Gość: AniamamaOli IP: *.* 21.01.02, 13:04 Wszystkim Babciom i Prababciom-obecnym i przyszłym -życzymy sto lat oraz pociechy z wnucząt i prawnucząt. Może ktoś się dołączy do życzeń. Zapraszamy. PozdrawiamyAnia i mała Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: DZIEŃ BABCI IP: *.* 21.01.02, 14:24 Niech dziadziunio z babunią tak nam długo żyją póki komar z muchąmorza nie wypiją .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: DZIEŃ BABCI IP: *.* 21.01.02, 14:33 A ty mucho ty komarzepijcie wodę powoliniechaj dziadziuś z babunią żyją nam dowoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: DZIEŃ BABCI IP: *.* 22.01.02, 00:20 A moja Kochana BABCIA właśnie dzisiaj zmarła (W DNIU BABCI). Jest mi strasznie, strasznie smutno i źle. Prawdą jest że miała prawie 80 lat, ale mnie wychowała i teraz będzie bez niej inaczej. Dziadziusiowi też będzie strasznie źle i smutno.Tak naprawdę to po stracie kogoś tak bliskiego zdajesz sobie sprawę jak mało czasu się komuś poświęca, okazuje miłości. I jak czas szybko ucieka.Nawet nie zdążyłam się z nią pożegnać. Poprzednim razem gdy była w szpitalu (w stanie ciężkim) w nocy zabrało JĄ pogotowie a o 11 w południe zwymyślała lekarza i pielęgniarki i natychmiast opuściła szpital (musiałam przepraszać pielęgniarki). Tym razem myślałam że będzie tak samo. Byłam obok szpitala u drugiej Babcie (86), ale byłam tak zmęczona i zmarźnięta (jestem w 12 tygodniu ciąży), że pomyślałam "jutro napewno będszie w domu to wpadnę". NO I NIE ZDĄŻYŁAM. Odpowiedz Link Zgłoś