Gość: kasiakrol Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 11.06.02, 19:49 Cieszę się razem z Tobą.Gratuluję i pozdrawiam.Kaśka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AneczkaG Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 11.06.02, 22:03 Gratulacje Siunia!!!!Tylko proszę mnie samej nie zostawiać w klubie mam planujących!!! Ja sobie tak nie życzę Co chwilę ktoś powiadamia, że TO JUŻ. JA TEŻ CHCĘ!!!!!!!!Aneczka o kolejny egzamin bliższa końcowi studiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andusia Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 11.06.02, 22:21 Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Witam w gronie wielodzietnich mamuś. Teraz szczęścia będą dwa ( a może trzy?) Uwielbiam być w ciąży, ale raczej już nie będę, bo przydziałową dwójkę już posiadam, z czego oczywiście jestem bardzo dumna i zadowolona.Trzymaj się zdrowo i myśl zawsze na różowo. Ciao!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgnieszkaP. Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 03:23 Siunia, wow, strzał w 10 A tak niedawno zastanawiałaś się jak przekonać męża do drugiego dzieciątka. Gratulacje dla Was obojga,Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 03:40 Gratulacje Siunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Poczulam Twoje szczescie i jestem razem z Toba szczesliwa Trzymajcie sie oboje.Ty i maluszek!!!Och,to cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam Was bardzo mocno. Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nonika Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 07:38 Siuniu gratulacje!! tzymaj sie cieplo przez te dlugie 9m-cy i pamietaj zadnych 13ek Monia z Julkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juliiaa Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 08:53 gratuluje z calego serca)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rokitka Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 09:41 Siuniu!Wzystkiego naj, naj, naj Życzę Ci z całego serdeuszka bezproblemowej ciąży zakonczonej urodzeniem ślicznego, słodkiego bobaska Buziaczki,Ania z Emilką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 771201 Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 10:59 GRATULACJE SIUNIA-NASZA WOJOWNICZA MAMO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rglod Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 13:51 GRATULACJE i jeszcze raz GRATULACJE))Powodzenia w nadchodzących miesiącach!!!!!rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 22:10 Siuniu, coz za wspaniala wiadomosc!!!!! GRATULACJE Tylko pamietaj, teraz nie wolno sie Tobie denerwowac, wiec na razie koniec z tropieniem afer, itd.Spokojnie podchodz do forum, bo w tej chwili najwazniejsza jest Twoja malenka fasolka Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paloma Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 22:18 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!Mi sie też marzy!Całuski i dużo zdrowia i usmiechu,Ania i Nataszka)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Odpowiadam na pytania IP: *.* 12.06.02, 22:43 1.) reakcja męża - zadowolony i szczęśliwy, jednak przerażony jak to będzie .... (sytuacja finansowa nie do pozazdroszczenia, ale jakoś to będzie )Liczył trochę na to, że może jeszcze Mu się uda mnie przekonać, by tą decyzję odłożyć na jakiś czas Jednak zapomniał mój ukochany o tym, że zawsze jest "na moim" No.... nie moja wina, że ja taka płodna jestem Dla tych co nie wiedzą - poczęcie za pierwszym podejściem. W zasadzie to ja sama myślałam, że trochę za późno skłoniłam męża do tego, ale jak widać, chyba "tak miało być" 2.)termin porodu - nie wiem dokładnie na kiedy mam teramin. Do lekarza wybieram się w przyszłym tygodniu. Natomiast "kalkulator urodzeń" na bajbusie wskazał mi 08-09 luty 2003 Czyli podobnie jak było z moją Wikunią, która jednak zaskoczyła mnie w grudniu. Tym razem, będę mocno ściakała kolana i urodzę terminowo.Jestem natomiast cikawa, co powie moja pani doktor. Bo w sprawie okreslenia terminu porodu tak samo jak na bajbusie, to przy pierwszym dzieciątku pytała mnie o datę ostatniego okresu. Więc ciekawa jestem, czy terminy się pokryją 3.) Wiktoria i róznica wieku - Wiktoria 27 czerwca skończy 1,5 roku. Czyli jeżeli urodzę terminowo, to różnica będzie dwa lata i prawie dwa miesiące -------I juz nie wiem o co jeszcze pytałyście Narazie czuje sie bez zmian. Żadnych sensacji ani ciągotek. Bo to pewnie za szybko.Chociaz przy Wiktorii niby było OK, ale od chwili kiedy dowiedziałam sie, że jestem w ciąży, natychmiast zaczęły sie wymioty , apetyt za 7-miu itp. Chyba wtedy podwiadomość dala o sobie znać.Teraz natomiast spokojnie .... mimo mojej przeogromnej radości Jednak tym razem czuję temn ogrom odpowiedzialności ..... bo podwójna mama to nie byle co W takiej roli jeszcze nie byłam Ale wszystko przede mną A w razie czego, licze na Wasza pomoc - dobrym słowem, pocieszeniem ....itp. Aha, jeszcze jedno.Dziewczy6ny z którymi umawiałam się na rolki W tej sytuacji chyba zrozumiałe, że odłożę to na przyszłe lato - Siunia, juz prawie podwójna mama (jejku, jak to cudownie brzmi .... podwójna mama)Ps. ale mnie to wzrusza ...... szok .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichałaMama Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 13.06.02, 10:33 I ja gratuluję, bo to faktycznie BARDZO WAŻNA SPRAWA!!My również powoli przymierzamy się do decyzji, toteż już ci zazdroszczę Trzymaj się cieplutkoAknieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 13.06.02, 23:40 A wiec jeszcze raz gratuluje Tobie, no i oczywiscie Tatusiowi tego celnego stzrlu, jak to zrabnie ujelas w naszej rozmowie.Nie przesiaduj tak dlugo przed komputerem, bo jego wplyw ciagle nie jest sprawdzony... Oszczedzaj sie, a poki mozesz jesc to sobie nie zaluj...naprawde Ci zazdroszcze (ale pozytywnie), niestety my jeszcz esie troche wstrzymamy - chyba, ze bedzie niespodziankaTo jest CUDOWNE!!!amo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexia Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 14.06.02, 00:35 Gratulacje...dla "dzikuski" i najlepsze życzenia, dla całej rodzinki z tej okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 171176 Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 14.06.02, 15:43 Super,super,super!!GRATULACJE!!!!Zycze cierpliwosci i zdrowej bez komplikacji ciazy.Tez chcemy drugie,ale nie wiem jeszcze kiedy PowodzeniaAnia Odpowiedz Link Zgłoś