Dodaj do ulubionych

Dobre wieści od agaty

IP: *.* 20.07.01, 09:50
Kochane dziewczyny (i chłopaki, co rzadko, ale jednak czasem tu zaglądają)chciałam się z Wami podzielić radością, jaka mnie spotkała. Liczę, że dobra nowina odmieni trochę klimat, jaki się na naszym forum ostatnio pojawił. Wszyscy teraz się rzucą mi gratulować i zapomną o nieszczęsnym wątku, który burzy mój spokój od paru dni.Otóż - mój Szymek będzie niedługo ... straszym bratem!Malutka fasolka już rośnie! Pojawi się na świecie od koniec marca przyszłego roku. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko potoczyło się dobrze.Pozdrawiam wszystkichagata - moderator emamy i mama 15 miesięcznego Szymka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 09:54
      Agatko!Bardzo się cieszę razem z Tobą :-) i mocno gratuluję!
      • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 10:13
        Będzie rybka jak ja... Artysta, marzyciel, poeta, może muzyk? Trzymajcie się :love:
        • Gość: Agata Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 12:17
          A w jakim czasie są rybki? Mnie się wydawało, że koniec marca to baran (???)Dzięki za wszystkie gratulacje.P.S. mnie też się wydawało, że z przyczyn zawodowych nie powinnam ... Wróciłam do pracy po urlopie macierzyńskim 5 miesięcy temu. Ale teraz nawet nie bardzo się przejmuję tym, co tam w pracy powiedzą. Sprawa będzie trudna, szefowa raczej surowa (ha, kiedyś to ja byłam jej szefową!), ale cóż to znaczy w obliczu wieczności ...Radość, szczęście, wszechobecna nadzieja!
      • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 10:16
        A jakże :-) Choć już to robiłam, gratuluję jeszcze raz. Teraz Szymek będzie już "prawie dorosłym facetem" :-)A zobaczysz, jak będzie w maluszku zakochany :love:Serdeczne :hot: uściski od mamuśki Tyski.:bic:
    • Gość: usia Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 10:14
      Agatko, jak sie cieszę!!!!!!!!!!Gratuluje i zazdroszczę, bo ja jeszcze nie moge pozwolic sobie na uczynienie Laury starszą siostrą - z przyczyn zawodowych. Ale za rok Wy bedziecie gratulować mnie, mam nadzieję!!!!!Cieszę się i trzymam kciuki za udaną ciążę!!!!!!!
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 10:23
      Gratulacje i dużo dużo zdrowia! Ja też już właściwie bym chciała drugiego dzidziusia...ale na razie byłoby to niepraktyczne. Troszkę Ci zazdroszczę...Życzę cudownej ciąży i zdrowego dzieciaczka!
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 10:33
      Gratulacje!!!!!A wiesz że my tez mówiliśmy na nasze maleństwo - fasolka?Uściskaj całą rodzinkę.
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 10:43
      Hej agatko to super, ja tez mam fasolke, miesiac wczesniejszasmile)) razem bedzie razniej. Brawo brawo brawo, meza tez usciskaj jak ladnie sie sprawil.....
      • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 14:02
        Super!!! POgratulowałam już przy poście Marty. Gosiu25 czy to oznacza że będzie u Was czworo dzieciątek? (sorki pogubiłam się) Jeśli tak to... nie mam słów, dziewczyny kocham Was!!!!
        • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 15:05
          po dzisiejszym dniu mysle ze mam tuzin tych dzieci i wszystkie z ospa. Mowisz ze mam troje? OK. W kazdym razie bedzie nas wecej niz do tej pory o jeden.... nie nie nie tylko o jeden... mam nadzieje.....
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 10:45
      Agatko, gratuluję z całego serca i troszkę zazdroszczę w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Ja chyba będę musiała poprzestać na jednym, ale kto wie ? A pracą za bardzo sie nie przejmuj, jak słusznie zauważyłaś, czymże to jest wobec wieczności. :wahoo:
      • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 24.07.01, 09:33
        O kurczę, miała być inna buźka czyli :). Ale to dlatego, że dopiero się uczę. Sorry, mam nadzieję, że nie zrozumiałaś tego jako znudzenie. Dlatego dołączam jeszcze :love:.ATA
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 10:52
      Agato!Gratulacje dla Ciebie i Męża. To wspaniała wiadomość.Ucałowania dla Szymka.Życzę w imieniu całej swojej rodziny dużo zdrowia i pogody ducha na każdy dzień.PawełPS. Dziekuje za zamkniecie wiadomego watku bez kasowania go (to bardzo madre rozwiazanie).
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 12:25
      Agatko, dzięki za gratulacje. Ja Tobie równiż serdecznie gratuluję poczęcia dziecięcia. Miło będzie razem czekać na wiosnę.Podziwiam Cię, że tak szybko się zdecydowała? na drugie dziecko. Szymek teraz ma 15 miesięcy to w chwili pojawienia się rodzeństwa będzie miał ok 2 lat - czy dobrze liczę. Między moimi dzieciakami będzie 3 lata różnicy, a rocznikowo nawet 4 jeżeli chodzi o tego młodszego. Już sobie wyobrażam ten sajgon w domu. Na szczę?cie chłopcy będš chodzić do przedszkola. Jejku, ja już zaplanowałam najbliższe miesišce - muszę kupić lóżko i z lóżeczka wyeksmitować tego młodszego, to samo zrobić z fotelikiem samochodowym. Muszę przemeblować sypialnie i pokój dziecinny - oddać chłopcom jednš szafę i zabrać lóżeczko i komodę na ubranka. Kto powiedział, że instynkt gniazda pojawia się tuż przed porodem?
      • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 12:30
        Marto, u mnie jakoś tak się złożyło, że pokój prawie "sam się przygotował" na przyjście nowego lokatora. Mamy maleńkie mieszkanie (45 m), do małego pokoiku dosłownie tydzień temu kupiliśmy mebelki i teraz miejsca w nich wbród. Z tą różnicą, że planowaliśmy trochę tego miejsca zająć naszymi dorosłymi rzeczami, ale teraz nic z tego. Półeczki i szufladki czekają na maleńkie ubranka (a ubranka oczywiście też czekają - a tak mi było szkoda, że Szymeczek z nich tak szybko powyrastał!). Nawet łóżko wstawiliśmy takie porządne i za parę miesięcy będziemy przenosić do niego Starszaczka. A wszystko to zadziało się, zanim dowiedieliśmy się o naszym maleństwie. Serdecznie Cię pozdrawiam i myślę, że będziemy w kontakcie. Jeśli masz ochotę - pisz do mnnie prywatnie.Agata
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 13:19
      Oczywiście, że pod koniec marca jest baran. Powodzenia :-)!
    • Gość: guest Re: Dobre wies´ci od agaty IP: *.* 20.07.01, 13:32
      no to nam sie forum rozmnaza na potege. wielkie gratulacje.... tez bym tak chciala ale... to dopiera za jakis czas. jak sobie przypome to fajnie mi sie w ciazy chodzilo. trzymajcie sie zdrowo. j.........
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 13:48
      wielke gratulacje!!!!!!!pozdrwiam wszystkie emamy
    • Gość: dalia Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 14:00
      Agato gratulacje. Wszystiego dobrego. My też się staramy właśnie o drugiego malca, więc może już niedługo.
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 15:10
      AGATO,...tez chce Ci serdecznie pogratulowac i ciesze sie,ze Twoja FASOLKA wprowadzila tutaj tyle slonca!!!Jestem pewna,ze nie tylko my cieszymy sie z tego faktu...,ale wraz z nami Bogusia i Ania (e-mail"owa Anka).Chcialabym,(chyba nie tylko ja),aby obie sie odezwaly.Jestesmy przeciez potrzebni sobie,a co bylo,to bylo-poniosly nas nerwy,trudno.W koncu w rodzinie nie takie rzeczy sie zapomina!Pozdrowienia dla calej E-mailow"ej RODZINKI,i cudownie,ze sie powieksza.malgosia.
      • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 23:26
        Bardzo Ci gratuluje Agato :) To naprawde mila wiadomosc , zycze Ci duzo zdrowia :hello:
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 15:13
      AgatkoMoje szczere gratulacje.Nam też ciężko było się zdecydować na drugiego bobasa.Teraz uważam, że to była dojrzała i mądra decyzja.Jestem szczęśliwą mamą 4-letniej Kasi i 4-tygodniowego Maćka. Pozdrowienia i powodzenia.
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 15:18
      Agatko !!! Wielkie uściski dla fasolki a dla Ciebie ogromne gratulacje. Czekają Cię naprawdę wspaniałe chwile !!! jeszcze pamiętam...Nasza rodzina emamy rzeczywiście się rozrasta aż miło popatrzeć cieszę się, że tu trafiłam. Pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich mam.Aga mama Pawełka
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 17:28
      Oj, wysypało się tych "Fasolek"... Moja przyjdzie na świat w styczniu 2002.Życzę dużo zdrowego snu.Dorka
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 17:53
      Przyłączam się do gratulacji i gorących życzeń, Agatko!Patrzcie, jak tu się ciepło i rodzinnie zrobiło! Chyba większość z nas czuje się eciociami, prawda? Agatko, co tym razem zaplanowaliście? Myślicie już nad imieniem? Fasolka jest ok, ale może nadać jej imię?
      • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 23.07.01, 08:31
        Co do imienia, to na razie nie jest jeszcze wybrane. Są pewne typy, jeśli chodzi o dziewczynkę. Ale chyba niekoniecznie musi być imię, aby można było pieszczotliwie nazywać swoje maleństwo. Moja znajoma nazywała swoje dziecuszko Walerek. No, niby też imię, ale przecież nie miała zamiaru tak go nazwać. Złaszcza, że urodziła dziewczynkę.
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 18:09
      Gratuluje i zycze zdrowia Tobie i Twojej malutkiej fasolce.Pozdrawiam Kassia
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 20:24
      :love: Gratuluje :love:
      • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 21:33
        Gratulacje !!!Jak słucham takich wieści, to robi mi się jakoś tak miękko i tęskno. A może tak kolejna fasolka? Zmysł praktyczny każe czekać, ale...
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 20.07.01, 21:36
      Serdecznie Ci gratuluje i wierze, ze wszystko bedzie OK. Pisz czesto o malej fasolce;to zawsze poprawia humor. Calusy
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 21.07.01, 00:23
      Gratuluję, zazdroszcze... ech... wszystkiego dobrego ! :)
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 24.07.01, 01:09
      Półtora miesiąca mnie nie było, a tu takie zmiany!Agatko! Gratulacje!Ja, niestety, nieprędko po raz wtóry (jeśli w ogóle, choć tak o tym marzę...).Buziaki!stynka mama Jaśka
      • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 26.07.01, 01:12
        I ja przyłączam się do gratulacji, aby radośnie powitać Cię w gronie "matek dwojga" - jak nazywa takie jak my mój kuzyn.Będzie weselej,zapewniam.Pozdrowienia.
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 26.07.01, 12:11
      Agato bardzo, bardzo się cieszę razem Tobą i gratuluję Tobie i Twojemu ukochanemu, bo to przecież także jego zasługa. No i zazdroszczę Ci troszeczkę - ja też chciałabym już żeby Filit był starszym bratem, ale narazie (względy finansowe) musimy jeszcze poczekać. Może za rok . Ściskam serdecznie i całuję - Uwielbiam Was wszystkie - papaEwa mama Filipa (K-ów)
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 26.07.01, 15:12
      Serdczne gratulacje!!!!!!Pracą sie nie przejmuj wkońcu i tak będzie na drugim planieZresztą komu ja to mówie.....Pozdrawiam :love:KasiaK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka