Gość: guest IP: *.* 04.08.01, 02:07 Dziewczyny, jak szybko moga sie pojawic objawy ciazy? Jestem 2 dni po owulacji i czuje sie jakbym miala dostac okres. Nie wiem czy to dzieje sie naprawde czy tylko moja wyobraznia plata mi figle.CalujeKinga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Objawy??? IP: *.* 04.08.01, 02:34 Jesli jestes dwa dni po owulacji to pewnie Twoja wyobraznia plata Ci figla , pierwsze objawy to obolale bordawki i piersi moze po tygodniu po owulacji , dwuch to siusianie , ale ia tak nie zawsze tak jest . Ja mialam pierwsze objawy po 3 tygodniach a bylo to bieganie do toalety i bolacy brzuch dokladnie jak na miesiaczke i uplawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Objawy??? IP: *.* 04.08.01, 11:02 Nie dostałam okresu tylko zaczęły mnie boleć piersi. Boleć i rosnąć. Nie miałam najmniejszych wątpliwości co do przyczyny. To był drugi tydzień ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Objawy??? IP: *.* 04.08.01, 21:26 Hej,niekoniecznie to Twoja wyobraźnia. Ja czułam bardzo wyraźnie, że dostanę okres i jakoś nie dostawałam, a brzuch dokładnie tak samo bolał. Czasami już po zapłodnieniu może też boleć głowa. Różnie to jednak bywa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Objawy??? IP: *.* 04.08.01, 21:57 czołem!wydaję mi się,że 2 dni po ewentualnym zapłodnieniu nie czuję się objawów ciaży.Mnie bolał brzuch w tym czasie gdy miałam dostać okres,ale jakoś nie dostałam Potem były powiększone i bolesne piersi.Dalej zgaga i wzdęcia itd.Pozdrawiam.Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Objawy??? IP: *.* 06.08.01, 07:15 Ha, wcale nie musi być to wyobraźnia! Wiedziałąm że jesem w ciąży jeszcze tego samego dnia...Nie myliłam się. Ha a dzis uważam się za szczęsciarę, mam 2,5 letniego Misia, co obejmuje mnie za szyję i szepcze "kofam, baaardzo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Objawy??? IP: *.* 06.08.01, 07:31 Tydzień po owulacji lekko plamiłam a za kilka dni czułam mrowienie w piersiach i dziwne bóle w dole brzucha. 2 tygodnie po owulacji zrobiłam test i klapa tylko jedna kreska. Ale brak miesišczki dawał jakš? nadzieję. Po 3 dniach ponowny test i bingo - dwie kreski. Dodam jeszcze jedno - w czasie spodziewanej owulacji używałam testów owulacyjnych i żaden jej nie wskazał. Potwierdził jš tylko wykres temperatury.PozdrawiamMarta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Objawy??? IP: *.* 06.08.01, 07:52 Hoooo, ja czując zbliżający się okres lałam łzy rzewne, że jestem bezpłodna. I opiłam się jednym piwem na smutno, bo kuzynka ogłosiła, ze jest w ciąży...A za tydzień zrobiłam test i pomimo objawów "okresowych" wyszły dwie kreski...A pierwsze objawy ciązowe to było odrzucenie od jedzenia - jakieś 2 tyg później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Objawy??? IP: *.* 06.08.01, 07:55 Ja nie planowalam ciazy i nie mam pojecia kiedy mam owulacje, ale WIEDZIALAM ze jestem w ciazy od poczatku. Po prostu od razu inaczej sie czulam. Przede wszystkim mialam kiepski humor, duzo zarlam i spalam. Myslałam ze jestem chora bo w dodatku mialam caly czas temperature. Ale juz po jednym dniu przyszlo mi do glowy, ze to cos innego. Test zrobilam przed spodziewanym okresem i okazal sie pozytywny. takze niekoniecznie to Twoje wymysly - moze sprawdz temperature? Powodzenia, kama Odpowiedz Link Zgłoś