Dodaj do ulubionych

FrontPage - skąd ściągnąć?

IP: *.* 05.07.02, 15:44
Informatycy i nie tylko!Zapaliłam się do tworzenia stron www przy pomocy programu FrontPage. Niestety - mąż instalując programy pakietu Office nie zainstalował go. Płytkę pożyczył a moja kreatywność usycha ;).Na kursie, który właśnie ukonczyłam mogłam korzystać z tego programu - w domu klęska.Może znacie adresy stron, gdzie można ten program ściągnąć?Magda :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: FrontPage - skąd ściągnąć? IP: *.* 05.07.02, 17:12
      No ciekaw jestem co się wydaży... Ale złego słowa nie powiem.
      • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: FrontPage - skąd ściągnąć? IP: *.* 05.07.02, 17:42
        KvM! Pewnie zaraz usłyszę coś o piractwie i takich tam ;). Ale ja naprawdę się na tym nie znam i nie wiem, czy ten program można gdzieś znaleźć, czy jest on elementem oprogramowania za które się płaci. Wiem, że w internecie można znaleźć wszystko - więc pytam fachowców. Zamiast czekać - napisz mi, co takiego ma się wydarzyć - nawet w wieku lat 28 lubię być uświadamiana ;).Magda :hello:
        • Gość: guest Re: FrontPage - skąd ściągnąć? IP: *.* 05.07.02, 18:26
          Jak się jednak pewnie domyślasz FrontPage nie jest darmowy (przynajmniej ten z Office"a). Że już nie wspomnę o "pożyczaniu" office. O tyle mnie to wszystko denerwuje, że przecież większość programów ma swoje darmowe, lub bardzo tanie odpowiedniki.Pierwszy z brzegu link: http://www.dc.com.pl/ceny.asp?Indeks=sof-msa tu mozesz nabyc ten program. Edytorów html jest całe mnóstwo w tym wiele darmowych. Polecam np. tucows.com - tam znjadziesz sporo softu za darmo lub shareware. A to na co czekam, to reakcja włodarzy forum na Twój post.
          • Gość: guest Re: FrontPage - skąd ściągnąć? IP: *.* 05.07.02, 19:48
            No i ok. Teraz rozumiem. Nie wiedzialam, czy ten program jest darmowy czy nie. Czy ma swoje odpowiedniki czy też nie. Dziękuję za wyjaśnienia :jap: - poszukam odpowiedników. A reakcji admina się nie obawiam - jestem czysta ;). Gdzie jest nasza płyta - nie wiem. Wygodniej jest napisać, że pożyczona, a nie, że zginęła w bałaganie jaki panuje na biurku ;). Bez paniki! Magda :hello:
    • Gość: guest Re: FrontPage - dzięki KvM mam odpowiednik nie łamiąc prawa ;) IP: *.* 05.07.02, 19:58
      Jak w tytule! :jap:Magda :hello:
      • Gość: guest Re: FrontPage - dzięki KvM mam odpowiednik nie łamiąc prawa ;) IP: *.* 05.07.02, 20:24
        Gdybby więcej osób tak postępowało to świat byłby lepszy :-)
        • Gość: guest Re: FrontPage - dzięki KvM mam odpowiednik nie łamiąc prawa ;) IP: *.* 05.07.02, 20:29
          Jeszcze jeden drobiazg. Jeśli posiadasz legalną wersję office to masz prawo do zrobienia kopi bezpieczeństwa tej płyty (właśnie na wypadek zaginięcia). Teoretycznie więc masz prawo sobie ściągnąć z internetu taką kopię, tyle że nielegalne jest zamieszczanie w internecie licencjonowanych programów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka