Dodaj do ulubionych

WRÓŻKA-coś nowego

IP: *.* 13.06.01, 15:37
Trafiłam na nią jeszcze będąc w ciąży.I dowiedziałam się, że urodzę zdrowego syna.Później po porodzie depresja, coś zaczęło się psuć w moim małżeństwie, problemy.Postanowiłam kolejny raz zwrócić się do Pani Alicji.I pomogło.Uświadomiła mi co jest nie tak, co powinnam zrobić.Właściwie nie chodziło mi o proroctwa na przyszłość(chociaż sprawdziły się w 100%).Dlatego jeżeli czujecie, że z czymś sobie nie radzicie,nurtują Was jakieś pytania,macie wątpliwości napiszcie do niej.Zainteresowanym podaję adres:ALICJA ul.Kościuszki34/13 38-300 Gorlice.Ja to traktuję jako poradę psychologa, wspaniałej kobiety i znawcy psychiki kobiecej.Aha!Trzeba wysłać zdjęcie i przekaz na 95 złotych.Ale naprawdę warto.Pozdrawiam wszystkie mamy
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: WRÓŻKA-coś nowego IP: *.* 13.06.01, 16:53
      Ciekawe... zawsze mnie kusiło żeby się wybrać do wróżki... ale z drugiej strony straszny ze mnie tchórz.
    • Gość: guest Re: WRÓŻKA-coś nowego IP: *.* 13.06.01, 18:17
      Moze rzeczywiscie to niektorym pomaga ale ja za 95 zlotych to wole isc na 3 sesje do psychoterapeuty ktory tez pomoze na depresje. W zadnym badz razie nie potepiam i nie nasmiewam sie z osob ktore chodza do wrozek. Sama czasami wroze sobie z kart...to tez takie male wrozkowanie...Pozdrawiam
      • Gość: guest Re: WRÓŻKA-coś nowego IP: *.* 13.06.01, 19:32
        Nie zapomnijcie ze kosciol zabrania chodzenia do wrozek. To grzech....hi, hi(to poprzedni temat tak mnie jeszcze rozbawil)
    • Gość: guest Re: WRÓŻKA-coś nowego IP: *.* 14.06.01, 06:51
      Bać się nie ma czego.Dla mnie było to o tyle fascynyjące, że wysłałam kilka pytań, które nie dawały mi żyć i po prostu otrzymałam na nie odpowiedź (długi przesympatyczny list).Przy okazji dowiedziałam się paru rzeczy o sobie a własciwie uzmysłowiłam.Pierwszy raz byłam u niej osobiście przed porodem (mam zdrowego syna).Masy ludzi a w tym tłumie znana warszawkaa aktorka.Cena nie jest niska fakt, ale raz czy dwa razy w życiu można sobie pozwolć.
      • Gość: guest Re: WRÓŻKA-coś nowego IP: *.* 14.06.01, 09:22
        Ja bym chetnie dowiedziala sie cos o mnie itd .ale jednej rzeczy nie rozumiem to trzeba wyslac list do niej ? napisz mi wszystko ok ?
        • Gość: guest Re: WRÓŻKA-coś nowego IP: *.* 14.06.01, 11:14
          Ja zrobiłam tak:napisałam list z pytaniami wraz z moim zdjęciem(bo wróżba miała dotyczyć mnie)a przekazem wysłałam pieniądze.Po tygodniu miałam odpowiedź.Kobieta jest naprawdę niesamowita.Napisz z czym masz problem,jakie masz pytania, co Cię nurtuje.Słyszałam, że podobno pani Alicja poszukuje również zaginionych ludzi i przedmiotów.Kurcze chyba robię reklamę,ale naprawdę ja jestem nią zachwycona.Polecam
          • Gość: guest Re: WRÓŻKA-coś nowego IP: *.* 14.06.01, 11:41
            Ja juz nigdy nie pojde do zadnej wrozki.Bylam kilka razy i mi naopowiadaly duzo bardzo dobrych rzeczy o mojej przyszlosci itp. Wszystkie tez mowily ze bede miala dwoje dzieci - najpierw chlopca a pozniej dziewczynke. No i od pol roku mam juz pierwsze dziecko tylko ze to wlasnie jest dziewczynka. A co smieszniejsze mojej mamie wrozka tez powiedziala ze bedzie miala wnuka. A moze to wszystko jest na odwrot tylko co wtedy z moja przyszloscia.....Pozdrawiam
    • Gość: guest Re: WRÓŻKA-coś nowego IP: *.* 15.06.01, 06:36
      Mouse!Wiem o kim piszesz.Mieszkam W Nowym Sączu i tutaj pani Alicja z Gorlic wyrobiła sobie renomę.Moje koleżanki bywają u niej średnio raz w miesiącu i są zachwycone.Osobiście miałam wątpliwości, ale dziewczyny mnie przekonały.Polecam
    • Gość: guest Re: WRÓŻKA-coś nowego IP: *.* 15.06.01, 07:42
      Słuchajcie, a może te wszystkie wróżki to po prostu geniusze psychologii? Może mają jakiś dar, który pozwala im wyczuć nastrój człowieka i pomóc rozwiązać jego problemy?
    • Gość: guest Re: WRÓŻKA-coś nowego IP: *.* 16.06.01, 01:55
      Czy moglabym prosis o nazwisko tej wrozki bo nie zostalo podane , z gory dziekuje :)
    • Gość: guest Re: WRÓŻKA-coś nowego IP: *.* 16.06.01, 06:50
      Nie znam nazwiska.Może Alicja to tylko pseudonim?Chociaż nie wydaje mi się.Na wizytówce jest napisane Salon Wróżb ALICJA.
      • Gość: guest Re: WRÓŻKA-coś nowego IP: *.* 16.06.01, 15:01
        ok rozumiem pozdrawiam :hello:
    • Gość: guest Re: WRÓŻKA-coś nowego IP: *.* 21.06.01, 07:29
      uu!
    • Gość: guest Re: WRÓŻKA-coś nowego IP: *.* 22.06.01, 08:43
      Coś mi się wydaje, że i MAUSE i masza to ta sama osoba (może sama "wróżka Alicja", która sprytnie chce zarobić pieniążki?). Również Jerry to MAUSE i masza... Zobaczcie na ich e-mail - jest ten sam!!!!! Ciekawe ...
    • Gość: guest Re: WRÓŻKA-coś nowego IP: *.* 22.06.01, 08:52
      Mouse?? Masza?? Jerry??? Ico ty na to????
      • Gość: guest Re: WRÓŻKA-coś nowego IP: *.* 22.06.01, 09:12
        Koniec reklamy wróżek OK? Od dawna ten temat mi nie leżał, bo jak ktos chce namiary na wrózkę, lekarza, homeopatę to można na priva no nie? A nie tak na bezczela. PS Jesem ciut zła bo jakis rok temu byłam u wrózki i nasłuchałam się takich bzdur że miałam zmarnowane całe wakacje, jeszce do dzisiaj czasem mi się to przypomina...m
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka