gosia673 16.10.06, 22:02 ..nic dodac,nic ująć!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Szymon Majewski Show... 17.10.06, 06:54 hm, nie oglądam, widzianie fragmenty mnie nie zachęciły... Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Szymon Majewski Show... 17.10.06, 06:59 Nie dziwie sie.Dosc niesmaczny ten program,nawet pomijajac tresci merytoryczne.Gratuluje dobrego gustu! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Szymon Majewski Show... 17.10.06, 08:04 wobbler napisała: > Nie dziwie sie.Dosc niesmaczny ten program,nawet pomijajac tresci > merytoryczne.Gratuluje dobrego gustu! A Ja uwielbiam Go ,a gustu kochan nie mam wpaczonego I znów sie nie podoba heheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Szymon Majewski Show... 17.10.06, 09:34 Mnie ten facet drazni, mam inne poczucie humoru niz miliony, ktore go ogladaja i o dziwo , lubia. Ja stawiam na Wojewodzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Szymon Majewski Show... 17.10.06, 09:49 jak dla mnie Wojewodzki-Powiatowy to zenada a własnie Szymonek to to co mi podchodzi.ale co człwowiek to gust))) Odpowiedz Link Zgłoś
zonka77 Szymon jest doskonały 17.10.06, 10:04 To chyba jedyny program który oglądamy razem z mężem i kwiczymy równo ze śmiechu. Mamy bardzo odmienne poczucie humoru i to co bawi mnie jego niezbyt i odwrotnie. Ale z majewskiego śmiejemy się razem - wczoraj po prostu rechotaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: joanno - siostro droga ;) 17.10.06, 10:29 kto wie co by było jakbysmy sie spotkały... Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: Szymon Majewski Show... 17.10.06, 10:20 Moim zdaniem Majewski jest wyjątkowo nierówny. Są dowcipy nieśmieszne i wyjątkowo niesmaczne, ale są i rzeczy, które śmieszą mnie bardzo jak choćby filmik o ulubionych szminkach, znaczkach i wekslach, czyli są rzeczy, których kupić nie można, za wszystko inne zapłaci kancelaria sejmu. No i bardzo kibicowałam Majewskiemu, gdy obśmiewał wybory Miss World, to happening z Miss Kosmosu na wyborach jest dużo bardziej skuteczne niż seriozne protesty feministek (choć nie wiem, czy za Majewskim stały jakiekolwiek intencje). No ale może ja mam niewyrafinowany gust Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Szymon Majewski Show... 17.10.06, 10:31 melka to chyba z majewskiego tez pochodzil taki filmik, parodia reklamy mastercard, o ojcu dytektorze? posiadlosc w Toruniu- iles milionow, samochod- ilesc tysiecy, a to spojrzenei prezydenta kaczynskiego- bezcenne. No cudo po prostu. Mam dokladnie tak samo- czasami ziewam i wylaczam telewizor- czasami wyje ze smiechu, bo jest trafnie i smiesznie. Powiatowy akurat nie jest w stanie doprowadzic mnei do smiechu, chyba ze liczenie aluzji erotycznych. mowic cytatem ze shreka "myslisz ze facet ma jakis kompleks"? Odpowiedz Link Zgłoś
mamafilipcia Re: Szymon Majewski Show... 17.10.06, 10:24 Mi się bardzo podoba, a najbardziej podobał mi się kawał o Bosaku i Wierzejskim .... Odpowiedz Link Zgłoś