze penis lub fallus to wulzaryzm, lub ze tego słowa publicznie nie nalezy używać? Moze sie wypowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: nie ciesz się ojejkuniu 06.07.06, 22:01 chodziło o kutasa ale nie w tym rzecz jakoś wole dyskutować z lilą to przynajmniej nie jest rzucanie grochem o ścianę Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: nie ciesz się ojejkuniu 06.07.06, 22:11 Kiedy ja rozmaiwajac z Tobą Oejjkuniu i z ichiko mam wrazenie ze rzucam grochem o ścianę. Dlaczego dziwi cie ze nie jestem w stanie przyjac do wiadomosci Twoich "argumentów? Ty przyjmujesz moje?? Odpowiedz Link Zgłoś
michiko argumetem jest link 06.07.06, 22:13 uważasz to za argument? Chyba żartujesz, ale goraco dzisiaj - rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
daria_nowak Re: nie ciesz się ojejkuniu 06.07.06, 22:54 I Ty jsteś moderatorem????????? Niedawno weszłam na te watki i jestem lekko zdziwiona. Prowadzisz prywatną wojnę? Krucjata jakaś? Proponuję większa dozę obiektywizmu i dystans. Nawet jeśli masz odmienne zdanie (może uzasadnij, to nie prywatny folwark!) to nie masz prawa zamykać ust osobom o odmiennym zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Ojejkuniu 06.07.06, 22:16 Nawet żałuję, że po tak fantastycznym czasie, jaki dane mi było przeżyć, wracam na forum od razu w oko cyklonu Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: Ojejkuniu 06.07.06, 22:18 ee tam, takie brutalne powroty nie są złe nie pozostawiają złudzień Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: petycja 06.07.06, 22:02 To mamy Złą Moderatorkę i Dobrą Moderatorkę? W jakim celu tworzycie te sztuczne antagonizmy? Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: petycja 06.07.06, 22:03 powiedzmy że mamy jedną rozsądną moderatorkę. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko to fakty a nie tworzenie antagonizmów 06.07.06, 22:04 jedna moderatorka jest pusta i głupia z druga jakoś dałby sie dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 hehehe 06.07.06, 22:14 Pamiętam czasy kiecyto kalina była 'złą" moderatorką. Kiedy Rzucano sie na Twinmame. Jakos nie wzrusza mnie ze ty Michiko masz o mnie takie zdanie. Z twocih ust to praktycznie komplement. Bardziej bys mnie przeraziła gdybyz napisała ze mnie lubisz. Wtredy musiałabym sie zastanowic co ze mną nie tak,ze podpasowałam takiej personie jak ty)))) Odpowiedz Link Zgłoś
michiko och czajka 06.07.06, 22:16 ciesze się niezmiernie że masz tak dobre o sobie mniemanie. Nic dodac nic ująć. Ja jestem persona grata a ty niekoniecznie. A ja nie wiesz co oznacza persona grat to słownik Kopalińskiego polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: to fakty a nie tworzenie antagonizmów 06.07.06, 22:14 Michiko, powiedż, co cię uprawnia do wycierania sobie butów osobą czajki? Skoro uważasz, ze jest taka beznadziejna ( a właściwie sądziusz to o nas obu) to w końcu zrób to, co od dawna zapowiadasz i poproś administrację, by się nami zajęła. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko och lilu 06.07.06, 22:19 dlaczego zabierasz głos w sporze, który cie nie dotyczy? CZajka jest osobą, która poodobie jak członkowie partii kaczek uważa ze ataki sa na nia bezpodstawne. Reszta świata to chamy i beznadzieje)) W dyskusji przeinacza fakty i odwraca" kota ogonem" Przepraszam wole polemiki z Twoja osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: och lilu 06.07.06, 22:27 Spór mnie również dotyczy. Czy nie zarzucilaś mi niedawno, że belkoczę? Staralam się wytłumaczyć Ci, że nie prowadzę na forum krucjaty przeciwko tobie. Pisalam na priv, gdyż nie uznaję publicznego łajania, ale ty sama nie pozostawiasz mi wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko łajac to ty mozesz swoje dzieci Lilu 06.07.06, 22:32 a ja troche za stara jestem na takie teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 O! Przepraszam, ze ... 06.07.06, 22:47 pozwolilam sobie użyć niewlaściwego slowa. Powinnam była się tu publicznie przyznać, ze napisałam do Ciebie, by poczuć wyższość, którą mi daje funkacja ... jak śmialam Odpowiedz Link Zgłoś
hony Re: petycja 06.07.06, 22:26 Czytam sobie posty n/t wulgaryzmów, wymianę zdań między michiko, czajką, ojejkuniu... i poprostu nadziwić się nie mogę? Czy używanie słowa penis, kutas, fallus kogokolwiek obraża? Może źle czytałam, ale czy ta cała dyskusja jest wynikiem użycia takich słów? Jeżeli tak to mamy cenzurę, cóż takie czasy nastały... Odpowiedz Link Zgłoś
michiko tak kutas tak 06.07.06, 22:37 ale penis i fallus- to już nie.Ciekawe jak to inaczej ładnie nazwać Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: tak kutas tak --- doprawdy???? 06.07.06, 22:39 doprawdy??? to co powiecie na to? Kutas - w XVII-XVIII- wiecznej Polsce chwost na końcu sznura, przypinanego do pasa jako element dekoracyjny (także do szlafmycy). Jest to także określenie odnoszące się do współczesnych pomponów. Woźny pas mu odwiązał, pas słucki, pas lity, Przy którym świecą gęste kutasy jak kity, Z jednej strony złotogłów w purpurowe kwiaty Pan Tadeusz Adama Mickiewicza Aktualnie słowo kutas używane jest jako wulgarne określenie prącia. Kategorie: Ubrania artykuł dyskusja edytuj historia i autorzy zaczerpniete z Wikipedia..... oto link pl.wikipedia.org/wiki/Kutas tak wiec slowo to nie jest tak do konca wulgarne Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: tak kutas tak --- doprawdy???? 06.07.06, 22:41 kutas jest obecnie wulgarnym określeniem męskiego członka, czy cos takiego)) Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: tak kutas tak --- doprawdy???? 06.07.06, 22:48 no teraz tak, ale nie mozna mowic ze zawsze bylo wulgarne z swoja droga ciekawe kto powiedzial ze dane slowo jest wulgarene a inne nie.....no boi moznaby sie czepnac slowa "kura" i powiedziec ze wulgarne.... Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: tak kutas tak --- doprawdy???? 06.07.06, 22:55 pewnie kwestia konwencji tez mnie to zawsze zastanawiało... Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: petycja 06.07.06, 23:29 ojejkuniu napisała: > kutas jest wulgaryzmem. dla ścisłości, tylko na zasadzie przeniesienia i zawężenia odnośności przedmiotowo-logicznej wyrazu (danuta buttler, "rozwój semantyczny wyrazów polskich"). źródłosłowu nie szukajcie w terminologii płciowej. ech ten wulgarny adam mickiewicz ech ten wulgarny pan tadeusz ktoś nosi mokasyny? przestańcie natychmiast. przecież są ozdobione kutasikami ktoś ma zasłony z frędzlami? toż to kutasy, tak tak, KUTASY, KU-TA-SY! Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: petycja 07.07.06, 09:50 koszin, wiemy, że kutas nie ma źródłosłowu w terminologii płciowej, ale współczesne słowniki podają, że jest to wulgarne określenie męskiego członka inna sprawa, czy w powszechny odczuciu jest to wyraz wulgarny skoro powszechnie występuje np. w ludowych przyśpiewkach ale widać słowo na K wystaczy aby zgwałcic uczy coniektórych, w tym moderatorki, i już. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 ojejkuniu :) 07.07.06, 09:57 Przez chwilę nie rozumialam, co napisalaś w tym ostatnim zdaniu )) Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: ojejkuniu :) 07.07.06, 10:00 nie gadaj, nie czytałaś lektur szkolnych?? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: ojejkuniu :) 07.07.06, 10:09 Dokladnie to ten zbitek mnie powalil i straciłam zdolność logicznego myślenia na chwilę "aby zgwałcic uczy coniektórych" Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: ojejkuniu :) 07.07.06, 10:11 podmiot orzeczenie i dopełnienie oraz inwersja z nawiązaniem do klasyki literatury to takie skomplikowane?? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: ojejkuniu :) 07.07.06, 10:26 A po co ten wyklad z gramatyki? Slowo "uczy" zamiast "oczy" zbiło mnie na chwilę z tropu, ot i wszystko. Ale rozumiem, że takie stany niedowladu umysłowego, jakie staly się moim udziałem, Tobie się nie zdażają, o doskonała Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: ojejkuniu :) 07.07.06, 10:32 aaa, myślałam że chodzi o zawiłości składni. w takim razie przepraszam. chociaż swoją droga zastanawia mnie, czy gwałt "przez oczy" jest dla Ciebie bardziej naturaly?! Odpowiedz Link Zgłoś
pola_negri Re: petycja 07.07.06, 10:55 przepraszam, że się wtrącę, ale kutas nie jest wylgaryzmem. występuje w słowniku języka polskiego, a jego korzenie tkwią w staropolszczyźnie. słowo spotkać można np. u Kochanowskiego, potem u Mickiewicza a w sporo nowszych czasach - u Gałczyńskiego. kutas pierwotnie oznaczał zakończenie sznura i był elementem dekoracyjnym. Proszę, aby moderatorki nie popisywały się swoją ignoracją. Rozumiem, że pewnych rzeczy można nie wiedzieć, siedząc cały czas w domu i czytając jedynie fora, ale niewiedza nie usprawiedliwia czynów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 pola_negri 07.07.06, 10:58 Popisałaś się swoją elokwencją i od razu humor się poprawił? Czy zauważyłaś gdzieś tutaj moją wypowiedź na temat słowa "kutas"? Nie? To po co się mądrzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: pola_negri 07.07.06, 11:08 lila, ale wątek poleciał dlatego, że słowo "kutas" zostało uznane przez czajkę jako wulgarne. dlatego nie pisz, że nie o nie chodziło, bo to już wyajśniła nam czajka. i idę już bo jeszcze chwila, a zwymiotuję miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: pola_negri 07.07.06, 11:10 Ja nie o wątku, a o liczbie mnogiej, ktora pola zastosowała. Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: pola_negri 07.07.06, 11:12 ta liczba mnoga t może stąd, że murem stoisz za czajką.... Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: pola_negri 07.07.06, 11:23 Tak więc Lilu,nie muisz mnie bronic Wtedy unikniesz rykoszetu. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Czajko ale ja nie jestem nadwrażliwa na krew :) 07.07.06, 11:27 A stać murem będę, bo wiem doskonale, że nie kierujesz sie w swoim postępowaniu jakimiś animozjami, nie prowadzisz krucjaty. Dobrze gdzieś napisalaś, ze forum jest na tyle pojemne, że zmieścilabyś się i Ty i Twoi dwersarze. Niestety, nie będzie to możliwe, przy barku dobrej woli do nie wszczynania burd. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka25 Re: petycja 06.07.06, 23:03 Nie chcialam się wtrącać, ale nie wytrzymałam Tytułem wstępu - niewiele się udzielam na emamie, teraz, dawniej za czasów wiecznej-gosi (lila i czajka nic do was nie mam, chodzi o umiejscowienie w czasie) było to jakby...sympatyczniej? Nie było jątrzenia, czepiania, dyskusje były takie cieplejsze, a nie jak tu komus przysr.. (przepraszam). michiko, nie rozumiem, co wg ciebie znaczy rozsądna cenzura? A może by bez cenzury, za to wszyscy uważajmy na to co piszemy? Tak, żeby nikomu przykrości nie zrobić, nie obrazić itd. Uważam, że uwagi do czajki nt jej dziecka - są po prostu chamskie. Tak samo jak profil psychologiczny "niedopchnięcia", no ludzie! jak tak bardzo wam zle (michiko, ojejkuniu i kto tam jeszcze)na emamie to macie swoje forum i do woli mozecie tam sobie rozmawiac o fallusach, fiutkach, penisach - i nikt wam tego nie usunie. wy chyba naprawdę nie macie co robić, skoro kruszycie kopie o takie bzdurki. Nie szkoda czasu..? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka25 i jeszcze... 06.07.06, 23:09 cytuję "michiko 06.07.06, 22:04 jedna moderatorka jest pusta i głupia z druga jakoś dałby sie dogadać" wybacz ale slowa pusta i glupia są powszechnie uwazane za slowa obelzywe - kliknelam na smietniczek jesli chcesz zmian - zacznij od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray K.... zamknijcie ten beznadziejny wątek 06.07.06, 23:05 Bo jak nie miałam dotąd mdłości, tak teraz zaczyna mi się zbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 rzygalnicę 06.07.06, 23:43 taką do jakiej womitowali w jamie michalika krakowscy artyści na początki xx wieku Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: petycja 07.07.06, 10:58 ja sie podpisuje. Zasady sa po to zeby miec radoche z ich lamania wiec jak wiesz moja droga na naszym forum netykiete mamy gdzies) i wszytsko ma sie dobrze nie ma jatek ani kasowania brzydkich slow ani banowania ludzi a brzydkie slowa nikogo nie raza za bardzo bo to jest zywy jezyk. Na szczescie na wlasnym forum moge robic co mi sie podoba) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Oxy 07.07.06, 11:01 Alez my doskonale wiemy w jakim celu Ty te wątki zakladasz )) Trafnie zauważylaś - na prywatnym forum można, co się komu podoba, ale to forum, jakieś granice przyzwoitości musi posiadac, bo nie Ty ani nie ja jesteśmy jego wlaścicielkami. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Oxy 07.07.06, 11:08 ale bez przesady... mam wrazenie ze ta sztuczna cenzura ze kazdy brzydki wyraz nalezy wyciac powoduje ze to forum jest sztuczne. Bo to takie robi sie ą, ę bułkę przez bibułkę a.... nie moge napisac zaraz bo wytniecie) Odpowiedz Link Zgłoś
elena70 Re: Oxy 07.07.06, 11:15 Oxy, a gdzie masz to forum, bo ja też mam wrażenie, że "bułkę przez bibułkę a ch... gołą ręką" niektóre panie traktują.... Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Oxy 07.07.06, 11:17 Powiem tak. Masz dosyć dosadny język, specyficzne poczucie humoru i ok. Mnie Twoje wypowiedzi jakoś szczególnie nie szokują, ale sa osoby, które mają inną wrażliwość, powiedzmy nawet nadwrażliwość. Istanieje zatem potrzeba wypośrodkowania tych skrajnych postaw, dlatego zdarza się, że jakiś wątek leci, choć autorowi lub jego kompanom się to nie podoba. Być może, ze czasami nasza reakcja jest niewspółmierna do "wykroczenia", dlatego wątki bywają przywracane. Kto wie, może podobnie będzie i tym razem. Przykre, niestety, jest tylko to, że taka sytuacja stwarza michiko pole do wywlekania prywatnych animozji. Zauważ, ze to zawsze od jednej i tej samej osoby się zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu lila 07.07.06, 11:34 robicie nieładnie, i myślę że ty sama o tym wiesz... popatrz czepiacie się Michiko- i macie do tego prawo, M. używa dosyć dosadnych argumentów w dyskusji, nie wszystkim musi sie to podobać. Wczoraj użyła bardzo nieładnego argumentu- poprosiłam Was- JA!- o skasowanie tego postu, bo był niepotrzebny. Gdyby post M. dotyczył kogo innego, jestem pewna że zniknąłby w minutę. Ale, że był autorstwa M. to wisi sobie, bo jest dla Was świetnym dowodem na to, że wszytsko złe co mówicie o M. to prawda... Gracie tutaj w bardzo brzydką grę, i wygrywacie ją niestety dlatego, że jesteście moderatorkami i możecie wg. WYKŁADNI DLA MODERATORÓW wątki wywalać lub pozostawiać... Czajka wywaliła wątek- zrobiła się burza, którą Wy jeszcze, w sobie wiadomym celu, nakręcacie. Bo wystarczyło wąteczek przywrócić, pewnie juz dawno byłby spokój, a wszytskie inne "wątki poboczne" umarłyby już śmiercią naturalną... Ale nie, ty słodko piszesz, że no może i reakacja była niewspółmierna do wykroczenia, ale MICHIKO STWARZA POLE DO WYWLEKANIA PRYWATNYCH ANIMOZJI... Może i trochę tak jest, ale to Wy Liluniu dostarczacie jej pretekstów. I już. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 ojejkuniu 07.07.06, 11:54 Jak wiesz wycinam wypowiedzi Michiko, kiedy przytacza jakieś linki, kiedy rozmawia z jedną osobą, a obsmarowuje osobę trzecią. Jednak w tym przypadku rozmawiała z Czajką i link wstawiony był linkiem Czajki dotyczącym. Mnie w takim razie nic do tego. Gdyby zrobila to samo z zupełnie obcą osobą, to albo ciachnęłabym od razu, albo poczekałabym na sygnał. W tym przypadku rozumuję, ze Czajka nie ma nic przeciwko, by ta informacja wypłynęła. Gdyby to byla jakaś tajemna sparawa, to zapewne nie umieszczalaby swojego ogłoszenia na oddam/przyjmę ale na priv do swoich forumowych przyjaciół. Jest jeszcze jeden powód, dla którego ten wpis jeszcze wisi. Kiedy napisalam do michiko, że obraża ludzi, to zarzucila mi, ze wymyślam, bo nic takiego nie ma miejsca. W takim razie ma dowód na to, że jednak pogrywa nieładnie i może wreszcie przejrzy na oczy. Czekaj, czekaj, jak to my nakręcamy burzę? Czy to my dziś odświeżyłyśmy wątki? Uwierz, że nie lubuję się w walce w kisielu, błocie itp. Zważ, że bez wichrzycielskiej natury Michiko byłoby tu calkiem znośnie. Napisałam jej na priv, by nieco powściągnęła swój język, ale jak grochem o ścianę. Dlaczego? Coraz cześciej dochodzę do wniosku, że tu nie idzie o dobro emam, ktore niby są ocenzurowywane na każdym kroku, ale jakieś bzdurne uprzedzenia do osoby Czajki i Erin w wykonaniu michiko. Zresztą pozostałych forumek tez nie oszczędza i wiecznie im wytyka, ze są glupie i mają małe rozumki. Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: ojejkuniu 07.07.06, 12:03 lila, ale to co piszesz jest nielogiczne! najpierw piszesz, że posta nie wycinasz, bo nie jest to tajemna sprawa, bo widocznie czajka nie ma nic przeciwko, i w dodatku to post wcale nie jest obraźliwy. a następnie stwierdzasz: "Jest jeszcze jeden powód, dla którego ten wpis jeszcze wisi. > Kiedy napisalam do michiko, że obraża ludzi, to zarzucila mi, ze wymyślam, bo > nic takiego nie ma miejsca. W takim razie ma dowód na to, że jednak pogrywa > nieładnie i może wreszcie przejrzy na oczy." to się nie trzyma kupy. to znaczy trzyma się: ten post wisi po to, żeby był naocznym dowodem "chamstwa Michiko". Czyli rozgrywacie swoją własną grę chociaż ubierasz to w ładne słowa. A na koniec przypomnę jeszcze raz, że cała burza rozpętała się po ty, jak Czajka wyrzuciła wątek założony przez Oxy z którym Michiko nie miała nic wspólnego. A Michiko odważyła się skrytykować Czajkę, któej pewnie faktycznie nie lubi. Zresztą nie ona jedna ale to już jakby inny problem. Nakręcacie Lila, nakręcacie Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: ojejkuniu 07.07.06, 12:12 O nie, nie napisałam do Ciebie, że post nie był obraźliwy. Zresztą, jak się nad tym zastanawiam, to rzeczywiście nie był, on był zwyczajnie wredny i paskudny. I być może, ze z mojej strony jest to również wredota, ze go nie ciachnę, ale skoro moje słowa jej nie przekonują, ze postępuje mocno nie w porządku, to może ocknie się po Twoim wpisie pod tamtym postem. Wiem, że od wywalenia na osła się zaczęło. Nie umiem w tej chwili ocenić obiektywnie, co sama bym zrobiła, jaka byłaby moja reakcja, bo już za dużo spraw jest z tamtym wątkiem powiązanych. Pisząc, ze nakręcamy wątek, co konkretnie masz na myśli, bo może ja Ciebie w tym temacie zwyczjnie nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: ojejkuniu 07.07.06, 13:50 aha czyli jednak watki są cięte wg subiektywnych symapatii moderatorek tak? i teraz ty, żeby wychowac Michiko, jak również pokazać wszytskim, że jest strasznie niegrzeczna, nie wykasujesz jej postu tylko dlatego, że jest jej?! brawo Lila i to własnie jest m.in. to o czym pisałam: czyli że nakręcacie. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: ojejkuniu 07.07.06, 13:57 Powiedzmy, że tak, tym razem zniżyłam się do takiej podłości, że nie wykasowałam. Mam wrażenie, że tłumaczenie co i jak mija się z celem, bo zawsze wyciągniesz wniosek, jaki będziesz chciała. Może inaczej, napisz dlaczego uważasz, ze ten wpis powinien być usunięty? Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: ojejkuniu 07.07.06, 13:59 lila ja już to napisałam kilka razy po pierwsze dlatego, że kompletnie nie był związany z tematem po drugie dlatego, że był obraźliwy w swym przesłaniu a po trzecie to usuwanie go teraz mija się z celem, bo i tak kto miał przeczytać, to już to zrobił) Lila, pewnie, że będę wyciągać wnioski, w końcu myślenie nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: ojejkuniu 07.07.06, 14:13 Przyznam się, że jakoś ten gol do własnej bramki mnie ucieszył. Wiem, kierują mną niskie pobutki. Bez obaw, nie tak wiele osób to przeczyta, bo ludzie są tymi naszymi przepychankami zwyczajnie znudzeni i zniesmaczeni, więc jak ognia unikają wątków, gdzie na przeciw siebie stają dwie drużyny, a w składzie nasze nicki (mój, czajki, Twój, michiko np). Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: ojejkuniu 07.07.06, 14:20 lila1974 napisała: > Przyznam się, że jakoś ten gol do własnej bramki mnie ucieszył. > Wiem, kierują mną niskie pobutki. Lila, przecież to było oczywiste... z tym, że to był gol do bramki M. a nie naszej, bo od razu łądnie poprosiłam Cię, żebyś go usunęła, czego ty nie zrobiłaś... i jakby się dobrze zastanowić to też niezłego gola sobie strzeliłaś > > Bez obaw, nie tak wiele osób to przeczyta, bo ludzie są tymi naszymi > przepychankami zwyczajnie znudzeni i zniesmaczeni, więc jak ognia unikają > wątków, gdzie na przeciw siebie stają dwie drużyny, a w składzie nasze nicki > (mój, czajki, Twój, michiko np). nie myślisz tak. W przeciwnym razie usunęłabyś ten post, bo po co miałby wisieć, skoro nie dość że obraża, to jeszcze nie spełnia roli jaką chciałabyś, żeby spełnił?! Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: ojejkuniu 07.07.06, 14:30 Nie miałam na myśli "WAS", czyli żmij, tylko samą Michiko. Całe tabuny foremek nie sprawiłyby mi większej przyjemności, jaką Ty mi sprawiłaś, okazało się, ze jednak posiadasz przyzwoitość i nie podchodzisz tak zupełnie bezkrytycznie do wyczynów koleżanki. Ojejkuniu, nie znasz mnie, nie wiesz jakim jestem człowiekiem i mnoje zapewnienia, że złośliwość w czystej postaci jest mi daleka jak pluton pewnie też Cię nie przekonają, więc zostawmy sprawy takimi jakimi każda z nas je widzi. Uważasz, że się nie popisałam - być może - masz prawo do takiej opini. Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: ojejkuniu 07.07.06, 14:35 lila1974 napisała: > Nie miałam na myśli "WAS", czyli żmij, tylko samą Michiko. > Całe tabuny foremek nie sprawiłyby mi większej przyjemności, jaką Ty mi > sprawiłaś, okazało się, ze jednak posiadasz przyzwoitość i nie podchodzisz tak > zupełnie bezkrytycznie do wyczynów koleżanki. to sie cieszę. chociaż pewnie wiesz, że nie zrobiłąm tego dla Twojej przyjemności > > Ojejkuniu, nie znasz mnie, nie wiesz jakim jestem człowiekiem i mnoje > zapewnienia, że złośliwość w czystej postaci jest mi daleka jak pluton pewnie > też Cię nie przekonają, więc zostawmy sprawy takimi jakimi każda z nas je > widzi. > Uważasz, że się nie popisałam - być może - masz prawo do takiej opini. Lila, ale ja mam o Tobie dobre zdanie. Chociaż faktycznie w tym wypadku sie nie popisałaś. Ale cóz, no życie... > Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: ojejkuniu 07.07.06, 14:42 Oczywiście, że wiem, iż nie pisalaś tego pod publiczkę. Nikt nie jest doskonały, więc i mnie mogła się zdażyć wpadka. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Czy slusznie wyczuwam 07.07.06, 14:49 w Twojej wypowiedzi satysfakcję, że zapędziłaś moderatorkę w kozi róg? ) Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: Czy slusznie wyczuwam 07.07.06, 14:50 a zapędziłam? jesli zapędziłam, to pewnie, że mam satysfakcję ale jakoś nie pomyślałam o tym w tych kategoriach... Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Czy slusznie wyczuwam 07.07.06, 14:54 A widzisz, jakie pochopne wnioski można wyciągnąć? Tak pomyślałam, siedzi sobie teraz ojejkuniu i śmieje się w kułak, że bez większego wysiłku wydębiła ode mnie przyznanie się do winy. Ale cóż, trzeba było prawo skończyć a nie dyndać na nim przez trzy lata, do prokuratury się dostać i pogadać wówczas z ojejkuniu jak równy z równym, a tak to gdzie mnie żuczkowi do Ciebie )) Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: Czy slusznie wyczuwam 07.07.06, 15:02 nie lila, tak naprawdę to nie było w tym poprzednim poście satysfakcji, tylko uznanie szczere(!) dla tego, że przyznałaś, że trzmasz tego posta z "niskich pobudek" i że w tym wypadku dałaś plamę. widzisz, ja nie zakładam, że istnieją ludzie nieomylni i że moderator forum ma być nieomylny. nie o to chodzi. każdy z nas jest tylko człowiekiem. tylko czasem trzeba umiec przyznać się do swoich niskich pobudek, złośliwości albo do tego, że dało sie plamę. bardzo szanują ludzi, którzy potrafią to zrobić. i Ciebie też szanuję bo nie brniesz głupio upierając sie przy swoim. ale wazelina pociekła- bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Czy slusznie wyczuwam 07.07.06, 15:05 Nie powiem, wczoraj mnie nerw drgnął, ale po tym, co tu napisalaś, to nawet się cieszę, ze mną niskie pobutki zawładnęły - no takiej pochwały z twoich ust, to się nie spodziewalam ) Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: Czy slusznie wyczuwam 07.07.06, 15:06 powiedzmy że upał mi zaszkodził Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Czy slusznie wyczuwam 07.07.06, 15:09 Ok, upal nic innego być to nie mogło. Ps. Jak chcesz się mnie pozbyć, to się pozbywaj bez skrupułów, ja się nudzę niemożebnie, więc od kompa pewnie szybko nie odejdę Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: Czy slusznie wyczuwam 07.07.06, 15:12 lila, wiem, że zostaniesz tu w dobrych rękach powinnam posprzatać, ale perspektywa jakikolwiek wysiłeku fizycznego w taka pogodę mnie przeraża:// a swoją drogą skoro sie już te 3 lata przebujałaś na prawie, to teraz już powinno byc zdecydowanie z górki Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Czy slusznie wyczuwam 07.07.06, 15:14 Niestety, od tych 3 lat minęlo już prawie 10 Nęci mnie perspektywa powrotu na studia i to jakieś z prawem związane, ale czy zrobię ten wysilek to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: Czy slusznie wyczuwam 07.07.06, 15:15 aaa, to znaczy, że musiałabyś zaczynać całkiem od początku, tak?? to rzeczywiście małokusząca perspektywa chociaż prawo jest super) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Czy slusznie wyczuwam 07.07.06, 15:12 lila1974 napisała: > > Ps. Jak chcesz się mnie pozbyć, to się pozbywaj bez skrupułów, ja się nudzę > niemożebnie, więc od kompa pewnie szybko nie odejdę Ja mam huk roboty, ale w krzakach siedze, moge pokonwersować )) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Chloe 07.07.06, 15:15 Zdaje się, że konwersujesz już i to całkiem intensywnie, czy też może rozmówca zaszył się w krzakach jeszcze gęstszych i nie słyszysz, co mówi? ) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe 07.07.06, 15:16 Ja jestem towarzyski człowiek, mogę konwersowac z wieloma osobami Czuję się spławiona.... P Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Chloe 07.07.06, 15:20 O nie!!! Gdzieżbym śmiala kogoś spławiać, ani mi w glowie Wybacz, jesli wyrazilam się malo klarownie Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe 07.07.06, 15:21 No, to już lepiej ) To o czym konwersujemy?? O pomponach staropolskich, o pogodzie??? Gdzie na urlop Lila?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Chloe 07.07.06, 15:26 O pomponach? Bo ja wiem, taki wyświechtany temat ... (tu robię niezadowoloną minkę). O pogodzie banalne - tez nie wobec tego. O! O urlopie to ja mogę zawsze )) Marzy mi się łono natury szeroko pojęte - namiot, kajak, ognisko ... te sprawy, tylko komary mi się nie marzą Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe 07.07.06, 15:27 Ale pisałaś, że jedziesz gdzieś? To pożałuj mnie, bo ja w tym roku nigdzie ( A nad Solinę bym pojechała.... albo w jakąś dzicz nad jezioro (czy sa jeszcze dzicze nad jeziorami, czy wszędzie leci hip-hop???) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Chloe 07.07.06, 15:31 chloe ja nad Soline tez bym chciala))))))) i w tym roku tylko dzieleczki podmiejskie, a dalej nigdzie moze krotki weekend na morzem ale dzialeczki tez sa fajne Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe 07.07.06, 15:35 O, na działeczke też może dotrę ) I na basen i na rolki wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: Czy slusznie wyczuwam 07.07.06, 15:16 chyba pokonserwować się obejrzałam się włąśnie w lusterku i mam ZAJEBISTE (czy to słowo jest dozwolne na tym forum?) zmarych pod oczami- nie jest dobrze(( Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Czy slusznie wyczuwam 07.07.06, 15:21 Koniecznie dużo się napij są szanse, ze się nieco wygladzisz Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: Czy slusznie wyczuwam 07.07.06, 15:24 lepiej zgłosze się do II edycji "chce byc piekna" idę sprzątac. albo poczytać. jeszcze nie zdecydowałam <papa> Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 pa i ... 07.07.06, 15:28 do zobaczenia w łagodniejszych okolicznościach Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Oxy polec jakies normalne forum :) 07.07.06, 13:34 normalnego to nie polece bo nasze jest n, njn (nie nie jestem normalna)(speszyl edyszyn)P Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: Oxy polec jakies normalne forum :) 07.07.06, 13:38 hihi oki to w takim razie nienormalne Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Oxy polec jakies normalne forum :) 07.07.06, 13:55 ale ono jest zamkniete no chyba ze sie zglosisz Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: Oxy polec jakies normalne forum :) 07.07.06, 13:56 a przyjmiecie? to sie chjetnie zglosze Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Oxy polec jakies normalne forum :) 07.07.06, 13:56 > ale ono jest zamkniete no chyba ze sie zglosisz no nie wiem oxy, laska nie ma fotki w wizytowce - tak w ciemno bierzesz? a jak jest od Ciebie ladniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: Oxy polec jakies normalne forum :) 07.07.06, 14:02 hiih specjalnie nie mam bo mam niewyparzona facjate Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 czajka 07.07.06, 12:05 ja wiem ona chce poprawić statystyki tego forum ot co Odpowiedz Link Zgłoś
mirega Re: petycja 07.07.06, 13:38 Michiko przecież juz ustalono, że jesteś wulgarna, kutas, penis i inne to wulgaryzmy, które dobrze wychowanym (chłe, chłe) "damom" nie przystoją. Przecież tu wątki sponsorują przytulanka z mężusiami - tych normalnych to mało tu niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: petycja 07.07.06, 13:38 Bez sensu. Jak sie wchodzi do czyjegoś domu to sie przestrzega zasad domowników-nie istotne czy nas bawią czy drażnia(jak ściaganie butów w cudzym domu). jak Paniom nie pasują zasady to po co z nimi walczyć?Nie lepiej dla własnego zdrowia, opuścić miejsce ktore nam nie odpowiada? cenzura, obraża,nie obraza, banuje,nie banuje.....bez sensu. taki upał...ze Wam sie chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 babsee 07.07.06, 13:42 Dokładnie to miałam na myśli - witaj po przerwie Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: petycja 07.07.06, 13:44 > Bez sensu. > Jak sie wchodzi do czyjegoś domu to sie przestrzega zasad domowników-nie > istotne czy nas bawią czy drażnia(jak ściaganie butów w cudzym domu). swiete slowa babsee problem polega na tym, ze to nie tyle sa zasady domownikow - ale bardziej kogos na "stanowisku" niejakiego Pana Anioła z Alternatywy 4 Tam tez wlasnie mielismy niezly przyklad, pewnego rodzaju, dominacji nad "domownikami" Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 mlody zonkosiu 07.07.06, 13:46 Wiedzialam, ze i Ciebie tu nie zabraknie )) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: mlody zonkosiu 07.07.06, 13:48 > Wiedzialam, ze i Ciebie tu nie zabraknie )) a sledze od wczoraj rozwoj wypadkow, nie ukrywam i pozdrawiam przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: mlody zonkosiu 07.07.06, 13:52 ja również pozdrawiam Odnośnie Waszej paczki, to mam wrażenie, ze dosyć często siedzicie w krzakach i śledzicie rozwój wypadków, by interweniowac w najbardziej odpowiednim momencie do wszczęcia rejwachu )) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: mlody zonkosiu 07.07.06, 13:55 > Odnośnie Waszej paczki, to mam wrażenie, ze dosyć często siedzicie w krzakach i > > śledzicie rozwój wypadków, no coz, jestesmy jakby po sasiedzku, a wiesz jak to jest w malych spolecznosciach - jeden wie co u drugiego na obiad bedzie > by interweniowac w najbardziej odpowiednim momencie no na tym to chyba polega, zeby napisac to co ma sie do napisania "w odpowiednim momencie" a nie mlec ozorem po proznicy - czyz nie? > do wszczęcia rejwachu )) ile mozna pracowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: mlody zonkosiu 07.07.06, 13:58 Chciałam powiedziec że jestem w krzakach cały czas P Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 chloe 07.07.06, 14:00 Zaczynam myśleć, że te krzaki slużą Wam nie tylko do maskowania się przed moderatorkami )) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe 07.07.06, 14:05 My tu z żonkosiem na Cocollino czekamy )) Będzie jazda PP Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: chloe 07.07.06, 14:07 > My tu z żonkosiem na Cocollino czekamy )) Będzie jazda PP zaczynam sie was bac Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe 07.07.06, 14:08 mlody_zonkos napisał: > > zaczynam sie was bac Czy znowu nam uciekniesz jak wczoraj??? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: chloe 07.07.06, 14:09 > Czy znowu nam uciekniesz jak wczoraj??? przeciez wiesz, jak to jest z tym kroliczkiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe 07.07.06, 14:11 mlody_zonkos napisał: > > przeciez wiesz, jak to jest z tym kroliczkiem ;P Z moim króliczkiem to jest tak, że stukam palcem w podłoge a on przybiega, a jak jest z innymi??? ) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: chloe 07.07.06, 14:14 > Z moim króliczkiem to jest tak, że stukam palcem w podłoge a on przybiega ja wiem - on jest wogole jedyny w swoim rodzaju i obdarzony ;P Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe 07.07.06, 14:15 mlody_zonkos napisał: > > > > ja wiem - on jest wogole jedyny w swoim rodzaju i obdarzony ;P Bezkonkurencyjny wprost P Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: chloe 07.07.06, 14:20 > Bezkonkurencyjny wprost P dlatego uciekam - balbym sie przegrac z krolikiem Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe 07.07.06, 14:23 mlody_zonkos napisał: > dlatego uciekam - balbym sie przegrac z krolikiem A potem Coco wpada w kopmpleksy! Przez Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: chloe 07.07.06, 14:37 no wlasnie bo sie królikiem zaslania a matki sie boi niekarmiacej Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe 07.07.06, 14:38 cocollino1 napisała: > > a matki sie boi niekarmiacej A właśnie miałam pisać, że nie cycki tylko cysie opalamy PPP Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: chloe 07.07.06, 14:51 ekhm wierze na slowo)))) moze na auto- moto pokaz tam to sie uciesza Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: chloe 07.07.06, 15:01 hehehe zaraz by sie pytali czy to nowy model pokrowca na kierownice np))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe 07.07.06, 15:04 I jeszcze gotowi niedocenić walorów estetycznych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: chloe 07.07.06, 15:07 co Ty! tylko funkcjonalnosc bedzie ich interesowala Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe 07.07.06, 15:10 cocollino1 napisała: > tylko funkcjonalnosc bedzie ich interesowala Funkcjonalność moich cycków jest mocno ograniczona )) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: chloe 07.07.06, 15:11 aha i jeszcze nie chce Cie martwic, ale o cene moga pytac ewentualne promocje itp))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe 07.07.06, 15:14 Wiesz co.... auto moto to nie jest forum dla nas.... może fotografia cyfrowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: chloe 07.07.06, 15:19 hmmmmm fotografia mowisz musze sie z tym przespac) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe 07.07.06, 15:21 Kurde, ale w przyszłym tygodniu sie wstrzymaj, bo mnie na tyłach nie będzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: chloe 07.07.06, 15:23 Kurde!!! Mam dwa tygodnie urlopu i od jutra mnie nie ma Czyli mamy czas na przemyslenia i dokonanie wlasciwego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: chloe 07.07.06, 15:26 a i owszem bez zgielku forumowego mysli beda czystsze Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe 07.07.06, 15:28 Ja zauważyłam, że mi się forum śni ) I mając w perspektywie tydzień bez netu już opracowałam mape kafejek ) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: chloe 07.07.06, 15:32 hehehe ja olewam forum na dwa tygodnie pomimo calej mej sympatii do niego Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 hop hop:) 07.07.06, 14:09 jestem))) ale dzis kategorycznie odmawiam jazdy)) za cieplo ja jak oxy nie daje rady przy takim upale bawic sie w igraszki hehehe, chocbys chloe miala tyly zabezpieczac Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: hop hop:) 07.07.06, 14:10 To może chociaż cycki poopalamy??? Pardon, biust! ) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: podziwiam za to wyczucie chwili :) 07.07.06, 14:01 > podziwiam za to wyczucie chwili mam okazje cwiczyc troche dluzej od Ciebie, jak podejrzewam Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: podziwiam za to wyczucie chwili :) 07.07.06, 14:04 zapewne Zreszta ze mnie wyjątkowo prosta dziewucha i do podchodów na wyżynach intelektu nie bardzo się nadaję Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: podziwiam za to wyczucie chwili :) 07.07.06, 14:07 > Zreszta ze mnie wyjątkowo prosta dziewucha i do podchodów na wyżynach intelektu > > nie bardzo się nadaję po pierwsze primo - udam, ze nie zalapalem po drugie primo - z kobieta zgadzac sie nalezy, uczyla mama ;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: petycja 07.07.06, 14:33 Swietne bo ja swietna babka jestem Czesc Liluniu.na wakacjach sie bylo? ps.to prywata Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 babsee 07.07.06, 14:37 Na razię robię sobie tylko wypady to tu to tam. Grafik mi tak ułożono, że po nocce mam 3 dni wolnego, więc grzechem byloby nie skorzystać. W dodatku wrócił mój tata i chciałabym nacieszyć się jego obecnością. Prawdziwy urlop szykujemy na 7-24 sierpnia - jakoś bardziej wierzę w pogodę w sierpniu niż w lipcu, choć jak widac na zalączonym obrazku lipiec w tym roku imponujący. Miło mi, że o mnie pamiętałaś A Ty jakie masz plany? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Hihihi jak administracja zobaczy ilość wpisów, to 07.07.06, 15:07 wywalą nas z hukiem, bez czytania Odpowiedz Link Zgłoś
michiko żeby nie było że mnie nie ma - Jestem 07.07.06, 15:15 juz widzę moje kochane jak sie cieszą co niektóre osóbki. Miłego popołudnia. Odpowiedz Link Zgłoś