Dodaj do ulubionych

Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepach?

04.09.06, 18:00
Moja 5 letnia córka jest zazwyczaj grzecznym i spokojnym dzieckiem .Do czasu
gdy wejdziemy do hipermarketu biegnie wtedy do działu z owocami i czem
prędzej je rozgniata ,rozrzuca miażdży oto co zrobiła dzisiaj w Tesco :
student.wszia.edu.pl/~mm1/zdjecia/rozsypgronka.jpg
obsługa kazał mi zapłacić 1200 zł i dostałam na pamiątkę zdjęcie. Co robić?
Obserwuj wątek
    • joanna266 Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 04.09.06, 18:18
      to podpucha prawda???bo jesli nie to gdzie ty w tym czasie byłas?
      • joanna266 Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 04.09.06, 18:18
        rozsyp gronkawink)))dobre
    • monia145 Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 04.09.06, 18:20
      Taaa jasne, a Ty w tym czasie pojemniki z jogurtem rozlewałaś?sad
      • joanna266 Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 04.09.06, 18:24
        a i jeszcze jedno skąd w tesco wział sie koszyk auchan???oj arnika kiepska ta
        twoja podpucha az przykro;-(
      • monia145 Ups..miało być" jogurt z pojemników":) 04.09.06, 18:27

• gosia673 Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 04.09.06, 18:25
      ale podpucha...lipa jak trzeba,kobieto gdzie ty byłaś jak dziecko taki burdel
      robiło?
    • babka71 Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 04.09.06, 18:29
      co robić zapłacić! n/t!!!!!!!!!!!!!!!
      • patoo Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 04.09.06, 18:33
        Eeee..nie wierze.No chyba ze masz szalone piecioraczkismile
      • arnikaarnika Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 04.09.06, 18:49
        Tak możliwe że to było w Auchan tak się zdenerowowałam że nie pamiętam ...ja w
        tym czasie przymierzałam mokasyny i tylko na sekunde znikneła mi z wzroku.
        • monia145 Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 04.09.06, 18:51
          Na sekundę? To nie jestem sobie w stanie wyobrazic coby była dolna zrobic w
          pięć minut? No normalnie tsunami.....
    • joanna266 Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 04.09.06, 19:00
      arnika ty to masz dopiero szalone dzieci syn- miłosnik ślimaków ,corka-
      marketowa terrorystka.a moje takie normalne i zwykłewink
    • mama007 no jak to gdzie byla?? zbierala slimaki z ogrodu, 04.09.06, 20:23
      ktore jej syn do spolki z kotem przyniesli!! big_grin
      • ja_sylwia no co wy!!! 04.09.06, 20:37
        toooo zrobiiły ślimaaaaakiiii, tak szybciooreem......
        • wegatka Re: no co wy!!! 05.09.06, 00:31
          Arnika poszła mokasyny mierzyć, a one myyyyyk, myyyyk...
    • mama_kotula Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 00:37
      arnikaarnika napisała:

> Co robić?

Znaleźć sobie jakieś hobby, odmienne od zakładania idiotycznych wątków na forum.
      • zuzia_i_werka Re: Co robić? 05.09.06, 09:02
        Zapisać się na tranplantację mózgusmile Może być od kury na przykładsmile
    • yenna_m Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 11:09
      arniko odbierz maila
      • arnikaarnika [...] 05.09.06, 13:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • yenna_m Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 13:41
        trzeba bylo jeszcze to dodac:

"Szanowna Pani
        Poniewaz naruszyla Pani moje prawa autorskie jak rowniez dobra osobiste, jestem
        na etapie sporzadzania pozwu o ochrone moich dobr osobistych.
        Wystapilam do Admina forum o Pani IP, jak rowniez poinformowalam go o
        naruszeniach w celu ustalenia sądu właściwego dla zlozenia odpowiedniego
        powodztwa. Informuje rowniez, ze w ciagu tygodnia poinformuje organy scigania o
        popelnionym przez Pania przestepstwie znieslawienia.

Niestety ma Pani pecha - jestem prawnikiem i w tym przypadku ze szczegolną
        troską i doglebnym zainteresowaniem dopilnuje swoich spraw. Nie sadze, zebysmy
        moj maz (ktory rowniez jest prawnikiem) ani ja byli zainteresowani puszczeniem
        sprawy mimo uszu.

Z wyrazami szacunku"

i tak dalej wink

mail w nawiazaniu do maila, ktory znalazl sie w oslej lawce, gdzie podpisalas
        sie droga arniko jako ja, autorka bloga, pod notką mojego autorstwa.
        • yenna_m Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 13:42
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=48058876
          • lucerka Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 13:45
            Yenna, jestes pewna, ze blogi sa chronione prawami autorskimi?
            • yenna_m Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 13:47
              oczywiscie, ze sa chronione.
              • gurus Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 13:58
                mediacafepl.blogspot.com/2005/12/blogi-s-chronione-prawem-autorskim.html
                • arnikaarnika Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 14:07
                  Tak się przypadkiem składa że też jestem prawniczką tylko lepszą a mój
                  konkubent jest tak on też jest prawnikiem i do tego wysokim i przystonym .Sądze
                  że twój prawniczy mąż nie może się równać z moim prawniczym konkubentem
                  nieskończoność razy lepszym prawnikiem można o nim powiedzieć że jest
                  megaprawnikiem. Np jeśli twój mąż prawnik był by szamponem brzozowym firmy
                  polena ewa to mój byłby Garnier 2w1. I co ty nato?
                  • mama_kotula Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 14:12
                    arnikaarnika napisała:

> Tak się przypadkiem składa że też jestem prawniczką tylko lepszą a mój
                    > konkubent jest tak on też jest prawnikiem i do tego wysokim i przystonym .Sądze
                    >
                    > że twój prawniczy mąż nie może się równać z moim prawniczym konkubentem
                    > nieskończoność razy lepszym prawnikiem można o nim powiedzieć że jest
                    > megaprawnikiem. Np jeśli twój mąż prawnik był by szamponem brzozowym firmy
                    > polena ewa to mój byłby Garnier 2w1. I co ty nato?

Arnika, ja proszę o więcej, więcej.
                    Zaplułam monitor czytając ten post.
                    I grzyby odstaw, dobrze radzę ;-P
                  • lila1974 arnikaarnika i yenna_m 05.09.06, 14:13
                    arnikaarnika zajrzyj na priv

Proszę, aby obie panie przeniosły się na priv lub na gg.
                    • chloe30 Re: arnikaarnika i yenna_m 05.09.06, 14:14
                      lila1974 napisała:

> arnikaarnika zajrzyj na priv
                      >
                      > Proszę, aby obie panie przeniosły się na priv lub na gg.

Lila - a czy psychicznie chorych nie można banowac???
                      Arnika by podpadała pod to.
                    • yenna_m Re: arnikaarnika i yenna_m 05.09.06, 14:15
                      lilo, ale wlasnie chcialam wyjasnic sprawe na priv
                      i niesety arnika zamiast normalnie porozmawiac od razu wrzucila posta na forum
                  • nisar Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 14:16
                    Garnier 2w1 wywołuje u mnie łupież, pollena ewa nie.
                    Nie zawsze to co droższe i lepiej opakowane ma lepsze działanie, uważaj.
                  • morgen_stern Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 14:16
                    Wcześniej zastanawiałam się retorycznie, czy jesteś normalna.
                    Teraz juz wiem. Nie jesteś smile
                    • morgen_stern Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 14:16
                      To było do arniki.
                  • jolilka Re: ta tylko prawniczką nie wykwalifikowaną 05.09.06, 14:17
                    skończ dziewczyno ta blazenadę bo jestem w stanie uwierzyć ,ze masz 15 lat .I
                    wszystkich chcesz tutaj nabierać ? Twoje teksty nawet nie świadczą ze jesteś
                    osobą na poziomie ,bo inaczej takich głupot taka osoba nie pisze.
          • yenna_m Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 13:46
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396
            wątek: moje dziecko nie akceptuje mojego spiewu wink czy jakos tak big_grin
    • duza_zonka Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 13:38
      jaki pozew?
      • arnikaarnika Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 19:14
        Jedna z forumowiczek postanowiła pozwać mnie za zamieszczenie linki do
        jej "blogu" .... e dziewcze za długo przy kompie siedziało i się
        napromieniowało ot wszystko , jako prawnik zalecam jej powtórkę z logiki ,jak
        by tak zanalizowała metodą zero jedynkową swój "pozef" to by się jej tautologie
        zeskanowały z rozbawienia. smile
        • iwles Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 19:25
          Jako polonista zalecam korzystanie ze słownika ortograficznego. I nie chodzi mi
          o wyraz "pozef".

• wobbler Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 20:53
          Le tam...Sady,pozwy,lata procesow...Macie na to czas?Umowcie sie"na udeptanej
          ziemi"i tam zalatwcie sprawe,ze tak powiem-"po mesku".A pozniej mozecie zalozyc
          watek,w ktorym sie bedziecie licytowac,ktora ma lepszego dentyste czy chirurga
          plastycznego.
          Tylko koniecznie poinformujcie wczesniej na forum,gdzie odbedzie sie
          konfrontacja!Z przyjemnoscia przyjde popatrzec.Zreszta pewnie nie ja jedna...
          • yenna_m Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 21:19
            dlaczego lata?
            szybko pojdzie, to prosta sprawa wink
            • wobbler Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 21:34
              Daj pokoj Yenna,nie szkoda Ci nerwow?Zlekcewaz niepowazne wybryki i nie marnuj
              zdrowia!Ale doskonale rozumiem Twoje wkurzenie.
              Pogody ducha zycze! W.
              • yenna_m Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 21:41
                wiesz, nie lubie, gdy ktos kradnie mi moje zapiski dotyczace dzieci

i to nawet nie chodzi o prawa autorskie (choc rowniez, bo blog nagradzany
                jednak) tylko takie wdepniecie brudnymi buciorami w piękno relacji matka-dziecko
                • mama_kotula Yenna, odbierz pocztę n/txt 05.09.06, 22:18

• yenna_m Re: Yenna, odbierz pocztę n/txt 05.09.06, 22:26
                    dzieki smile
                • sowa_hu_hu Re: Dlaczego moje dziecko niszczy owoce w sklepac 05.09.06, 22:36
                  a o co chodzi w twj sytuacji??? bo nie moge sie doczytac... co sie stało?
                  • yenna_m sowa, odbierz poczte :) 05.09.06, 22:41

• sowa_hu_hu Re: yenna odebralam i odpisalam :) n/t 05.09.06, 23:14

• arnikaarnika Re: yenna odebralam i odpisalam :) n/t 06.09.06, 05:55
                        smile)))))) przestań dziewczyno bo mamy polewkę w całym biurze
                        • skorek w którym biurze ? 06.09.06, 07:56
                          w którym biurze ?
                        • chloe30 Re: yenna odebralam i odpisalam :) n/t 06.09.06, 08:35
                          arnikaarnika napisała:

> smile)))))) przestań dziewczyno bo mamy polewkę w całym biurze

Jezu, w jakim biurze się pracuje o 5:55?????
                          Rozkładasz towary w Tesco????
                          • arnikaarnika Re: yenna odebralam i odpisalam :) n/t 10.10.06, 07:41
                            no w Lidlu ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka