figrut 10.11.06, 01:46 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3727801.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycia274 Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 01:52 ja byłam pewna, że to żart. No cóż pakowac manatki i spadać gdzie pieprz rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 01:54 A to chyba potwierdzenie, że prawda (?????)www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061030/BIALYSTOK/61029013 Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 01:55 boszzzzzzzzzzzzzzzz, chyba zapakuje dziecko, mężą i uciekam Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 01:59 Edycia, UCIEKAJ !!!!!www.bstok.pl/sonda/sonda.php?show=results Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 02:01 ja pin...dole no maskara. nie no to są żart prawda. taki kawał. no do pośmiania. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 02:09 Ha, ja miałam nadzieję, że to jakaś komedia, ale na forum Aktualności i Media doczytałam sie w jakimś poście człowieka z Białegostoku, że to jest fakt, ale jego partia ma tam 0% poparcia. Może partia się nie załapie, ale sam Kononowicz poprzez przekorę ludzi może wejść "na salony". O cholera, dobrze, że ja w dawnym bydgoskim mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 02:09 Figrut my tu priva popełniamy ) Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 02:14 No, jak wszyscy juz śpią, to z kim mamy sobie pogadać jak nas tylko dwie na forum, a zaraz będziesz sama ? Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 08:10 no ale co w nim zlego? kandydat jak kazdy inny tylko gada troche mniej skladnie, ale z grubsza to samo co inni, co Was tak martwi? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ada9611 Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 08:16 no chcial chlop sprobowac,no coz,mowil bardzo prostym jezykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 08:59 Ciekawe tylko, czyje portrety będzie sobie białostocka młodzież wieszać na ścianach: nowego burmistrza czy ministra edukacji Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 09:02 malila napisała: > Ciekawe tylko, czyje portrety będzie sobie białostocka młodzież wieszać na > ścianach: nowego burmistrza czy ministra edukacji oba ładne Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 09:05 moofka napisała: > oba ładne Natchnęłaś mnie; od dawna się zastanawiam, czym wypełnić puste ściany) Odpowiedz Link Zgłoś
malila Chciałam dodać 10.11.06, 09:07 że cały rząd sobie powieszę I nowego prezydenta oczywiście też. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Malila.............. 14.11.06, 09:31 powieś, powieś. Tylko, proszę - bardzo skutecznie to zrób. Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 08:28 Eee tam Biorąc pod uwagę ostatni rok to norma tylko trochę przaśniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 10:13 A nie pamiętasz z wyborów prezydenckich 95 pana producenta cudownych wkładek do butów i drugiego ufoda - fana koloru fioletowego? Ja pamietam całą menażerię jeszcze bardziej kosmicznych typów, ot choćby spoty z Gabrielem J. na traktorze i okrzyki "Gabyś pali się!" a Gabryć leciał ratować kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
mam_to_w_nosie Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 11:18 O to to, już nie tacy kosmici kandydowali. Ja bym nie nad nim biadoliła, bo że piątej klepki mu brak to wyraźnnie widać ale to nie jego wina. Jednak 3000 podpisów zebrał skoro jest zarejestrowanym kandydatem Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 11:33 a ja się ciągle zastanawiam, ze może to wkrętka jakaś. no niemożliwe. widziałayście inne filmiki z nim w roli głównej??? Gownażeria jaja sobie robi Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 12:12 Beata, ale on wśród kandydatów na prezydenta Białegostoku jednak istnieje www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/section?category=WYBORY Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 10.11.06, 12:14 W dzisiejszym Tok FM był obszernie cytowany przez Żakowskiego.D On istnieje, bo dlaczego miałby nie istnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
edelka to jest PRAWDA!!! 10.11.06, 12:25 sprawdziłam na stronie miasta Białystok. Tam mają Obwieszczenie kto kandyduje na prezydenta miasta www.bip.bialystok.pl/?event=informacja&id=11434 Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 13.11.06, 21:07 No to tak na zakończenie tematu, bo pan jest naprawdę bezbłędny: dostał o ile dobrze pamiętam 3,4% głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 14.11.06, 09:24 słyszałam, ale dotąd na własne oczy nie widziałam... dzieci w klasach 1-3 posługują się bogatszym słownictwem.. .drżyjcie prześmiewcy,z Leppera tez każdy się śmiał a teraz chodzi po sejmie jak panisko i "wykształciuchy" muszą mu się kłaniać.. czy WY NIE WIDZICIE PODOBIEŃSTWA W TYM SZCZERYM< UFNYM SPOJRZENIU?oto godny następca Pana Przewodniczącego, a o ile bardziej sławny już na starcie!!! kandydat Podlasia XXI w. na prezydenta Polski XXI w! Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka Re: Czy to się dzieje naprawdę ??? 14.11.06, 09:27 dobrze mi się śmiać, ale ja NIE MIESZKAM NA PODLASIU ) Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 To jeszcze nie koniec:))))) 14.11.06, 09:28 Pan Kokonowicz poważnie mysli o kandydowaniu w najbliższych wyborach prezydenckich))))) Podobno ludzie z Polski dzwonią i szukają potwierdzenia, że zamierza on Polskę z otchłani wyprowadzić na spokojne wody- niczym Magellan okręty z Atlantyku na Pacyfik)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
estusia paranoja 14.11.06, 11:34 moj facet zwołuje kumpli i biesiaduja przy piwku przed kompem i oglądają wszystko z związku z owym kandydatem, mam w domu sajgon a dla kandydata przybywa fanów aż boję się myśleć ze dzięki żartowi naprawdę zostanie prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: paranoja 14.11.06, 11:38 Nie martw się. Elementy racjonalizmu w decyzjach wyborczych ludzi jednak występują.D Odpowiedz Link Zgłoś