Dodaj do ulubionych

Kusi, kusi :))

IP: *.* 03.07.02, 16:17
Dzis moja sasiadka wróciła ze szpitala po porodzie. Ma synka ślicznego małego Kacperka. Wiecie co mam 3 wspaniałe dziewczyny, dopiero co przeszłam koszmar porodowy (cesarski :)) i te nadkilogramy, cała masa problemów i obowiązków - a mimo to jakas dziwna zazdrośc, poczucie checi przytulenia takiego maluszka, i straszna ochota na to aby mieć jeszcze jedno dziecko. Wiem że to dla mnie nie realne przede wszystkim ze względu na to że nie stac mnie na jeszcze jedno maleństwo, ale gdybym kiedys nagle się wzbogaciła, jakiś spadek (tylko po kim? :)), może wielka wygrana? Kto wie ... Hi, hi pomarzyc można bajbus :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Horska Re: Kusi, kusi :)) IP: *.* 03.07.02, 17:31
      Mnie też kusi.Tak bardzo bym chciała mieć drugie dziecko i to teraz że czasem chce mi się płakać. I też czekam na "spadek"! Hi hi hi!Pozdrawiam :bounce:
    • Gość: agnes Re: Kusi, kusi :)) IP: *.* 03.07.02, 19:18
      Cześć Bajbus.Wiesz, mój synek (teraz 13 miesięcy) pożądnie dał mi w kość. A co Ci będę tłumaczyć, sama masz trójkę, to wiesz jak jest. A mój jest alergik, więc kolki, do tego bolesne ząbkowanie...No i jakiś czas temu obejrzałam sobie zdjęcia z moimi dzieciaczkami, jak były malusie, i z łezką w oku powiedziałam mężowi, że to tak fajnie mieć maleństwo, karmić piersią i być dla niego tą jedyną i najważniejszą.......Popatrzył się na mnie jak na wariatkę :-)Ech.....Pozdrawiam.jaga
      • Gość: 171176 Re: Kusi, kusi :)) IP: *.* 03.07.02, 20:35
        Ja bym chciala tez miec juz drugie,ale jakos nie moge sie jeszcze zdecydowac.Boje sie....
    • Gość: Iw Re: Kusi, kusi :)) IP: *.* 04.07.02, 06:25
      To już chyba taka nasza uroda :), tylko byśmy tuliły te maluszki. Ja jestem dopiero w pierwszej ciąży, ale pamiętam jak to było jakiś czas temu, zanim jeszcze się zdecydowaliśmy na dziecko. Wszystkie niemowlaczki były takie piękne, pachnące, milutkie i tak baaaaardzo chciałam mieć swoje, że czasami aż zbierało mi się na płacz. Ciężko to wytrzymać, prawda? Myślę, że to po prostu natura, tak jesteśmy skonstruowane ;), żeby ciągle chcieć "nowego" małego człowieczka dla którego jesteśmy wszystkim.Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę spełnienia marzeń o kolejnym bobasie :).Iwona (iwka)
    • Gość: Selina Re: Kusi, kusi :)) IP: *.* 04.07.02, 07:11
      Rozumiem Twoje odczucia, bo mój instynkt macierzyński jest ostatnio taaaaki ogromny, strasznie chciałabym mieć już drugiego bąbelka! No ale niestety, mam zbyt ciężką sytuację finansową, aby się w tej chwili zdecydowaźć na dziecko... :(A tak bym już chciała!selina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka