Dodaj do ulubionych

Ogrodniczki ciążowe

IP: *.* 10.07.01, 07:54
Dziewczyny,chciałam sobie kupić ogordniczki ciążowe, ale ... będąc w sklepie z odzieżą ciążową doznałam szoku. Otóż w spodniach tych wyglądałam niczym w worku ziemniaków :-( albo i gorzej.Mam do Was pytanie, czy któraś z Was nosi ogrodniczki kupione w zwykłym sklepie (nie ciążowe) i ew. do którego miesiąca one starczą.A może polecicie mi w Warszawie sklep gdzie można dostać rozmiar XS takich spodni, bo mała ze mnie istotka :-).
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Ogrodniczki ciążowe IP: *.* 10.07.01, 09:07
      Madziu, jeśli jesteś drobna, z powodzeniem możesz kupić zwykłe, tylko trochę większe! Po co masz chodzić w worku na ziemniaki. Moja koleżanka, też niedużego wzrostu, kupiła zwykłe ogrodniczki i chodziła w nich do końca - no, co prawda pod sam koniec miała rozpięte guziczki z boku...ale też miała bardzo duży brzuch. Wyglądała super. Ja jestem wyższa, więc w ogrodniczkach wyglądałam bardzo niezgrabnie i po prostu je sobie odpuściłam. Ale z tego, co widziałam, takim drobnym dziewczynom jak najbardziej pasują.
    • Gość: guest Re: Ogrodniczki ciążowe IP: *.* 10.07.01, 15:08
      Hej, ja w ciąży nosiłam normalne ogrodniczki, kupione w swykłym sklepie, kilka rozmiarów większe niż normalnie - musiałam je tylko skrócić, a z tyłu wszyłam gumkę. Wystarczyły mi do końca ciąży (później gumki się pozbyłam). Pozdrawiam i życzę przyjemnego noszenia spodni, Marta
      • Gość: guest Re: Ogrodniczki ciążowe IP: *.* 11.07.01, 07:22
        Dzięki dziewczyny za odzew :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka