Dodaj do ulubionych

OBRAZKI DO TEKSTU!!!

IP: *.* 02.07.02, 10:37
MAM PROZBĘ !! JAK ROBICIE TE OBRAZKI KTÓRE DODAJECIE DO POSTU??NIE MAM POJĘCIA JAK TO SIĘ ROBI.BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA POMOC
Obserwuj wątek
    • Gość: Gabii Re: OBRAZKI DO TEKSTU!!! IP: *.* 02.07.02, 11:35
      Jak wchodzisz na forum to po prawej u gory masz tlustymi literkami napisane: obrazki do postow. Kliknij na to i juz je masz. Potem wystarczy je wstawicPozdrawiam - Gabi
      • Gość: agniesia1 Re: OBRAZKI DO TEKSTU!!!-do gabi IP: *.* 03.07.02, 11:40
        dziękuję ci śłoneczko!!!
        • Gość: Gabii Re: OBRAZKI DO TEKSTU!!!-do gabi IP: *.* 04.07.02, 07:06
          Nie ma za co :) :) :) Cieszę sie, że mogłam pomóc :bic: :bounce:Gabi
          • Gość: agniesia1 Re: OBRAZKI DO TEKSTU!!!-DALEJ NIC IP: *.* 07.07.02, 17:27
            JAK WPISUJĘ NAZWĘ OBRAZKA TO I TAK NIC MI NIE WYCHODZI. CZY JE TRZEBA DAĆ W JAKIMŚ NAWIASIE LUB COŚ PODOBNEGO?? {:BIC:}
          • Gość: agniesia1 Re: OBRAZKI DO TEKSTU!!!-DALEJ NIC IP: *.* 07.07.02, 17:28
            JAK WPISUJĘ NAZWĘ OBRAZKA TO I TAK NIC MI NIE WYCHODZI. CZY JE TRZEBA DAĆ W JAKIMŚ NAWIASIE LUB COŚ PODOBNEGO?? (:BICsmile
            • Gość: guest Re: OBRAZKI DO TEKSTU!!!-DALEJ NIC IP: *.* 07.07.02, 18:03
              Zacznij pisać małymi literami - po pierwsze będzie kulturalniej, a po drugie wyjdą Ci obrazki (oczywiście bez nawiasów!!)
              • Gość: agniesia1 Re: OBRAZKI DO TEKSTU!!!-DALEJ NIC IP: *.* 07.07.02, 19:02
                mam nadzieję że już zaczną mi wychodzić . dziękuję :bic:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka