berlin30 04.09.06, 09:44 buuu, taki fajny facet, jego programy sa poprostu fantastyczne, szkoda ze jzu go z nami nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amariage Re: Steve Irvin nie zyje-Łowca krokodyli 04.09.06, 10:06 Ale co się stało? Mam nadzieje że śmierć nie przyszła od jego pupili czyli węży i krokodyli... Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: Steve Irvin nie zyje-Łowca krokodyli 04.09.06, 10:09 a co, krokodyle go zjadly???? Odpowiedz Link Zgłoś
paraga Re: Steve Irvin nie zyje-Łowca krokodyli 04.09.06, 10:58 zginął od uderzenia kolcem jadowym płaszczki....tak było mu pisane, a sądzę, że wiedział czym grozi praca jaką kochał...bardzo mi szkoda, że już go nie ma, lubiłam z córką jego programy... Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Steve Irvin nie zyje-Łowca krokodyli 04.09.06, 11:06 ten z Animal Planet? o kurcze, lubiłam go Odpowiedz Link Zgłoś
patoo Re: Steve Irvin nie zyje-Łowca krokodyli 04.09.06, 11:10 A ja go nie znosiłam.Ciagle mam jego obraz przed oczami jak karmil krokodyla jedna reka a w drugiej mial ok.2 miesiecxznego niemowlaka(swoje dziecko). Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Steve Irvin nie zyje-Łowca krokodyli 04.09.06, 11:12 był orginalny, fakt ale miał charyzmę i pasję niesamowitą Odpowiedz Link Zgłoś
podyanty Re: Steve Irvin nie zyje-Łowca krokodyli 04.09.06, 13:29 patoo napisała: > A ja go nie znosiłam.Ciagle mam jego obraz przed oczami jak karmil krokodyla > jedna reka a w drugiej mial ok.2 miesiecxznego niemowlaka(swoje dziecko). Ja tez go nie trawilam, nawet przed tym numerem z niemowlakiem. Przeciz on draznil i prowokowal te krokodyle, zeby publika miala radoche. Pewno te plaszczke tez sprowokowal do ataku. One sa nieagresywne i same z siebie nie atakuja. Wiec wcale go nie zaluje choc w naszym antypodalnym kraju juz prawie zaloba narodowa z tej okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Steve Irvin nie zyje-Łowca krokodyli 04.09.06, 11:31 Mało już na świecie takich pasjonatów....Szkoda faceta,robił świetne programy Odpowiedz Link Zgłoś
rotera Re: pasjonat 04.09.06, 14:06 dla mnie pasjonatem przyrody, człowiek legenda, to DAVID ATTENBOROUGH i nikt inny mu jak narazie do pięt nie dorasta Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: pasjonat 04.09.06, 17:33 Jestem pasjonatką Animal Planet powiem tak: Nie lubiłam jego show, programów, ale doceniam faceta miał pasje i umarł tak jak zył,.....szkoda człowieka!!!! p.s zostawił dzieci napewno pójda w jego slady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Steve Irvin nie zyje-Łowca krokodyli 04.09.06, 13:36 Ryzykowny zawod sobie wybral, zginal na posterunku mozna rzec.szkoda, jak każdego innego czlowieka, ktory zakonczyl zycie wczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Steve Irvin nie zyje-Łowca krokodyli 04.09.06, 15:14 Szkoda człowieka, ale też nie zaliczam się do wielbicielek tego typu programów, czyli "Robimy show", facet miota się po ekranie z obłędem w oczach, rzuca krokodylami, jaszczurkami i Bogu ducha winnymi wężami i pokazuje, jaki to on jest zajebiście odważny w świecie dzikich bestii... Cóż, przyszła kryska na matyska, że tak powiem. Jeśli to nagrali, to facet "zrobi show" jeszcze po śmierci. Wszystko da się sprzedać... Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: Steve Irvin nie zyje-Łowca krokodyli 04.09.06, 15:20 Nigdy go nie lubiłam ale człowieka szkoda...jak każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Steve Irvin nie zyje-Łowca krokodyli 04.09.06, 16:42 Szok! Gdzie o tym mówili, pisali? Nic nie wiedziałam. A jego samego bardzo lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: Steve Irvin nie zyje-Łowca krokodyli 04.09.06, 17:26 Ja również lubiłam jego program, szkoda faceta(( Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Steve Irvin nie zyje-Łowca krokodyli 04.09.06, 18:34 Zginął na posterunku. Bardzo lubiłam jego program. Razem z synem śledzilismy jego perypetie. Szkoda...... Odpowiedz Link Zgłoś
lollypop Re: Steve Irvin nie zyje-Łowca krokodyli 05.09.06, 07:44 W Melbourne wykupili gazety, nie moglam dzis dostac, dopiero teraz przypomnialo mi sie dlaczego! Wczoraj moj maz tak sie przejal ze obdzwonil cala rodzine. A nawet go nie lubil...trudno nie wyciagnac wnioskow ze facet igral z natura to sie doigral. Kto normalny lapie za ogon krokodyla tylko dlatego ze potrafi? Ale szkoda mi tych dzieci, to zawsze cholernie smutno jak dziecko traci rodzica. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Steve Irvin nie zyje-Łowca krokodyli 05.09.06, 08:59 No cóż szkoda człowieka ale wg mnie mógłby pretendować do nagrody Darwina Taki koniec musiał go spotkać prędzej czy później. Odpowiedz Link Zgłoś