Gość: Morud IP: *.* 12.06.02, 12:46 Czy ktoś z was oglądał już ten film?Wybieram się dzisiaj wieczorem i nie bardzo wiem, czego się spodziewać. Słyszała o nim bardzo skrajne opinie.Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Dzień Świra IP: *.* 12.06.02, 15:52 moim zdaniem szkoda czasu, ba powiem więcej czułam sie naciągnięta, twórcy filmy założyli że jak obsadzą znanego aktora, a w dialogi (a właściwie monologi) wrzucą stek przekleństw to widownia bedzie ubawiona. Ja byłam zniesmaczona, i to nawet nie przez te przekleństwa, co tak ogólnie. Film nudnawy, scenek do śmiechu raczej niewiele, odradzam. No ale to jest tylko moje zdanie, były osoby w kinie, które ryczały ze śmiechu cały film.Zamiast tego polecam komedię francuską pt. "Plotka", ja bym na to nie poszła gdyby nie to że mój mąż pomylił godziny i oprócz "Plotki" nic innego juz nie grali, więc poszlismy i ... byłam miło zaskoczona. Lekka komedia na poziomie, naprawdę fajna.Pozdrawiam Jana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DorotaJ Re: Dzień Świra IP: *.* 13.06.02, 20:41 Zgadzam się, "Plotka" jest lekką komedyjką i nieżle się ją ogląda. Ale jak nie widziałaś to koniecznie obejrzyj "Piękny umysł".PozdrawiamDorotaJ Odpowiedz Link Zgłoś