Dodaj do ulubionych

a moooooj syyyyyn....

IP: *.* 17.07.02, 22:04
...co ma dwa lata i niecale dwa miesiace, po dluuugim spacerze po warszawskiej starowce i obdarowywaniu wszystkich spotkanych grajkow i tancerzy pieniazkiem stwierdzil:"mama, ty mi kup pzyzwoitom gitare, takom z strunami, i ja bende grac na stajowce i zajabiac pieniazki nie tak jak mama w biurze"...no to mam z glowy :)pozdrozapracowane jak mul panceryjojo
Obserwuj wątek
    • Gość: Hermiona Re: a moooooj syyyyyn.... IP: *.* 17.07.02, 22:42
      :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:A ja słyszałam kiedyś innego młodego człowieka, opowiadającego w przedszkolu, na czym polega praca jego mamy : więc popołudniu mama się kąpie, ładnie ubiera, maluje, perfumuje, bierze torebkę i jedzie do klienta. I tu zagadka: kim jest mama?
      • Gość: lea Re: a moooooj syyyyyn.... IP: *.* 17.07.02, 22:56
        cześć Mój 15-miesięczny synuś też mółby sobie poradzić w sprawach zarobkowych - jako fotomodel :lol: Niedawno byliśmy na wczasach w Gdańsku ( było cudownie! ), a ulubionym zajęciem Bartka było karminie gołębi. Przechodnie byli nim zauroczeni, a my zdziwieni ilością wypstrykanych kliszy przez nich :lol: :lol: :lol:pa Ps. dzieci są wspaniałe!
      • Gość: Mika_P Re: a moooooj syyyyyn.... do Hermiony IP: *.* 17.07.02, 23:25
        Agentem ubezpieczeniowym ?
        • Gość: Hermiona Re: a moooooj syyyyyn.... do Hermiony IP: *.* 18.07.02, 10:09
          Aha! :lol:
    • Gość: Gosia_wiecznie_mŁoda Re: a moooooj syyyyyn.... IP: *.* 18.07.02, 06:59
      jojo, gdzies ty byla jak cie nie bylo? Spalas na tej Starowce? :lol:
      • Gość: jojo Re: a moooooj syyyyyn.... IP: *.* 18.07.02, 16:31
        ...taaaa... pod barbakanem... ;)...pracuje, strasznie duzo pracuje i mam nadzieje, ze jesienia ta praca przyniesie wreszcie wymierne zyski......pozdro wielce serdecznej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka