Dodaj do ulubionych

Czy ja jestem niedzisiejsza??!!!

13.08.06, 21:07
Mam 23 lata, myslę ze należe do rozrywkowych osób i mało jest rzeczy które
mogą mnie zdziwić...a tu...moja szwagierka - 13 lat!!byłam dzisiaj u teściowej
i ak patrze sobie na ową szwagierkę i co..ma gigantyczną malinkę na
szyi!kiedy zapytałam o nią poprostu sie uśmiechnęła.Kurcze szok może ja jestem
zacofana ale 13 lat to dzieciak.Młoda z tego co sie dowiedziałam ma chłopaka
19 lat, i watpię żeby na malinkach sie kończyło. Jestem młoda i może to głupio
zabrzmi ..ale w moich czsach było inaczej. Ja i moje koleżanki 13letnie w tym
wieku zakochiwałysmy się raczej platonicznie, takie głupie podchody, listy
miłosne trzymanie się za rękę, ale o zadnym pocałunku tym bardziej z
języczkiem nie było mowy a o seksie to już wogóle!!!Jak bym wróciła z malinka
to ojciec by mnie chyba zabił! To mnie bulwersuje, ale moze tak jak piszę w
temaci jestem niedzisiejsza....
Obserwuj wątek
    • oxygen100 Re: Czy ja jestem niedzisiejsza??!!! 13.08.06, 21:17
      no!! moze nawet sie juz bzyka. A jak jeszcze nie dostala miesiaczki to nawet
      lepiej. Swoja droga czy takie zachowanie to juz norma czy ciagle jeszcze
      margines?? bo jestem kompletnei nie w temacie
    • escribir Re: Czy ja jestem niedzisiejsza??!!! 13.08.06, 21:40
      To jest nas dwie, bo jak moja córka za 3,5 roku, będąc 13-letnim dzieciakiem,
      przyjdzie z malinką, to będzie to jej ostanie wyjscie!!!!!!!!!!!
      No i oczywiście nie pozwoliłabym dziecku w jej wieku spotykac się z dorosłym
      facetem.
      Ja również w wieku 13 lat to platonicznie sie podkochiwałam, a nie malinkowo.
      • mazena76 Re: Czy ja jestem niedzisiejsza??!!! 13.08.06, 21:47
        zgadzam się z wami, ja też jestem w szoku.Myśle jednak że te dzieciaki
        pozbawiają się uroków tego własnie platonicznego zakochania-ja to do tej pory
        wspominam.
        Myśle jednak że te obyczaje przychodzą do nas z zachodu( o gazetach dla
        nastolatków nie wspomne).Sześć lat temu byłam na koloni w Usa (jako pracownik)
        mieszkałam razem z 13 latkami i byłam w szoku jak rozmawiają o seksie i innych
        rzeczach.Byłam jednak przekonana że u nas w Polsce jest inaczej ale widze że
        nie miałam racji.
        pozdrawiam niedzisiejszą
        • l.e.a Re: Czy ja jestem niedzisiejsza??!!! 13.08.06, 21:57
          Ze względu na moją pracę, miewam klientki - dziewczyny 13-16 letnie, które
          informują mnie o swoich związkach z 20, ba 30letnimi facetami, ślepo wierząc,
          że on jest ten jedyny. Często są zbulwersowane, kiedy próbuję ich uswiadomić,
          że jest inaczej. A ja jestem zdziwiona ich ślepą wiarą w dorosłość sad
    • ciocia_luta Re: Czy ja jestem niedzisiejsza??!!! 13.08.06, 22:02
      No to ja tez jestem staroświecki moher skołtuniony, bo jakoś seks w wykonaniu
      13latek średnio mi sie we łbie miesci. Może i cycki ma i jest ten teges, ale 13
      latek mentalnie to dla mnie dziecko.
      • olimpia_b81 Re: Czy ja jestem niedzisiejsza??!!! 13.08.06, 22:33
        ja na miejscu matka, nie mowica o ojcu bym zrobila taka awanture ze masakra.
        ja e jej wieku to kochalam sie w chlopakch z new kids on the block, powloczylam
        wzrokiem za chlopakami z osmej klasy i takie tam.
        bosze, moja corka bedzie wtakim wieku i czego bym nie zrobila bedzie miala moze
        takie kolezanki, no chyba ze pojdzie do zakonu (czego chce jej tata- nie zeby
        byl wierzacysmile))
      • peggy1 Re: Ale my mohery jestesmy :D 13.08.06, 22:33

HEHE - jestem u rodzicow na wakacjach.Przejrzalam swoje pamietniki - ja w wieku
        13-14 lat chodzilam do Kosciola (!!!!) zeby popatrzec na chlopaka ktory byl
        wowczas ministrantem big_grin

Coz czasy sie zmieniaja - ja nie chodze do Kosciola,a ten chlopak jest
        bezrobotnym alkoholikiem i zamiast do Kosciola chodzi pod budke z piwem smile)

Mnie jednak bzykajaca sie 13-latka bulwersuje sad(
        • demarta materiał dla pedofili nie inaczej 13.08.06, 22:35
        • olimpia_b81 Re: Ale my mohery jestesmy :D 13.08.06, 22:36
          hehe, ja tez latalam na msze, roraty i co tam jeszcze sie dalo...big_grinDDDD
      • mycha231 Re: Czy ja jestem niedzisiejsza??!!! 14.08.06, 12:36
        Tak sobie myslałam o tej nieszczęsnej Młodej. Postanowiłam ze wyśle męża zeby
        porozmawiał z tesciową na ten temat. W końcu to jego siostra, a teściowa chyba
        nie chce zeby jej córunia maiła dziecko w tym wieku. Kurcze jak by to była moja
        córa to.....och
    • gacusia1 Jestes "niedzisiejsza" .-))) 13.08.06, 23:44
      ...ale ja chyba tez.Nie chcialabym,zeby moja corcia za 2lata przyszla do domu z
      malinka.Hmmm...teraz nasuwa sie pytanie,czy w takim razie "odpowiednio" ja
      wychowuje?Wie,jak sie ROBI dzieci.Wie,jak sie je rodzi(nie mogla uwierzyc,ze
      mozna przez ta dziureczke przecisnac braciszka).
    • mynia_pynia Re: Czy ja jestem niedzisiejsza??!!! 14.08.06, 09:39
      Do furii w wieku 13 lat doprowadzali nas koledzy, którzy strzelali stanikami wink
      Siedziałyśmy na lekcjach w ławkach a tu nagle czujesz jak ktoś naciąga ci z
      tyłu stanik i puszcza, i tak z 10 razy dziennie, nie wspomnę już o
      obmacywaniu... aż w końcu poszłyśmy do wychowawczyni, ale i tak to nie pomogło.
      Całowałam się z kolegami na cmentarzu wink Miałam malinki a co ... wink tylko
      bardzie były to wściekłe ugryzienia, mnóstwo siniaków na nogach i rękach, bo
      trzeba było walczyć o swój honor wink

Chodziłam do normalnej podstawówki 15 lat temu, miałam normalne koleżanki i
      normalnych kolegów, 13 lat to dziki wiek.
      Ale oprócz tych "zabaw", było też normalnie, ogniska, gry w karty, na skakance,
      zabawa w chowanego.

A mój "pierwszy raz" przeżyłam dużo później.
    • agastrusia Re: Czy ja jestem niedzisiejsza??!!! 14.08.06, 09:53
      A czy pomyślałyście, że ewentualny sex z 13 w wykonaniu 19 latka to pedofilia?
      Więc raczej trzeba by było zwrócić uwagę rodzicom bo jak widać oni stroświeccy
      nie są ale napewno nieświadomi.
      • l.e.a agastrusia 14.08.06, 10:27
        Gdzie jest ta granica pedofilii, co nią jest a co nie ? Powiem Ci, że często
        rodzice moich klientek, wiedzą,że ich 14-letnia córka spotyka się z dwudziesto-
        paroletnim facetem i nie mają nic przeciwko uncertain albo nie są w stanie jakoś
        zadziałać
        • agastrusia Re: agastrusia 14.08.06, 11:28
          Polskie prawo jasno to określa. 15 lat to ta granica a nasza pannica ma 13 więc
          jest to karalne nie zależnie od tego czy ona zadaje sie z nim z własnej i nie
          przymuszonej woli czy nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka