Gość: pomarańcza IP: *.* 25.02.02, 10:19 No właśnie,były obiecane daaaawno temu i cisza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: KVM-kiedy oferty pracy? No właśnie, kiedy???? IP: *.* 25.02.02, 12:01 Witaj Eki,Wprost wyjęłaś mi to pytanie z ust. Również widziałam tą ofertę. Mój mały kończy we wrześniu 2 latka i też się zastanawiam.Pozdrawiam, Asik mama Kuby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: KVM-kiedy oferty pracy? IP: *.* 27.02.02, 14:22 Ponawiam pytanie.Czekam na odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KvM Re: KVM-kiedy oferty pracy? IP: *.* 27.02.02, 14:33 ok. niedługo napiszę. Przepraszam, że to tak długo trwa, ale jakoś nie mogę się zebrać i dokończyć. Właśnie w związką z tą pracą mam ostatnio nawał roboty i chciałbym w pierwszym rzędzie dokończyć już rozpoczęte rzeczy. Obiecuję jednak, że do końca weekendu prześle zainteresowanym osobom informacje.Na starcie (może na zniechęcenie ) napiszę tylko, że to nie jest praca na etacie. Trzeba będzie założyć działalność gosp. Z drugiej strony na zachętę napiszę, że nie są wymagane absolutnie żadne inwestycje finansowe (choć na pewno wskazane byłoby udać się na dwudniowe szkolenie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberia Re: KVM-kiedy oferty pracy? IP: *.* 27.02.02, 22:13 czy ja tez moglabym prosic o jakies informacje na temat?dziekiiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: KVM-kiedy oferty pracy? IP: *.* 28.02.02, 12:29 I ja tez bym chciala prosic!!!!!Dziekujekinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia25 Re: KVM-kiedy oferty pracy? IP: *.* 28.02.02, 19:06 To moze i ja sie zdecyduje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rejfi Re: KVM-kiedy oferty pracy? IP: *.* 01.03.02, 12:39 Witaj,ja także piszę się na dodatkowe info odnośmie pracy.Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: KVM-kiedy oferty pracy? IP: *.* 02.03.02, 01:46 Cześć Dołączę do grona Twoich fanek, bo tez zainteresowana jestem pracą Napisz coś więcej. Albo tu, albo wyślij mailem- Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorot Re: KVM-kiedy oferty pracy? IP: *.* 01.03.02, 12:02 Czy można prosić o więcej szczegółów.PozdrawiamDorot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoanka Re: KVM-kiedy oferty pracy? IP: *.* 02.03.02, 01:40 Czy i ja mogłabym prosić o więcej szczegółów na forum lub na priva. Ja również chętnie zajęłabym się czymś poza włąsną dzidzią.Pozdrawiam, Joanka Odpowiedz Link Zgłoś