Dodaj do ulubionych

wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zamiast

11.10.06, 19:28
w oczy?winkja czesto miewam taki "problem" ze gdy rozmawiam nawet w powaznej
bardzo sprawie z jakims mężczyzną to widze jak on zerka a czasem wrecz gapi
sie na moje cycki.zawsze mysle wtedy ze facet mnie nie słucha i tyle.a wy tez
macie tego typu spostrzezenia(nie musza dotyczyc tylko dekoltowwink
Obserwuj wątek
    • zuzanna56 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 19:29
      Hm... niestety nie patrzą bo mam mały biust.
      • edycia274 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 19:32
        nie patrzą bo go chowam jak się da..
    • monia145 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 19:32
      Powiedz, że mózg masz trochę wyżej...........smile
      Jasne, że zauważam, chociaz ja nie jestem posiadaczką wielkiego biustu...co jak
      widac facetom nie przeszzkadzasmile
      • monia145 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 19:34
        Aha...musze jeszcze dodać, że ja tez czasami patrzę na kobiecy biust, jak jest
        okazałych rozmiarów i rzuca sie w oczy...tak jakos wzrok błądzi, tego nie da
        sie nie zauważyćsmile))))
        • zuzanna56 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 19:35
          O rany... ja też patrzę i zazdroszczę.
          • joanna266 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 19:37
            wiesz miedzy zerkaniem a gapieniem sie i strzyzeniem uszami jest jednak
            roznicawink)))
          • monia145 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 19:52
            Ja patrzę ale nie zazdroszczęsmile
            Jesli nie lubisz Matki Natury, bo poskapiła obwodu w biuscie, zawsze pozostaje
            operacja plastycznasmile)))))))))
            • zuzanna56 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 20:00
              Zupełnie poważnie myślałam o operacji.
              Ale boję się powikłań i żal mi 10.000 zł.
    • kiti5 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 19:37
      Ja mam spory biust i często taka sytuacja mi się zdarza.Najczęściej chce mi się
      wtedy śmiać.Przyzwyczaiłam się to tego, jakos ostro nie reaguje.Pozdrawiam i
      życze tylko takich problemów.
      • joanna266 kiti 11.10.06, 19:39
        nie mam raczej zamiaru ostro reagowac.denerwuje mnie raczej swiadomosc ze mowie
        wtedy do scianywink
    • monia145 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 19:41
      Ejże, to i tak lepiej niż gdyby naprawdę w rozmowie z Tobą gapił sie w
      ścianę..........tacy to dopiero wywołują chec do rozmowysmile))))))))))
      • nchyb Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 19:53
        a mnie lata, gdzie się patrzy... biustu małego nie mam, ale jakoś nie
        zauważyłam, zeby6 tam patrzyli... ogólnie na mnie patrzą... smile
        • monia145 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 19:57
          Bo oni pewnie te .....no jak im było..aaaaa figliki.... w Twoich oczach widzą,
          Nchybsmile)))))))))))))))))))))))
          • monia145 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 20:03
            P.S. Jak czujesz sie w nowej roli?
            • agnes123 joanno :) 11.10.06, 20:44
              jak jest na co popatrzeć to i patrzą.Na mnie też się lampią - ale nie
              przerszkadza mi to - raczej śmieszy smile) Biorę to na miękko tongue_out
            • nchyb Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 06:55
              > P.S. Jak czujesz sie w nowej roli?
              moDelatorsko, he, he
              Chętnie bym coś wymoDelowała... wink
    • bea.bea Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 21:33
      zacznij inaczej sie ubierac i po problemie....
      jesli wystawiasz je na widok...to nie dziw sie ze sie gapia...

chłopak gapi sie panience w dekold
      ona...co sie gapisz ...chcesz w morde
      on.....tak...a drugiego do ręki
      • demonii Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 21:57
        Nie koniecznie po problemie... nie noszę duzych dekoltów, piersi też nie zbyt
        okazałe, ale ponieważ nie noszę staników z gabkami, widać moje dwa guziczki
        odznaczające się pod bluzką...męczące to czasem jest wiesz smile)
        • edycia274 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 22:06
          ja uwielbiam chodzić bez stanika to wtedy fakt jakieś gały widze na moich cyckach
        • bea.bea Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 22:06
          nie wiem....smile)...bo mnie fceci aczej patrza na tyłek...smile
          a to jeszcze gorsze..smile..jak tak za obą łażą..smile

ostatnio to nawet pewien facet powiedział w sklepie..że mysi koniecznie ręce na
          ladzie połozyc..bo nie wie co bedzie..smile i jak powiedział tak zrobił....smile))
          • demonii Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 22:11
            a tyłek to juz osobna histroia smile
            • edycia274 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 23:09
              a tyłek ponoć mam ala murzynek murzynki czy jakos tak...hmhmhmhm
              • miezekatze_78 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 11.10.06, 23:32
                A ja się bardzo cieszę, że nie mam dużego biustu, bo dzięki temu mężczyźni
                zawsze patrzą mi głęboko w oczy.

No chyba, że idą na ulicy za mną, to najpierw tył sobie pooglądają, a
                wyprzedzając mnie jeszcze spojrzą, czy buzia też ładna.

Albo, jak mówi mój najlepsiejszy, upewniają się, czy przypadkiem nie... z tyłu
                liceum, a z przodu muzeum smile))

Kobiety są jak truskawki. Lubię na nie patrzeć, lubię czuć ich zapach, ale
                niekoniecznie mam ochotę je konsumować.
              • iwles Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 09:26
                edycia274 napisała:

> a tyłek ponoć mam ala murzynek murzynki czy jakos tak...hmhmhmhm

........ że niby taki czarny ??????????????????

wink
                • edycia274 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 11:17
                  wielki uncertain
    • martika06 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 09:12
      chciala bym mieć taki problemsmile
      w moje 75A nikt za bardzo nie patrzysmile)
      • mama007 martika06 12.10.06, 09:17
        moze nie potrafisz wyeksponowac? big_grin ja mam duze A/male B i patrza, oj
        patrza... smile
        nie wkurza mnie to, raczej smieszy .... smile najbardziej na egzaminach na
        przyklad gdy zdajemy u faceta (same babki w grupie big_grin)
    • iwles wkurza 12.10.06, 09:20
      jak to jest bliski znajomy - czasami zwracam uwagę: oczy to ja mam TU a nie
      TU smilesmilesmilesmile
    • wiotka_trzpiotka Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 11:13
      nie przeszkadza mi
      przyzwyczaiłam się wink
    • joanna515 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 11:28
      Na mój się gapią, nie przepadam za tym ale ma to swoje plusy: od razu wiem, z
      jakim typem faceta mam do czynienia i jak z nim rozmawiać i czy w ogóle. smile
    • fify Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 11:28
      kochane, a czy czasem nie jest tak, ze same prowokujemy swoimi duuuzymi
      dekoltami? obcisłymi bluzeczkami? wiec nie ma sie co dziwic, ze patrzą na biust
      a nie w oczka
    • marta.kunc Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 11:30
      nienawidze tego. wrrrrrr....
      • mamaemmy Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 11:33
        nie,mnie bardziej wkurza jak kobiety to robią.
    • oxygen100 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 12:34
      czesto nosze glebokie dekolty, ale panowie nie odwaza sie spuscic wzroku
      nizej tongue_outtongue_out bo panowie sie mnie bojatongue_out Chybatongue_out
    • mieszkowamama Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 12:36
      nie n/t. wink
    • fify Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 12:41
      zakładam sie o stówe, ze większośc kobiet lubi, jak faceci zerkaja, gapia sie
      itp. na biust, pupe
      • elf1977 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 14:02
        Jasne, w końcu biust taki czy siaki, to jedyne, co mamy do wyeksponowania.
        Nie znoszę, gdy ktoś traktuje mnie jak obiekt seksualny. Ponieważ jednak jestem
        dość silną kobietą i mam cięty dowcip i poza tym "to coś", czego boją się
        mężczyźni, nie mam problemów z gapieniem się w mój dekolt. W zasadzie większość
        mężczyzn, rozmawiając ze mną, spuszcza wzrok. Taka ze mnie zołzasmile
        • fify Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 15:54
          ha! stwierdzenie, ze "dość silna jestem" mnie nie przekonuje. nie wierze w
          silne babeczki. nie ma takich. albo sie dobrze maskują, albo sie dobrze kreują
    • luxure Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 14:24
      Nie wkurza bo tam gdzie pracuję dekolt w który można sobie "zaglądać" byłby
      mocno nie na miejscu.
      Moze po prostu nie musisz go az tak eksponowac skoro przeszkadza Ci zagladanie.
      • joanna266 luxure złosliwa babo;-) 12.10.06, 14:29
        jesli chodzi o scisłosc to mialam na mysli sytuacje gdy jestem w ubraniuwink)))
        • rita75 Re: luxure złosliwa babo;-) 12.10.06, 14:35
          moze po prostu unikaj strojow zbytnio eksponujacycch twoje wdzieki- wtedy nikt
          ci nie bedzie zagladal np. w gekolt albo pod spodnice
        • luxure Re: luxure złosliwa babo;-) 12.10.06, 15:12
          Taaa w ubraniuwink)) Nie jestem złośliwa...naprawdę...smile)))) ani zazdrośnica mimo
          że biustu nie mam za wiele. Mnie tez strasznie wkurzają erotomani (najbardziej
          ci zonaci i dzieciaci) i nie ma na nich lekarstwa.
    • rita75 Re: 12.10.06, 14:26
      wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam
      > w oczy?winkja czesto miewam taki "problem" ze gdy rozmawiam nawet w powaznej
      > bardzo sprawie z jakims mężczyzną

na szczescie rzadko, poniewaz rzadko mam do czynienia z prostakami- czesciej
      obcuję winkz facetami na poziomie, ktorzy o ile nie sa pijani, to nawet jezeli
      lustruja mi biust, to robia to na tyle dyskretnie, ze nawet tego nie zauwazam.
      • fify Re: 12.10.06, 15:57
        przegięcie, ze ci, ktorzy zagladaja w biusty to prostaki. nawet wielki,
        swiatowy , wykształcony i bóg wie co jeszcze nie oprze sie pieknej kobiecie
        • rita75 Re: 12.10.06, 16:01
          nawet wielki,
          > swiatowy , wykształcony i bóg wie co jeszcze nie oprze sie pieknej kobiecie

ale co to ma do rzeczy? Jak mniemam wyksztalcony , swiatowy i kulturalny,
          jezeli zajrzy nawet w dekolt, to zrobi to na tyle dyskretnie, ze nie bedziesz
          miala powodow, by o tym biadolic, czy tez piać na forum
          • fify Re: 12.10.06, 16:12
            po pierwsze nie biadole, wiec mnie nie denerwuj. po drugie pisze, ze nawet
            faceci na poziomie (czyli mniemam wyksztalceni i kulturalni) błądzą wzrokiem po
            biustach i nie zawsze robia to dyskretnie. nazwanie prostakami ludzi, ktorzy
            nie moga oprzec sie biustowi w obcislej czy z dekoltem bluzce, nie jest w
            porzadku. kobieta moze na spotkania ubierac zakiety, mniejsze dekolty itp, by
            uniknac spojrzen (jesli tego nie lubi oczywiscie)
            • rita75 Re: 12.10.06, 16:17
              nawet
              > faceci na poziomie (czyli mniemam wyksztalceni i kulturalni) błądzą wzrokiem
              po
              >
              > biustach i nie zawsze robia to dyskretnie.

to mamy rozna definicje kulturalnego czlowieka wink
              • fify Re: 12.10.06, 16:25
                jasne, lepiej nie wnikac w definicje, bo wszystko okaze sie pojeciami
                względnymi. jedno jest tylko pewne - by uniknac spojrzen (jeśli która nie lubi
                oczywiście), trzeba sie mniej eksponowac...i tyle
              • iwles Re: 12.10.06, 18:50
                hihi
                Rita, ale mi chodzi o te własnie dyskretne spojrzenia smile

Ja zauważam własnie te, nie mówię o nachalnym gapieniu się i może jeszcze
                wyciąganiu łap smile

Tym "zerkającym" wydaje się, że jest to niezauważalne, ale niestety JEST.
                • rita75 Re: 12.10.06, 19:11
                  > Rita, ale mi chodzi o te własnie dyskretne spojrzenia smile

Tobie, ale czy inicjatorce wątku?
                  Tu juz chyba niekoniecznie ;DDD

"ja czesto miewam taki "problem" ze gdy rozmawiam nawet w powaznej
                  bardzo sprawie z jakims mężczyzną to widze jak on zerka a czasem wrecz gapi
                  sie na moje cycki.zawsze mysle wtedy ze facet mnie nie słucha"

wypisz wymaluj jakis buras bez kultury hhehehe
                  • moofka Re: 12.10.06, 22:59
                    trudno sie z rita nie zgodzic wink
                    ostentacyjne wgapianie w cycki niekoniecznie jest milykm komplementem
                    moj maz twierdzi, ze kiedy mnie poznal
                    biust (wtedy jeszcze nie tych rozmiarow co teraz winkurzekl go najpierw i
                    najbardziej, i wgapial sie w niego przy kazdej okazji - ja nie zauwazylam tego
                    nigdy - on nie gapil, czy ja slepa?
                    na codzien pracuje w branzy wybitnie meskiej, i w meskim gronie raczej
                    i nie chodze w golfach
                    nikt mi sie nie wgapia na tyle, zeby gubic glowny watek rozmow
                    a w sumie wcale ten cycek zle nie wyglada, szczegolnie w biustonoszu ;P
                    a moze to ja naiwnie o nim zapominam wink))))))
          • monia145 Re: 12.10.06, 16:29
            rita75 napisała:

> ze nie bedziesz
            > miala powodow, by o tym biadolic, czy tez piać na forum

smile))))Rita, Ty złośliwcu jedensmile)))
            Ale cóz- generalnie zgadzam sie z tym co napisałaśsmile
    • aluc Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 19:12
      bardziej mnie wkurza, jak robią to kobiety
      • miezekatze_78 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 20:38
        przyznaję się bez bicia, że zdarza mi się looknąć w fajnie wyeksponowany biust,
        ale taki B ew. C, od większego już mnie odrzuca.
        Co prawda zdarza się, że spojrzę na monstrualny biust, ale raczej z takim
        masochistycznym uwielbieniem smile)

Kobiety są jak truskawki. Lubię na nie patrzeć, lubię czuć ich zapach, ale
        niekoniecznie mam ochotę je konsumować.
        Flamenco będzie moja
    • elza78 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 21:52
      zacznij nosic golfy to nie beda patrzec smile
      • iwles Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 21:53
        HA!
        jak golfy obcisłe to i będą smilesmilesmilesmile

chyba że założy worek po karoflach .............
        • elza78 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 22:01
          wiesz kiedy facetowi pokaze sie ze jest sie czlowiekiem na poziomie a nie tylko
          chodzacym cycem to problem odpada smile
          no chyba ze sie chce zeby zagladali a to juz inna bajka smile
          na zasadzie hmmm daje ci ktos na tacy zajebiste jedzenie nie skorzystasz??
          jesli baba sie dekoltuje do pempka to niech sie potem nie dziwi ze patrza po to
          w koncu to robi zeby patrzyli no nie? smile

nie robcie z facetow glupkow smile
          • monia145 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 22:07
            Popieram- nie róbciesmile
            Ma oczy? Ma..to, co popatrzeć sobie nie może?smile
          • iwles Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 22:41
            elza78 napisała:

> wiesz kiedy facetowi pokaze sie ze jest sie czlowiekiem na poziomie a nie
            tylko
            >
            > chodzacym cycem

Czy jedno przeczy drugiemu ?
            Im więcej kobieta ma w piersi, tym mniej w mózgu ????
            • elza78 Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 13.10.06, 11:47
              > Czy jedno przeczy drugiemu ?
              > Im więcej kobieta ma w piersi, tym mniej w mózgu ????
              >

radze czytac ze zrozumieniem iwles ja wcale tego nie napisalam smile)
              to twoje slowa, chyba ze nie znasz znaczenia wyrazenia "nie tylko"
    • mama.igora Re: wkurza was jak faceci patrza wam w dekolt zam 12.10.06, 22:48
      teraz to mi juz nikt w cycki nie zaglada, nie ma na co popatrzec. Bywalo, ale
      przed dzieckiem, oj taaaa, teraz to bym chciala zeby ktory tam okiem rzucil.
    • ibulka Re: Tak. 12.10.06, 23:06
      Tylko mój Ślubny ma prawo gapić się na moje cycki ;o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka