IP: *.* 02.12.01, 15:37
Dziewczyny! W drugiej połowie stycznia wybieram się w góry i szukam niedrogich, ale atrakcyjnych miejsc noclegowych w samym Zakopanem dla Rodzinki 3-osobowej, w tym 1,5-roczny, Mały Urwis. Jeśli takowe posiadacie proszę o odzew. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Zakopane i inne miejscowości. IP: *.* 02.12.01, 17:16
      Gosiu mam nadzieję ,że nie będziesz miała mi za złe że podłączę się do twojego postu skoro jest tematycznie związany z moim :)Ja z kolei poszukuję miejsc w Karpaczu lub w Szklarskiej Porębie.Potrzebne nam 4 miejsca ,w lutym na 10 dni.Ach marzy mi się śnieg ,szaleństwo w kolorze białym ,narty sanki i bałwany :spookie: :bounce: :spookie: :bounce: :spookie: :bounce: :spookie: :bounce: :spookie: :bounce: :spookie: :bounce: :spookie:Pozdrowionka Gosia :hello:
    • Gość: guest Re: Zakopane IP: *.* 02.12.01, 17:50
      Gosiu,mam w Zakopanem rodzinę ,mogę spróbować skontaktować się z nimi,może da się coś zarezerwować-napisz co Cię interesuje :pensjonat,pokój u "gaździny", murowany, drewniany, jak z sanitariatami (wspólne, własne), kuchnia ,obiadki???????????Jak namówię męża i zbierzemy pieniążki (na razie czarno widzę bo najbliższe prezenty nas zrujnują-strasznie lubimy "gwiazdkowe szaleństwa") to też się wybierzemy -a mój Jęraś też ma 18 miesięcy (skończone 2 dni temu).Pozdr.Beata
      • Gość: guest Re: Zakopane IP: *.* 03.12.01, 10:06
        My też będziemy wdzięczni za wszelkie informacje o fajnych miejscach na zimowe szaleństwa.Beatko mój synek też właśnie skończyl 18 m-cy (30 listopada) czyzby byli dokładnie w tym samym wieku???agnieszka
        • Gość: guest Re: Zakopane IP: *.* 03.12.01, 13:13
          Cześć Agnieszko!Jędrolinek urodził się 30 maja 2000 o 11.30 (coby było ściśle) i bardzo się cieszę ,że ma rówieśnika !!!!!! Ciekawa jestem gdzie mieszkasz ,my w W-wie ,na Kabatach (ale warszawiakiem jest tylko Jędrek).Co do górskich miłych miejsc -Zakopane bywa okrutnie zatłoczone ,ale sentymenty ciągną .Moja mama jest z Zakopanego ,mam tam rodzinę .Ale tak sobie myślę ,czy nie jechać raczej do Krynicy -warunki do jeżdżenia na nartach też są super ,no i na łyżwach można pojeżdzić ,na Jaworzynę się wdrapać. Muszę kończyć ,mały się obudził.Pozd.Beata
    • Gość: guest Re: Zakopane IP: *.* 02.12.01, 21:43
      19 i 20 stycznia w Zakopanem są zawody w skokach narciarskich, więc z tanimi noclegami może być krucho :-(((Pozdrawiam i mimo wszystko życzę szczęścia w poszukiwaniach,Ania i Emilka (2 miesiące)
    • Gość: guest Re: Zakopane IP: *.* 03.12.01, 09:04
      Możecie spróbować u pani Janiny Truchan:tel 0-prefiks- 1820 625 19Domek wprawdzie jest murowany i mało góralskiza to otoczenie kapitalne: wszyscy sąsiedzi mają cudne góralskie chałupy, z okien widać Giewont, spacerkiem jest pięć minut do Dolinki Białego, piętnaście do Strążyskiej, pięć minut na górkę na wierszyki ( wyciąg dla dzieci) i kilka innych.Do centrum - dziesięć minut pieszo.Gażdzina jest miła bardzo i moje dziatki wyniańczya sama.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka