Dodaj do ulubionych

W BARDZO ważnej sprawie :)

• Gość: kasiakrol Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 11.06.02, 19:49
      Cieszę się razem z Tobą.Gratuluję i pozdrawiam.Kaśka.
    • Gość: AneczkaG Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 11.06.02, 22:03
      Gratulacje Siunia!!!!Tylko proszę mnie samej nie zostawiać w klubie mam planujących!!! Ja sobie tak nie życzę ;) Co chwilę ktoś powiadamia, że TO JUŻ. JA TEŻ CHCĘ!!!!!!!!Aneczka o kolejny egzamin bliższa końcowi studiów
    • Gość: andusia Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 11.06.02, 22:21
      Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Witam w gronie wielodzietnich mamuś. Teraz szczęścia będą dwa ( a może trzy?) Uwielbiam być w ciąży, ale raczej już nie będę, bo przydziałową dwójkę już posiadam, z czego oczywiście jestem bardzo dumna i zadowolona.Trzymaj się zdrowo i myśl zawsze na różowo. Ciao!!!
    • Gość: AgnieszkaP. Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 03:23
      Siunia, wow, strzał w 10 :bounce:A tak niedawno zastanawiałaś się jak przekonać męża do drugiego dzieciątka. :)Gratulacje dla Was obojga,Agnieszka :hello:
    • Gość: aka Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 03:40
      Gratulacje Siunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Poczulam Twoje szczescie i jestem razem z Toba szczesliwa :) :) :) :) :) :) :)Trzymajcie sie oboje.Ty i maluszek!!!Och,to cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam Was bardzo mocno. Weronika
    • Gość: Nonika Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 07:38
      Siuniu gratulacje!! :bounce:tzymaj sie cieplo przez te dlugie 9m-cy i pamietaj zadnych 13ek ;)Monia z Julkiem
    • Gość: juliiaa Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 08:53
      gratuluje z calego sercasmile))))))))
    • Gość: Rokitka Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 09:41
      Siuniu!Wzystkiego naj, naj, naj :hot: :bounce: :hot:Życzę Ci z całego serdeuszka bezproblemowej ciąży zakonczonej urodzeniem ślicznego, słodkiego bobaska :love:Buziaczki,Ania z Emilką
    • Gość: 771201 Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 10:59
      GRATULACJE SIUNIA-NASZA WOJOWNICZA MAMO :-)))))))))))))))))))))
    • Gość: Alka Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 12:24
      :bounce: :hot: :bounce: :hot: :bounce: :hot:GRATULACJE!
    • Gość: rglod Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 13:51
      GRATULACJE i jeszcze raz GRATULACJEsmile))Powodzenia w nadchodzących miesiącach!!!!!rena
    • Gość: Kamila Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 22:10
      Siuniu, coz za wspaniala wiadomosc!!!!! GRATULACJE :bounce: :bounce: :bounce:Tylko pamietaj, teraz nie wolno sie Tobie denerwowac, wiec na razie koniec z tropieniem afer, itd.Spokojnie podchodz do forum, bo w tej chwili najwazniejsza jest Twoja malenka fasolka :love: :love:Pozdrawiam Kamila
    • Gość: paloma Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 12.06.02, 22:18
      GRATULACJE!!!!!!!!!!!!Mi sie też marzy!Całuski i dużo zdrowia i usmiechu,Ania i Nataszkasmile))
    • Gość: Siunia Odpowiadam na pytania IP: *.* 12.06.02, 22:43
      1.) reakcja męża - zadowolony i szczęśliwy, jednak przerażony jak to będzie .... (sytuacja finansowa nie do pozazdroszczenia, ale jakoś to będzie :) )Liczył trochę na to, że może jeszcze Mu się uda mnie przekonać, by tą decyzję odłożyć na jakiś czas :)Jednak zapomniał mój ukochany o tym, że zawsze jest "na moim" :) No.... nie moja wina, że ja taka płodna jestem :)Dla tych co nie wiedzą - poczęcie za pierwszym podejściem. W zasadzie to ja sama myślałam, że trochę za późno skłoniłam męża do tego, ale jak widać, chyba "tak miało być" :) 2.)termin porodu - nie wiem dokładnie na kiedy mam teramin. Do lekarza wybieram się w przyszłym tygodniu. Natomiast "kalkulator urodzeń" na bajbusie wskazał mi 08-09 luty 2003 :) Czyli podobnie jak było z moją Wikunią, która jednak zaskoczyła mnie w grudniu. Tym razem, będę mocno ściakała kolana ;) i urodzę terminowo.Jestem natomiast cikawa, co powie moja pani doktor. Bo w sprawie okreslenia terminu porodu tak samo jak na bajbusie, to przy pierwszym dzieciątku pytała mnie o datę ostatniego okresu. Więc ciekawa jestem, czy terminy się pokryją :)3.) Wiktoria i róznica wieku - Wiktoria 27 czerwca skończy 1,5 roku. Czyli jeżeli urodzę terminowo, to różnica będzie dwa lata i prawie dwa miesiące -------I juz nie wiem o co jeszcze pytałyście :)Narazie czuje sie bez zmian. Żadnych sensacji ani ciągotek. Bo to pewnie za szybko.Chociaz przy Wiktorii niby było OK, ale od chwili kiedy dowiedziałam sie, że jestem w ciąży, natychmiast zaczęły sie wymioty , apetyt za 7-miu itp. Chyba wtedy podwiadomość dala o sobie znać.Teraz natomiast spokojnie .... mimo mojej przeogromnej radości :)Jednak tym razem czuję temn ogrom odpowiedzialności ..... bo podwójna mama to nie byle co :)W takiej roli jeszcze nie byłam :) Ale wszystko przede mną :) A w razie czego, licze na Wasza pomoc - dobrym słowem, pocieszeniem ....itp. :)Aha, jeszcze jedno.Dziewczy6ny z którymi umawiałam się na rolki :) W tej sytuacji chyba zrozumiałe, że odłożę to na przyszłe lato ;)- Siunia, juz prawie podwójna mama (jejku, jak to cudownie brzmi .... podwójna mama)Ps. ale mnie to wzrusza ...... szok ..........
    • Gość: MichałaMama Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 13.06.02, 10:33
      I ja gratuluję, bo to faktycznie BARDZO WAŻNA SPRAWA!!My również powoli przymierzamy się do decyzji, toteż już ci zazdroszczę :)Trzymaj się cieplutkoAknieszka
    • Gość: AM Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 13.06.02, 23:40
      A wiec jeszcze raz gratuluje Tobie, no i oczywiscie Tatusiowi tego celnego stzrlu, jak to zrabnie ujelas w naszej rozmowie.Nie przesiaduj tak dlugo przed komputerem, bo jego wplyw ciagle nie jest sprawdzony... Oszczedzaj sie, a poki mozesz jesc to sobie nie zaluj...naprawde Ci zazdroszcze (ale pozytywnie), niestety my jeszcz esie troche wstrzymamy - chyba, ze bedzie niespodziankaTo jest CUDOWNE!!!amo
    • Gość: Alexia Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 14.06.02, 00:35
      Gratulacje...dla "dzikuski" i najlepsze życzenia, dla całej rodzinki z tej okazji...:)
      • Gość: 171176 Re: W BARDZO ważnej sprawie :) IP: *.* 14.06.02, 15:43
        Super,super,super!!GRATULACJE!!!!:bounce:Zycze cierpliwosci i zdrowej bez komplikacji ciazy.Tez chcemy drugie,ale nie wiem jeszcze kiedy :what:PowodzeniaAnia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka