Dodaj do ulubionych

W co się ubieracie tej jesieni?

19.10.06, 11:18
Dziewczyny,podglądam Was często i widzę, że ostatnio zrobiło się tutaj
bardzo jesiennie,z każdej strony wieje jakaś deprecha,objawy niedoboru
słońca..Absolutnie nie unmiejszam tutaj Waszych problemów,ale chciałabym tak
coś z innej beczki..
Nie mając chwilowo melancholijnego nastroju i innych większych
problemów,postanowiłam je sobie stworzyć.Nie mam się w co ubrać!!!Moja szafa
jest pełna,ale nie ma w niej nic nowego.Co się właściwie nosi tej jesieni?A
właściwie co nosicie Wy-mamuśki?
Pozdrawiam cieplutko,Asia
Obserwuj wątek
    • demarta Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 11:21
      ja z niekłamaną radością stare szmatki, bo w zeszłym roku o tej porze już się
      nie dopinałam i przerzuciłam się na ciążowe. a teraz te stare noszę z dumą i
      czuję się jak w nowych hehe wink)
    • oxygen100 Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 11:21
      majtki cieple barchanowetongue_out Z pecherzem i nerkami nie ma zartowtongue_out

-
    • sowa_hu_hu Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 11:22
      ja oszalałam na punkcie szarości - już rok temu prognozowałam że to będzie
      kolor tej jesieni smile
      ja mam w planach zakup kozaków ,jeansów rurek , do tego jakieś proste
      sweterki ,z pewnością szare i coś w paski smile
      pewnie wybiore sie do zary jak zwykle...
      ale najpierw to musze kase zarobić bo jak na razie total pustak jestem uncertain
      • oxygen100 Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 11:25
        kiedys lubilam szarosc, ale z wiekiem mi przeszlotongue_out Bo umowmy sie szary to nie
        kolortongue_out
        ale tez musze cos kupic na doope fajnego, tylko na razie nie mam na to czasu
        • sowa_hu_hu Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 11:27
          a mnie pasuje szary , do nazwiska heheh smile no i do twarzy mi w nim ech....

brąz mi sie przejadł... a jakoś doszłam do tego że lepiej czuje sie w
          stonowanych kolorah niż w czyms krzykliwym....
          • oxygen100 Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 12:33
            pamietam dzien kiedy braz mi obrzydl tak ze nie moge juz na niego patrzec. jako
            zima zdecydowanie preferuje zywe kolory a nie burosci w ktorych (i nie daj Bog
            bez makijazu) wygladam jak wymoczona w Wisle 3 tygodniowa topielca
            • moofka Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 12:45
              oxygen100 napisała:

>cryingi nie daj Bog
              > bez makijazu) wygladam jak wymoczona w Wisle 3 tygodniowa topielca

smile
              no prosze ciebie nie dobijaj mnie
              pewnie tak wlasnie teraz wygladam
              ale nalozenie czegos wiecej niz krem do rak jest ponad moje siły smile
              drugi dzien dzisiaj sie nie pomalowalam do roboty i juz wszyscy pytaja czy ja
              chora nie jestem, bo zielona taka albo w ciazy nie daj boze smile)
              • oxygen100 Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 13:59
                nie dobijam, tylko zawsze sie maluje bo to uwielbiamsmile) Jedyny wyjatek kiedy
                toleruje swe odbicie w lustrze bez makijazu to henna ktora staram sie robic raz
                na dwa tygodnietongue_outtongue_out
                Nie przejmuj sie to nie kwestia starosci tylko przyzwyczajeniatongue_outtongue_out
                • moofka Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 14:40
                  no wlasnie chyba nie przyzwyczajenia
                  od 7 lat nie wyszlam z domu bez makijazu
                  a teraz dupa, zadna sila mnie mnie zmusi ;P
                  • oxygen100 Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 19:11
                    no to w takim razie sama sobie odpowiedzialastongue_outtongue_out ale ja uwazam ze to jeszzce
                    nie starosctongue_out
                    • moofka Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 19:42
                      to dobrze smile
                      cokolwiek byle nie starosc tongue_out
    • be.em barchany:) 19.10.06, 11:25
      rajtuzy i halkęsmile
      • kate8025 Re: barchany:) 19.10.06, 11:30
        Ja chodzę wyłacznie w dzinsach, bluzacha, sportowych butach i sportowej kurtce...
        i ogarnia mnie przerażenie, bop być może zaraz zaczne prace i nie mam się kompletnie w co ubrać sad
        wszystko stare i beznadziejne, a do tego wisi, bo schudłam 15 kg z czego się akurat ciesze.
        I wszystko byłoby piekne gdyby nie chroniczny brak kasy. Poszłabym kupić i już, a tak?

pozdrawiam
      • ada_zie Re: barchany:) 19.10.06, 11:32
        W zasadzie to czekam na zimno - bo w szafie czekają nowe kozaki, spódnice do
        nich, grube rajstopy i swetry. Kolory to brązy, granaty i ociupinkę szarości.
        Muszę dokupić jeszcze szal w kolorze czerwonego wina - bo mam już takie
        nowiutkie skórzane rękawiczki.
        Aktualnie chodzę w zeszłorocznej kurtce przejściówce i kilkuletnim flauszowym
        plaszczu a na zimę mam pikowany płaszcz i kurtkę.
    • moofka Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 11:52
      cos mi sie stalo takiego, ze mnie temat ciuchowy absolutnie nie tyka
      z tegorocznych nowinek mam tylko zgrabniutkie polkozaczki, poza tym, co mi sie
      wczesniej nie zdarzalo siedze w robocie dzinsach i bez makijazu
      nie chce mi sie normalnie, czy to juz starosc czy jesienny splin? ;P
    • weronikarb Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 12:20
      ja mam kupione futerko dlugie, zamszowy plaszcz i w planach kozaczki.Rzogladam
      sie jeszcze aby za krotka kurtka puchowa.
      Kolory? Braze (dobrze w nich wygladam) i jasne typu biel, zielen, niebieski
      bez smile

Od kiedy czuje sie dobrze w swojej skorze tym jasniejsze kolory ubeiram smile
    • malgra Re: ja stawiam na zamsz i jeans 19.10.06, 12:44
      i ogólnie kolory jesieni a wywalam co szare i czarne
    • jopiec Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 14:16
      Qrcze,muszę się poprawić,bo ja do Zary akurat nie wchodzę,bo mi się wydaj,że to
      dla mojej mamy(bez urazy oczywistośćwinkPodoba mi się kolekcja płaszczyków i
      kurtek House'a..Ja to chyba się zatrzymałam na czasach liceumsmileTaka dzidzia
      piernik ze mnie-dziś np.na spacer z dziciakami-spodnie sportowe,czapka z
      daszkiem i bluza z kapturem..Z modą to chyba niewiele ma wspólnego?Tak t jest
      jak się mieszka w lesie i do miasta wychodzi tylko gdy się musi,no ale właśnie
      wtedy nie mam co na siebie włożyćsmile
      • joanna266 Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 14:25
        a ja poszalalam jako iz nie mieszcze sie juz w swoje nieciazowe
        ciuchy.zakupiłam cudne 2 sukienki az zal ze jedna nadaje sie tylko na
        ciąze.kiecki sa seksi i blisko ciała.a co tam bede brzuszkiem necic.z kozakow
        na szpilach na razie nie zrezygnuje gdyz na płaskim obcasie sie przewracam;-
        0choc rozgladam sie za czyms na klinie.kilka bluzeczek i sweterkow tez juz
        zakupiłam.bielizne oczywiscie no bo i przody sie zwieksza niebawemwinkno i nie
        moge pominac ostatniego zakupu czyli szala lamowego na ktory juz miała oko w
        ubiegłym roku.do tego uwielbiam wszystkie chusty w kolorach
        jesieni,poncza ,rajstopy nie tylko czarne.włosy tez sobie pierdyknełam w
        kolorach jesieniwinkogolnie lubie tę pore roku.a moje ulubione kolory to
        brązy,ciemne fiolety,bordo ,ciemne zielenie,czerwony intensywny(dobrze sie
        czuje w takim kolorku)i niesmiertelne czernie.takich rzeczy mam w szafie
        najwiecejwink
        • be.em Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 14:26
          joanna266 napisała:

a moje ulubione kolory to
          > brązy,ciemne fiolety,bordo ,ciemne zielenie,czerwony intensywny(dobrze sie
          > czuje w takim kolorku)i niesmiertelne czernie.takich rzeczy mam w szafie
          > najwiecejwink

no jakbym o sobie czytaławink
          • sowa_hu_hu Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 14:27
            a ja i tak wole popiel smile
            • joanna266 Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 14:29
              a popiel pominelam i dzins.oczywiscie to tez uwielbiamwink))
          • joanna266 beem sorki zapomniałam nicka zmienic;-)))) 19.10.06, 14:29

• joanna266 a mnie sie strasznie ostatnio Solar podoba 19.10.06, 14:30
              widziałyscie ostatnio?
              • elejna Re: a mnie sie strasznie ostatnio Solar podoba 19.10.06, 14:39
                W co sie ubieram?W tym sezonie tylko rurki i dopasowane skinny wszelkie
                dzwonowate i rozszerzane spodnie zdecydowanie w kąt.Trencze w wersji jesiennej
                ( lekka podszewka)i zimowej + jeden bombkowy płaszcz.Wszelkie swetrzyska za
                doope, botki i szerokie paski w talii.
                • joanna266 Re: a mnie sie strasznie ostatnio Solar podoba 19.10.06, 14:40
                  mnie tez sie te dłuzsze swetry tuniki bardzo podobająwink)))
              • ada_zie Re: a mnie sie strasznie ostatnio Solar podoba 19.10.06, 14:40
                Dzianinkowe i swweterkowe sukienki na ciążę jak znalazł - ja zimę przechodziłam
                w sukience i komplecie spódnica + długi kardigan właśnie z solara.
                Sweter do dzisiaj mi służy i nadal jest piękny.
                • joanna266 Re: a mnie sie strasznie ostatnio Solar podoba 19.10.06, 15:15
                  własnie sweter takowy sobie niedawno tam zakupiłamwink
              • sowa_hu_hu Re: a mnie sie strasznie ostatnio Solar podoba 19.10.06, 14:44
                solar za powazny jak dla mnie
                • sowa_hu_hu Re: a mnie sie strasznie ostatnio Solar podoba 19.10.06, 14:45
                  a ja tam jeansy i poszerzane i rurki... no bo rurki nie do wszystkiego
                  pasują... nie do każdych butów...
                • ada_zie Re: a mnie sie strasznie ostatnio Solar podoba 19.10.06, 14:46
                  fakt - solar celuje raczej w kobiety 35+ ale sweterki i wełniane spodnie ma
                  pierwsza klasa!
              • oxygen100 Re: a mnie sie strasznie ostatnio Solar podoba 19.10.06, 16:58
                nie lubie Solara bo gryzie:
                • joanna266 Re: a mnie sie strasznie ostatnio Solar podoba 19.10.06, 17:29
                  na szczescie to co ja mam nie gryzie bo ja tez nie lubie gdy gryzie no chyba ze
                  jest to moj małszonekwink)))
      • sowa_hu_hu jopiec 19.10.06, 14:26
        dla mamy? hehe smile dobre...

w zarze są boskie ciuszki ,bardzo młodzieżowe smile
        • elejna Re: jopiec 19.10.06, 14:45
          Zara ma rzeczywiscie dobre wzornoctwo ale to dlatego ze masowo ściąga wzory z
          wybiegów ,kradnie dobrym projektantom za co juz miała problemy.Pzryznam ze mnie
          tez podobaja sie ich płaszcze w tym sezonie jesli nawet stylowa Cielecka sie
          pokusiła tzn ze nie jest z nimi zle hehewinktyle ze jakosc wciaz do bani.
          • sowa_hu_hu Re: jopiec 19.10.06, 14:47
            a mnie to grzeje czy sciagaja czy nie smile

a jakośc - są rzeczy dobre i mniej dobre , jak w każdej firmie - ja mam kilka
            rzeczy i sa super
        • jopiec Sowo! 19.10.06, 15:16
          Sorki Sowo ,ale ja z lasu jestemsmile
    • sloneczko2812 Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 14:54
      A Ja bardzo lubię kolor granatowy. W lecie nosiłam kolorowe bluzeczki, ale nade
      wszystko uwielbiam jeansy w kolorze ciemny granat, grafit itp. Lubię ubierać
      się elegencko i wygodnie. Nie założyłabym szpilek na spacer z dzieckiem, bardzo
      często widzę takie kobiety, które prowadząc dziecko za rękę potykają się o źle
      ustawioną kostkę brukowąsmile Lubię milutkie płaszcze w kolorze oberżyny,
      sięgające do kolan z paskiem dokokoła talii, do tego czarne skórzane buciki na
      niewysokim obcasie w trójkątsmileUwielbiam także szale w różnej postaci,
      najczęściej w kolorze turkusowym lub żółtym. Ubieram krótkie sportowe kurteczki
      i addidasy na spacery z dzieckiem po parku. Nienawidzę brązowego kolorusmileŹle
      się w nim czuję. Podobają mi się jeansowe ciemne rybaczki, do tego kozaki na
      lekkiej koturnie i ciepłe włóczkowe dłuższe swetry z wcięciem w talli.
      Pozdrawiam...Jesień jest piękne, oczywiście gdy świeci piękne słońce i nie pada
      zimny deszcz...Ach rozmarzyłam się...
      • sowa_hu_hu kocham jeansy :) mmmmmm 19.10.06, 14:55

• elejna Re: kocham jeansy :) mmmmmm 19.10.06, 14:57
          ja też i głownie je noszę , ostatnio czarne i grafitowe.
          • sowa_hu_hu Re: kocham jeansy :) mmmmmm 19.10.06, 14:59
            ja kupiłam ostatnio popielate - super - co prawda nie rurki tyko troche
            poszerzane ale sa boskie smile
            bardzo lubie jeansy z crossa - mają fajna strone internetową. Zara tez jest ok.
            nie kupuje natomiast zadnych lewisów itp
        • be.em Re: kocham jeansy :) mmmmmm 19.10.06, 15:03
          no ja też tylko w nichsmile
          • sowa_hu_hu Re: kocham jeansy :) mmmmmm 19.10.06, 15:05
            w crosach? smile
            • elejna Re: kocham jeansy :) mmmmmm 19.10.06, 15:09
              A ja wole dołozyc i kupic porzadniejsze , jakosc dzinsu ,wykonania o niebo
              lepsza ,lubie Pepe Jeans , Diesla, Lee od razu widac klase takich dzinsów.
              • sowa_hu_hu Re: kocham jeansy :) mmmmmm 19.10.06, 15:11
                miałam kiedyś diesla - jakosć jeasnu taka sama ,wykonanie takie
                samo ,spieralnośc taka sama... widze to równiez po pepe jeans mojej siostry
                nie ma zadnej różnicy w wykonaniu - cross robi naprawde rewelacyjne jeansy ,
                wykonczenie jest super! woel kupic dwie pary w crosie niz jedną w pepe... poza
                tym nie sac mnie na jeansy za 500 czy 700zł...
                wiecej niz 200zł nie dam...
                • elejna Re: kocham jeansy :) mmmmmm 19.10.06, 15:15
                  Sowa mylisz sie Diesel w swoich modelach ma niezwykle przemyslane szczegóły
                  wielokolorowe przeszycia,kazdy detal dopracowany , one są naprawde
                  charakterystyczne ,Lee ma super jakosc dzinsu pepe rowniez i super
                  stylistyke.nie przekonasz mnie w tejk kwestii oczywsicie sa rzeczy za ktore nie
                  warto przeplacac ale jesli chodzi o dzinsy to naprawde miedzy np.Big Star a
                  Diesel jest przepasc...
                  • sowa_hu_hu Re: kocham jeansy :) mmmmmm 19.10.06, 15:27
                    masz prawo do włanego zdania. ale ja wypróbowałam . dokładnie tez oglądałam
                    wykonanie diesla i pepe. te spodnie nie sa warte takiej ceny - takie jest moje
                    zdanie. nie upadłam jeszcze na głowe zeby dawac 500zł za spodnie , ale jak
                    kogoś stać prosze bardzo. Ja nosze te tańsze spodnie i sie jeszcze nie
                    zawiodłam. A diesle miałam , jeans był NORMALNY , fakt że krój był super ale
                    nic poza tym...
                    • joanna266 Re: kocham jeansy :) mmmmmm 19.10.06, 15:29
                      a ja crossa mam sukienke dzinsówke i jest bardzo fajnawink)))
              • joanna266 Re: kocham jeansy :) mmmmmm 19.10.06, 15:17
                ja najbardziej lubie pepe jeans sa awietne.ale ostatnio przekonalam sie do
                spodniczek dzinsowych lubie krotkie ale te do kolan lub nawet za tez sa
                baaaardzo oki.do tego wymnieniane juz kozaczki i superek
                • joanna266 i te wszystkie chusty,paszminy i szale to jest to 19.10.06, 15:19

• jopiec Koniecznie zobacz na HBO program"Chiny w kolorze 19.10.06, 15:32
                blue"Ostatnio puścili w sobotę,ale napewno będzie powtórka-przekonasz się skąd
                pochodzą te dżinsy..
                Już nigdy w życiu nie kupię żadnych wranglerów,choć je uwielbiam!

• joanna266 Re: Koniecznie zobacz na HBO program"Chiny w kolo 19.10.06, 15:33
                  ale ten program dotyczy tylko wranglerów????
                  • elejna Re: Koniecznie zobacz na HBO program"Chiny w kolo 19.10.06, 15:37
                    Słuchaj ale co w tym bulwersującego cały swiat produkuje w Chinach , wszelkie
                    światowe marki, tania siła robocza!No chyba ze chodzi np. o extremalny wyzysk
                    dzieci to mozna bojkotowac ale pozatym???
              • jopiec W zasadzie to było do elajny:-) 19.10.06, 15:34
                Ale wszystkim,którzy kupują dżinsy polecam ten program.
                • elejna Re: W zasadzie to było do elajny:-) 19.10.06, 15:37
                  moze napisz o co chodzi dokładnie?
                  • sowa_hu_hu Re: W zasadzie to było do elajny:-) 19.10.06, 15:38
                    no własnie napisz.
                    • elejna Re: W zasadzie to było do elajny:-) 19.10.06, 15:41
                      Nie wiem o co dokładnie chodzi ale wiele swiatowych koncernow firm ma wiele na
                      sumieniu benetton wycina dzungle amazonską Apple tworzy obozy pracy itd itd
                      ciekawe ile faktów nie ujrzało swiatla dziennego - to bardzo powszechne trzeba
                      by bojkotowac wszystko a jak widze ipody sprzedaja sie jak swieze bułeczki to
                      samo ze szmatami benettonawink
                      • sowa_hu_hu Re: W zasadzie to było do elajny:-) 19.10.06, 15:42
                        no niestety.... tak jest... trzeba by było chodzic w workach na ziemniaki żeby
                        sie nie przyłączac do sprawy...
                      • joanna266 Re: W zasadzie to było do elajny:-) 19.10.06, 15:42
                        mnie sie benneton tylko dla dzieci podobawinkpapapa dziewczynki lece troche sie
                        pokobiecicsmile))))
                        • sowa_hu_hu Re: W zasadzie to było do elajny:-) 19.10.06, 15:42
                          ja nie cierpie benettona
                  • jopiec Re: W zasadzie to było do elajny:-) 19.10.06, 17:53
                    Nie będę się rozpisywać- w skrócie-to zdanie które opisuje ten
                    dokument:„Sprawdź dżinsy przed praniem. W kieszeni może być list od
                    dziewczynki, która je uszyła, piorąc swoje życie.”
    • grzalka Re: W co się ubieracie tej jesieni? 19.10.06, 19:23
      W to samo co zeszłej jesieni, tylko buty mam inne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka