Dodaj do ulubionych

Przyjaciele :)

IP: *.* 04.05.02, 19:50
Muszę napisać posta, bo nie wytrzymam, tak mnie wzięło na przemyślenia :) Właściwie to nie wiem od czego mam zacząć. Początek tej historii zaczął się w lipcu 2001 roku, kiedy to mój mąż w ramach prezentu dla siebie :lol: zapytał mnie o zgodę na to żeby założyć w domu internet. Po krótkim zastanowieniu - nie mając pojęcia w co się pakuje /Robert, nie ja ;) / zgodziłam się i pojechaliśmy załatwić formalności. No i się zaczęło...Zaczęło się od tego że wracając z kiosku z papierowym "Dzieckiem" mój wzrok padł na mały napis "www.eDziecko.pl" ... "Hmmm, zajrzę tam wieczorem jak tylko położę Patrysia spać" - pomyślałam. Zajrzałam i wpadłam. Zostałam wierną fanką eDziecka :) Wreszcie dochodzę do sedna sprawy o której chciałam napisać. Poznałam tu naprawdę wielu FANTASTYCZNYCH ludzi /nie tylko wirtualnie ale i w realu/, z kilkoma osobami nawiązałam przyjaźnie :D Za przyjaciółmi jestem gotowa wskoczyć w ogień, nie pozwolę im zrobić krzywdy, chcę żeby wiedzieli że ZAWSZE, o każdej porze dnia i nocy mogą na nas liczyć :) Są dla mnie jak powietrze, którego często brakuje mi w domu, gdy nie ma Roberta... Starają się jak mogą, gdy jesteśmy chorzy a Roberta w domciu brak /a tak się zdarza często :cry: / dopytują się o nasze zdrówka, dzielą się zwykłymi troskami i kłopotami dnia codziennego... wiem że nie jest im lekko, ale w dzisiejszych czasach chyba każdy ma jakieś problemy, kłopoty i zmartwienia, prawda? Sztuką jest nie duszenie ich w sobie, ale wywalenie z siebie smutków, to bardzo pomaga. Nie sądziłam że są jeszcze na świecie ludzie, którzy potrafią być bezinteresowni, potrafią być sobą, potrafią wyciągnąć dłoń w potrzebie nie oczekując niczego w zamian... Może to co piszę trąci banałem ale tak dzisiaj się czuję :) Nie chcę wymieniać tu nicków, boję się tego żeby kogoś nie ominąć :(, Ci do których piszę tego posta, na pewno będą wiedzieli że to o nich chodzi :) , ale chciałabym napisać jedną rzecz. Chciałam podziękować Agnieszce i Jackowi za wspaniały wczorajszy dzień. Było suuuuuper!!! Jesteście kochani :love:To tyle :) Mam nadzieję że Was nie zanudziłam.PozdrawiamBasia
Obserwuj wątek
    • Gość: mysia Re: Przyjaciele :) IP: *.* 04.05.02, 22:17
      Hej ,ja też jestem wierną fanką forum edziecka,poznałam tu wielu przyjaciół,ktorzy nieraz mnie pocieszali w trudnych chwilach.Pozdrawiam serdecznie i dziękuje ,że jesteście!Dorota z Poznania
    • Gość: jacenty Re: Przyjaciele :) IP: *.* 04.05.02, 22:42
      hmm..... Nie wiemy co mamy powiedzieć. Po to właśnie są przyjaciele :) Jesteśmy co najmniej zaskoczeni :eek: Twym postem Basiu. Cieszymy się, że mogliśmy się przyczynić do pojawienia się uśmiechu na Twojej twarzy :) Jak będziesz tak "głośno" o tym mówić to będzie duuużo chętnych :) a my jesteśmy tylko jedni :lol:Acha, ja natomiast muszę podziękować Basi za śliczny kubek z naszym wspaniałym skoczkiem Adasiem, który powiększył kolekcję do liczby 219 szt. :bounce:To kiedy następny wypad ? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka