mysia-mysia 03.11.06, 15:07 Czy to prawda że geje, zwłaszcza za granicą noszą takie dla podkreślenia swojej orientacji? Chcieliśmy sobie sprawić takie na ślub, ale zaraz później wyjeżdżamy do uk. No i teraz nie wiem, co zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralik12 Re: srebrne obrączki 03.11.06, 15:21 Prawda. Znajomy gej ma taką i jak twierdzi większość jego znajomych z klubów gejowskich równiez. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: srebrne obrączki 03.11.06, 15:24 A to dobre. Moi rodzice mają srebrne (ślubne, nie gejowskie), jak wyjadą ojciec będzie uchodził za geja? Szał Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: srebrne obrączki 03.11.06, 15:32 nie wiem - czym się różnią srebrne obrączki gejowskie od srebrnych obraczek ślubnych? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: srebrne obrączki 03.11.06, 15:45 Zapewne niczym. Wiadomość, którą umieściłam w nawiasie miała pokazać, że moi rodzice nie są gejami Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: srebrne obrączki 03.11.06, 16:39 Widziałam kilka takich obrączek u gejów i te które widziałam różniły się od ślubnych. Mniej eleganckie były. Ślubne wyglądaja chyba raczej tak: rodo.bestgroup.com.pl/product_info.php?products_id=430 a te które widziałam raczej tak: brylancik.pl/product_info.php/products_id/145?osCsid=1c00cd63bf4240720ce8a4197a79755c ale moze takie ślubne też noszą, nie jestem znawcą Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: srebrne obrączki 03.11.06, 17:00 dzięki niektórzy moi znajomi jednak takie udziwnione noszą jako ślubne, ale ja chyba wolałabym zwykłe Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: srebrne obrączki 03.11.06, 16:43 Od kilku lat noszę zwykłą,półokrągłą srebrną obrączkę - bo lubię. Mąż nosi złotą - bo lubi. www.allegro.pl/item136291126_obraczka_z_cyrkoniami_firmy_tyfanit.html Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: srebrne obrączki 03.11.06, 17:08 a co z obraczkami z bialego zlota i pplatyny? przeciez nie widac roznicy? my takie nosimy i co? i nikt nas jeszcze nie spytal czy jestesmy gejami... moj fryzjer jest gejem...musze sie go popytac... Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: srebrne obrączki 03.11.06, 17:37 a co, boisz się, że was wezmą za gejów? srebrna obrączka to również oznaka zamiaru zachowania dziewictwa aż do ślubu Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: srebrne obrączki 03.11.06, 18:32 dobre! to moj maz chyba geje zostanie- mamy obrączki z bialego zlota-tradycyjne zloto straszniemi sie nie podoba!!!!;- ///,dlatego namowilam go na takie nie raz juz slyszalam pytania dlaczego mamy srebrne obraczki ????? malo kogo wyprowadzam z błedu-mowilam ze nas nie stac na zloto czasami widziałam oburzenie no bo jak to obrączkiślubne ze srebra??????? mamy 2 pary przyjaciól ,ktore obraczek wogole nie maja-jedni pozyczyli na sama ceremonie ,drudzy sprzedali za biednych czassow studenckich ,kiedy dziecku trzeba było kupic mleko... a jakos szczesliwi sa niezmiennie juz lat kilkanaście) Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: srebrne obrączki 03.11.06, 20:10 > a co, boisz się, że was wezmą za gejów? no jak mojego faceta zacznie jakiś inny facet podrywać to nie wiem co będzie Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: srebrne obrączki 03.11.06, 20:29 ja mam srebrną w kolorze ( bo białe złoto, ale ak się wytarła, ze nie rózni sie od srebra ) nie uważam się z gejke..) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: srebrne obrączki 03.11.06, 21:37 my też mamy srebrne, bo nie toleruję złota w żadnym wydaniu.a mąż wolał, bo jak twierdzi, jak zgubi, to żebym się nie zorientowała zakup nowego egzemplarza będzie go kosztował 20 zł, a nie 500 )) swego czasu zgubił okulary podczas piwa z kumplami 2 razy w cięgu jednego miesiąca i.... siedem stówek nie nasze. Odpowiedz Link Zgłoś