Dodaj do ulubionych

internetowa znajomość

IP: *.* 27.09.01, 19:19
Moi drodzy spotkałam dzisiaj kolegę. Facet po 30-tce, atrakcyjny, dobre stanowisko z zarządzie dużej firmy. Tzw dobra partia.Kolega nie miał szczęścia do kobiet z racji duzego zaangażowania w pracę.Zaczął więc chatować wieczorami i poznał dziewczynę. Czatowali 5 m-cy, spotykali się 2 m-ce i teraz sie pobierają.Dla mnie to troche jak historia z Hollywoodu.Czy znacie poodbne przypadki. CZy faktycznie można znależć partnera przez internet?Pozdrawiam Anja
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: internetowa znajomość IP: *.* 27.09.01, 19:43
      Anju, w necie mozna sobie znalezc wiele rzeczy... Roznych. Tych spoza granic mroku i tych radosnych.Samych dobrych chwil spedzonych w neciezyczyYennaM
    • Gość: guest Re: internetowa znajomość IP: *.* 27.09.01, 19:58
      No tak masz rację Yenno...W końcu co ja robię jak męża nie ma w domu ;)Pozdrawiam Cię Anja
      • Gość: guest Re: internetowa znajomość IP: *.* 28.09.01, 15:23
        Mozna poznac partnera przez internet. Ja wlasnie w ten sposob zostalam mezatka nie tylko w swiecie wirtualnym ale i rzeczywistym. :))))))))Pozdrawiam
        • Gość: guest Re: internetowa znajomość IP: *.* 01.10.01, 11:09
          Ja tez "znalazlam" meza w sieci.A teraz opiekunke do dzieci, wlasnie dzisiaj do nas przylatuje na pare miesiecy, zobaczymy ...Pozdrawiam ;)Kamila

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka