Dodaj do ulubionych

sposób na rozstępy

IP: *.* 08.02.02, 15:26
Czy ktoś zna jakis cudowny lek na rozstępy? pod koniec ciąży moj brzuch wygładał jak jeden wielki siny rozstęp, a teraz nie dość, że jest sflaczały, to jeszcze pomarszczony. Co robić, co robić???!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: sposób na rozstępy IP: *.* 08.02.02, 15:32
      Ja stosuję krem Vichy Action Integrale Vergetures. To już na istniejące rozstępy. Tubka wystarcza na miesiąc i kosztuje ok.70 zł. Ale efekty dopiero po 3,4 miesiącach a ja mam dopiero drugie opakowanie...Magda :hello:
      • Gość: YennaM Re: sposób na rozstępy IP: *.* 08.02.02, 15:39
        a ja z czystej chciwosci od pewnego czasu kapie sie w balneum hermal (emulsja do kapieli - ale mydle sie nia jak mydlem), bo szkoda bylo mi wyrzucac ten specyfik, a Michal niestety drapie sie po nim (dziwne, ale to preparat do skory alergicznej).I zauwazylam ogromna poprawe, gdy idzie o rozstepy. Ale pewnie dlatego, ze specyfik ten mocno nawilza skore bez szkody dla naturalnego plaszcza lipidowego, czy jak mu tam ;).
    • Gość: horac Re: pokochaj swoje rozstępy, he, he IP: *.* 08.02.02, 16:21
      Może Cię pocieszę mówiąc, że mój brzuch wygląda identico.Chili (papugując po Al) występują na nim następujące zjawiska:- sflaczenie- rozstepy- pomarszczona skóraNie znam cudownego, nieoperacyjnego sposobu na rozstępy, za to znam wspaniały sposób na zaoszczędzenie pieniędzy. A mianowicie:zaniechanie kupowania środków zwalczających rozstępy.Pozdrawiam. Matylda
      • Gość: madzia22 Re: pokochaj swoje rozstępy, he, he IP: *.* 08.02.02, 16:26
        Popieram Matyldę. Niestety chyba nic - oprócz operacji plastycznej - nie zlikwiduje już istniejacych rozstępów na dobre. Zatem - niech żyje krokodyla skóra! i jak zwykle dodam - jest przecież b. droga.Madzia
    • Gość: UlaR Re: sposób na rozstępy IP: *.* 08.02.02, 17:33
      Ja nie mam rozstępów po ciąży.Ale za to mam - jeszcze z czasów liceum, a to b. dawne dzieje... W tych zamierzchłych czasach nie było jeszcze żadnych dostępnych na rynku kremów itp., więc rozstępy zostały. I już się do nich przyzwyczaiłam (chociaż dla Ciebie to chyba żadne pocieszenie).Natomiast napięcie brzucha wróci do normy - samo (chyba) albo po ćwiczeniach. Było kiedyś hula-hoop, dobrze nim sobie trochę pokręcić, naprawdę. Powodzenia w walce "pociążowej",Ulka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka