Gość: guest IP: *.* 07.08.01, 21:33 10 sierpnia obchodzimy 5 - tą rocznicę ślubu (jak ten czas leci). Może ktoś ma pomysł na jakiś fajny i nie za drogi prezent prezent .Ludek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Rocznica IP: *.* 07.08.01, 22:11 Ludku,Ja kupilabym jakis dobry SZAMPAN, czy tez nastrojowe WINKO,-to juz zalezy od gustu i koniecznie dwa KIELISZKI,ale takie z prawdziwego zdarzenia (SZAMPANOWKI) na wysokich nozkach,potrzebna bedzie jeszcze swieca i...MILEGO WIECZORU!!!,a ja ze swojej strony -ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji tak WSPANIALEJ ROCZNICY!!!malgosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Rocznica IP: *.* 07.08.01, 22:16 Dzięki za pomysł. Niestety szampana czy winko jeszcze przez długi czas będziemy musieli zastąpić czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Rocznica IP: *.* 08.08.01, 02:30 ...a moze koktajlem owocowym w wysokich szklankach,tez bedzie milo i nastrojowo...Ludku,nie wiem,czy jestescie milosnikami ksiazek,jezeli tak,to proponuje cos do uzupelnienia domowej biblioteczki, w ksiegarniach tyle pieknych kolorowych albumow,albo cos z literatury polskiej np."Trylogia" itp. - za kilka lat bedziesz miala jak znalazl gotowa lekture dla dzieciaczkow.To tylko propozycje,caly dzien mysle,co by Ci doradzic i ...okazuje sie to nie takie proste.Pozdrawiam i napisz,co kupilas!malgosia.PS.A..,pytalam Michala (mojego meza) i tez nie ma pojecia, powiedzialam,zeby wczul sie w sytuacje!!!-no, majteczki ze sloniem -zazartowal,okropny brzydak z nierealnym pomyslem,ale i tak go lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Rocznica IP: *.* 08.08.01, 02:38 LUDKU,PRZYPOMNIALO MI SIE ,bylo juz gdzies takie pytanie-co kupic mezowi na rocznice slubu,tylko duzo wczesniej-musisz poszperac w starych postach.Bylo duzo fajnych propozycji,ale jakos nie pamietam,gdzie to jest.Nie wiem,czy chodzi Ci o zrobienie prezentu pamiatkowego dla Was,czY tylko dla meza od Ciebie?Jezeli tylko dla meza,mysle,ze bedzie duzo latwiej-znasz go najlepiej,mozna tez podpytac.na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Rocznica IP: *.* 08.08.01, 23:43 A moze wspolne wyjscie do restauracji, lub romantyczny wyjazd do jakiegos dworku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Rocznica IP: *.* 09.08.01, 04:09 Moniko,bardzo podoba mi sie ten pomysl z restauracja,moze Ludek skorzysta?!dziekuje za slowko na priv"a,odpisze,do uslyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Rocznica IP: *.* 04.09.01, 18:37 Ludku,...i co?!...jak minela rocznica ?,mysle,ze prezent ,ktory kupilas byl strzalem w dziesiatke!pozdrawiam cie serdecznie, malgosia. Odpowiedz Link Zgłoś