Dodaj do ulubionych

Szukam DagmaryB

IP: *.* 08.01.02, 15:48
lub kogos z Gdyni, kogo prowadziła dr Beata Sokołowska z Medicoveru.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Szukam DagmaryB IP: *.* 08.01.02, 17:41
      Jestem :)Pozdrowienia,Dagmara
    • Gość: guest Re: :) IP: *.* 09.01.02, 09:06
      Czesć:)Dagmaro, szukam Pani Ginekolog prowadzącej w Gdyni i zastanawiam się nad się nad wyborem Medicoveru i spółdzielni (obok). Napisz coś więcej o Sokołowskiej. Może tez znasz kogoś ze spółdzielni obok ? Na pewno musi być kobieta i to jakas sensowna, z nowoczesnym podejsciem. Moja ginekolog (dotychczasowa) ma podejscie matki-babci "Moja droga, już czas na dziecko", "usiądz kochanie" itp. To bardzo drażni. Szukam Pani, która będzie konkretna, będzie doradzała robienie róznych badań ( a nie teksciła "wszystko na pewno będzie odbrze". Pozdrawiam
      • Gość: DagmaraB Re: :) IP: *.* 09.01.02, 11:18
        Witaj,ja chodzę do Medicover w Gdańsku mimo, że mieszkam w Gdyni. Po prostu pracuję w Gdańsku. Z Gdyni nie znam innych lekarzy ginekologów. Kiedyś byłam na jednej wizycie w przychodni rejonowej ale tam więcej nie wróciłam.Dr Sokołowska jest dość młoda (na ile potrafię ocenić), sympatyczna, z partnerskim podejściem do pacjenta. Na początku zrobiła wrażenie roztrzepanej, ale okazało się że to po prostu był jej gorszy dzień (i pacjentki rejestrowane co 10 minut - błąd w rejestracji). Póki co - nie narzekam.Najlepiej wybierz się i oceń sama. Mnie ta pani pasuje, chociaż do tej pory nie mialam szczęścia do kobiet-ginekologów.Pozdrowienia,Dagmara

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka