Gość: guest IP: *.* 17.07.01, 22:56 Magdaleno!A ja do urlopu mam kawaaaał czasu, bo najwczesniej od 13 sierpnia jak "partia pozwoli".....Baw się dobrze, i zbierz siły na następne 12 miesięcy pracy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anuszka Re: miód i kłotnie IP: *.* 17.07.01, 23:01 Miałam włączyć się do wątku wzorowej gospodyni, a widzę że coś się sknociło. Ale ponieważ bardzo to chciałam napisać, więc zmieniam tytuł.Prawie wpadałam w depresję przedporodową (dzidek spóźnia się dwa dni, napewno jest taka jednostka chorobowa. Ale weszłam na edziecko i przeszło. Utwierdzcie mnie w tym- są kobiety, które mają mieszanki wybuchowe w lodówkach, kurz nie tylko pod szafami. I obrzydliwe gary wieczorem w zlewach??? Co tam kłótnie- ja po przeczytaniu ww informacji dziękuję wszystkim, którzy (sami o tym nie wiedząc ) udzielili mi wsparcia. A na marginesie- trzymajcie za mnie kciuki, bo drugi dzidziuś już prawie prawie.Pozdrawiam wszyskie ekobiety. Anuszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: miód i kłotnie IP: *.* 18.07.01, 03:48 3maj sie Anuszka. Na pewno za jakis czas bedziesz sie zastanawiac, dlaczego przy jednym dziecku tak nie mialas czasu, przeciez jedno to nic... Odpowiedz Link Zgłoś