Gość: guest IP: *.* 17.08.01, 09:17 Cześć, dziewczyny!Poradźcie , proszę, jaki prezent sprawić maluszkowi na jego pierwsze urodziny? Jestem zaproszona do koleżanki izupełnie nic mi do głowy nie przychodzi...EWA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: PIERWSZE URODZINY- JAKI PREZENT? IP: *.* 17.08.01, 09:26 Wszystkim dzieciaczkom na pierwsze urodziny kupuję tzw."bombiki"(termin mojej córeczki).Bombik to taki samochodziki z rączką do pchania.W wersji dla chłopców samochód,pociąg ,a dla dziewczynek w kształcie słonia tudzież innych zwierząt.Można "toto" pchać,można na tym siedzieć i radochy cała masa Miłych zakupów,Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: PIERWSZE URODZINY- JAKI PREZENT? IP: *.* 17.08.01, 10:02 Gosia, z "ust" mi pomysł wyjęłaś...Te samochodziki są rzeczywiście dobrym wynalazkiem. Mój mały do tej pory go lubi, ciągnie na sznurku, jego się ciągnie, odpycha się nogami, a jak miał rok (też na 1 urodziny dostał)to służył jako podpórka przy chodzeniu. No i ma taką otwieraną klapkę, gdzie Kuba chowa swoje "skarby". Jak szukam np. obrączki, to tam ją ZAWSZE znajdę...ebe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: PIERWSZE URODZINY- JAKI PREZENT? IP: *.* 17.08.01, 10:31 Ja też chciałam poprzeć pomysł na taki samochodziko-foteliko-schowek na zabawki. Jest to zabawka absolutnie doskonała!Takie coś dostał mój malec na pierwsze urodziny i bawi się tym cały czas (a wszystkie pluszaki leżą nie ruszone). Problem jest jeden -taka zabawka kosztuje około 100 zł więc warto zrobić zrzutkę z innymi goścmi i kupić wspólnie taką jedną(ale dobrą)zabawkę niż kilka rupieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: PIERWSZE URODZINY- JAKI PREZENT? IP: *.* 17.08.01, 11:16 Wiesia, ja widziałam takie za 40-50 zł, Kuba ma taki. Te, o tórych piszesz, sa SUPER, tylko rzeczywiście drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: PIERWSZE URODZINY- JAKI PREZENT? IP: *.* 17.08.01, 10:20 Jeżeli to dziewczynka to proponuję wózeczek-parasolkę. Moja córcia, która dostała go na roczek, nie rozstaje się z nim do dzisiaj (ma 17 miesięcy). Wozi w nim wszystko - począwszy od lalki, skończywszy na papierze toaletowym Świetna zabawka na spacery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: PIERWSZE URODZINY- JAKI PREZENT? IP: *.* 20.08.01, 07:42 WITAM!Gorąco dziekuje za rady....teraz mam problem z głowy, zostaje mi tylko sprawdzić ceny...Wiesiu, ty tez mieszkasz w Kielcach - powiedz, gdzie można kupić taka zabawkę? Może byc nawet za 100 zł - zrobimy zrzutkę!Jeszcze raz wieeelkie dzieki!EWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: PIERWSZE URODZINY- JAKI PREZENT? IP: *.* 20.08.01, 08:29 Osobiście widziałam w Realu...i w wiekszych sklepach z zabawkami..ebe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: PIERWSZE URODZINY- JAKI PREZENT? IP: *.* 20.08.01, 21:17 W Realu- jest nawet spory wybór. Odpowiedz Link Zgłoś