qwerty.tarnow 02.01.05, 17:56 Czy to tylko "likwidacja towaru na magazynie"? Bo za oknem już od godziny słyszę tylko same wystrzały petard i rac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Sylwester na bis? 02.01.05, 18:04 W każdym razie niezależnie od tego: co to jest i z jakiego powodu, to osoby o wrażliwych psach proszone są o niezbliżanie się na odległość 1 km (przynajmniej). ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Sylwester na bis? 02.01.05, 18:04 Nawet nie strasz, bo u mnie dzisiaj do południa cisza. Teraz już jakieś niedob (p)itki. Mam nadzieję, że jednak już przestaną i że deszcz im trochę przeszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Sylwester na bis? 02.01.05, 18:08 Przeszkodzi = przygasi lont, który jednak będzie się tlił i mimo wszystko odpali, ale wtedy, gdy ów odpalający podejdzie do racy by zobaczyć "co jest".;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Sylwester na bis? 02.01.05, 18:11 A Wiesz, że ja czasem im tego życzę? Może to żle o mnie świadczy, ale co tam, taka jestem i już. Odpowiedz Link Zgłoś