Gość: agniesia1 IP: *.* 02.07.02, 10:37 MAM PROZBĘ !! JAK ROBICIE TE OBRAZKI KTÓRE DODAJECIE DO POSTU??NIE MAM POJĘCIA JAK TO SIĘ ROBI.BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA POMOC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gabii Re: OBRAZKI DO TEKSTU!!! IP: *.* 02.07.02, 11:35 Jak wchodzisz na forum to po prawej u gory masz tlustymi literkami napisane: obrazki do postow. Kliknij na to i juz je masz. Potem wystarczy je wstawicPozdrawiam - Gabi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesia1 Re: OBRAZKI DO TEKSTU!!!-do gabi IP: *.* 03.07.02, 11:40 dziękuję ci śłoneczko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabii Re: OBRAZKI DO TEKSTU!!!-do gabi IP: *.* 04.07.02, 07:06 Nie ma za co Cieszę sie, że mogłam pomóc Gabi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesia1 Re: OBRAZKI DO TEKSTU!!!-DALEJ NIC IP: *.* 07.07.02, 17:27 JAK WPISUJĘ NAZWĘ OBRAZKA TO I TAK NIC MI NIE WYCHODZI. CZY JE TRZEBA DAĆ W JAKIMŚ NAWIASIE LUB COŚ PODOBNEGO?? {:BIC:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesia1 Re: OBRAZKI DO TEKSTU!!!-DALEJ NIC IP: *.* 07.07.02, 17:28 JAK WPISUJĘ NAZWĘ OBRAZKA TO I TAK NIC MI NIE WYCHODZI. CZY JE TRZEBA DAĆ W JAKIMŚ NAWIASIE LUB COŚ PODOBNEGO?? (:BIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: OBRAZKI DO TEKSTU!!!-DALEJ NIC IP: *.* 07.07.02, 18:03 Zacznij pisać małymi literami - po pierwsze będzie kulturalniej, a po drugie wyjdą Ci obrazki (oczywiście bez nawiasów!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesia1 Re: OBRAZKI DO TEKSTU!!!-DALEJ NIC IP: *.* 07.07.02, 19:02 mam nadzieję że już zaczną mi wychodzić . dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś