Dodaj do ulubionych

Jestem w ciazy

IP: *.* 11.07.02, 04:09
Hej tu Ania!!!!!!!!!!!!!!!Wlasnie jestem w 5 miesiacy ciazy i wszystko byloby wspaniale gdybym nie byla na obczyznie w USA .Cala moja rodzina zostala w Polsce i niemam tutaj nikogo oprocz meza.Moze`napisz do mnie jakas mama bedaca jak ja na obczyznie i czujaca sie troche samotna.
Obserwuj wątek
    • Gość: mocar Re: Jestem w ciazy IP: *.* 11.07.02, 04:27
      Witaj Aniu!No to nie jestes sama bo jest nas tu w USA kilka samotnychistotek rozsianych tu i tam.Mam na imie Joanna i od ponad dwoch lat mieszkam w Chicago,jestem mama 7 miesiecznych blizniakow Kacpra i Szymka.A tak w ogole to gratulacje dla przyszlej mamy :)Pozdrawiam-Joanna
    • Gość: ma Re: Jestem w ciazy IP: *.* 11.07.02, 05:17
      Witaj!Widze, że borykasz się z takim samym problemem jak ja kiedy tu w zeszłym roku przyjechałam. Mieszkam w Logan i tez jestem tylkomsa,ma zmężem teraz juz mamy 3,5 miesiecznego synka.Ale jesteśmy zdani tylko na siebie. Jak bys chciała pogadac lub napisac list to zapraszam. Jeżeli masz GG to mój numer 2280013.Na pewno jak urodziszjuz maleństwo będzie o wiele lepiej niz teraz. Pozdrawiam i gratulacje oczywiście. Mama Piotrusia.
    • Gość: E.T. Re: Jestem w ciazy IP: *.* 11.07.02, 05:22
      Mam na imie Edyta i jestem w siodmym miesiacu. Mieszkam w New Jersey. Na ile znam forum to moderator zwroci nam uwage za umieszczenie tych postow w czesci Emama, a nie Swiat.Pozdrawiam was - wszystkie cierpiace na bezsennosc w USA ;-)
    • Gość: franciszek Re: Jestem w ciazy IP: *.* 11.07.02, 05:22
      Moje gratulacje!!! Powoli, powoli jakos sie ulozy, ja jestem w podobnej sytuacji, juz prawie 3 lata i na poczatku bylo ciezko.A teraz mamy prawie dwuletnia coreczke i synka , ktory ma zawitac na ten swiat w pierwszych dniach sierpnia. Pozdrawiam Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka