Dodaj do ulubionych

Rimini we Wloszech

IP: *.* 05.03.02, 19:35
Szukam noclegu wlasnie w Rimini. Jedziemy z malym dzieckiem. Najlepiej jakis pokoj z aneksem kuchennym. Bardzo prosze o pomoc. Jezeli ktos zna godne polecenia inne miejsce wlasnie nad morzem we Wloszech to rowniez porosze. Serdecznie pozdrawiam Aneta mama Olenki
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia_M Re: Rimini we Wloszech IP: *.* 05.03.02, 22:14
      mam znajome biuro podróży - zajmują się wyłącznie Włochamii proponowali nam wyjazd do Rimini - ale że nikt ze znajomych nei chciał jechać (chodziło o wyjazd samochodami) więc zrezygnowaliśmy :(jak chcesz napisz na priva - podam ci namiary :)kasia@edziecko.pl
      • Gość: Aguś Re: Rimini we Wloszech IP: *.* 06.03.02, 14:06
        A czemu akurat chcesz jechać do Rimini? Byłam tam i w okolicach parę lat temu i szczerze mówiąc mnie nie zachwyciło. Kupa ludzi, plaża w całości zastawiona łóżkami do opalania, a morze kolorui "konsystencji" naszego Bałtyku (no tyle, że dużo cieplejsze rzecz jasna). Według mnie dużo ciekawsze i dużo ładniejsze jest włoskie wybrzeże z drugiej strony "buta", a Adriatyk z kolei o wiele ładniejszy w Chorwacji. Ale to rzecz jasna kwestia gustu. Ja podróżowałam po Włoszech prywatnie, więc nie mam niestety żadnych namiarów na biura podróży, no a poza tym wtedy jeszcze byłam bezdzietna ;)) ale tak czy inaczej Rimini nie polecam.
        • Gość: Kreska Re: Rimini we Wloszech IP: *.* 08.03.02, 23:36
          Jest firma, która za darmo rozsyła katalogi ze zdjęciami (i cenami) domów / mieszkań m. in we Włoszech (również poszukiwany przez Ciebie region). Nazwę i namiary podaję na priva.Pozdrawiam, Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka