Gość: guest
IP: *.*
22.08.01, 10:39
Wiem, że polityka, to temat niezbyt popularny. Lecz od naszych decyzji dziś będzie zależała przyszłość naszych dzieci. Uważam więc że w obliczu wyborów wrześniowych temat jest ważny. Oczywiście nie zamierzam kandydować - utraciłem wiarę w polskie społeczeństwo. Chciałbym jednak abyście wypowiedzieli się jaki Waszym zdaniem powinien być dobry polityk i jaki powinien realizować program (chodzi mi głównie o gospodarkę) Proponuję nie używać nazw partii politycznych i nie wymieniać nazwisk polityków bo temat nam się rozpłynieOsobiście uwarzam, że znacząca poprawa nastąpi w Polsce najwcześniej za 30-40 lat - czy tak się stanie to zależy od tego jak wychowamy nasze dzieci. Czy pójdziemy głosować i na kogo zagłosujemy.P.S. Nie jestem pewien, czy forum e-mama może służyć do rozmowy na poruszane tu tematy (nie związane ściśle z dziećmi i wychowaniem). Może warto stworzyć jakiś nowy kącik np. HydePark, czy coś w tym stylu? Mógłby być zamiast e-taty, a e-mama nazywałaby się e-rodzice. Co Wy na to?