Dodaj do ulubionych

Ciuszek na okragly brzuszek

IP: *.* 26.08.02, 19:15
Chodzilam z kolezanka dzis po miescie, zeby cos kupic sobie do ubrania. Zaczynam szosty miesiac i wszystkie najluzniejsze ubrania z mojej szafy sa od tygodnia za ciasne :crazy:Zwiedzilaysmy wiele sklepow, wlacznie z jednym dla ciezarnych i nic nie kupilam. Nie to ze jestem wybredna, ale na serio nie ma na czym oka zawiesic, zebu przy okazji sie w to wcisnac i kupic na wyrost.Podobno w sklepie indyjskim sa spodnie w duzych rozmiarach na sznurek sciagane, jeszcze jutro tam ide, a potem pasuje z poszukiwaniem sponi ogrodniczek, spodnic na szekach dla ciezarnych.Cmok cmok
Obserwuj wątek
    • Gość: Aari Re: Ciuszek na okragly brzuszek IP: *.* 26.08.02, 21:13
      A byłaś w Mothercare ???Tam są fajne ubrania dla ciężarnych ... i czasami nawet w promocyjnych cenach.pozdrawiamwioleta
    • Gość: Sebi Re: Ciuszek na okragly brzuszek IP: *.* 27.08.02, 09:03
      Zgadzam się w zupełności co do Mothercare. Mam sporo ciuszków, bo pracuję, jak to mawiał mój niegdysiejszy szef w "wysokim urzędzie"i muszę przyznać, że te z Mothercare są super. Przede wszystkim nie wygląda się w nich jak nadmuchany balon? Ja np. uwielbiam sukienki i udało mi się tam kupić 3 za cenę ok. 100 zł. - są naprawdę super! Oczywiście sa tam też np. lniane spódnice za ponad dwie bańki, co uważam za cenę horendalną, biorąc pod uwagę, że tak naprawdę to zakup na ok. 3 miesiące.Super jest tam też bielizna. W porównaniu z ciuchami z innych sklepów te są naprawdę OK. Oczywiście, ważne jest też gdzie w tych ciuszkach będziesz chodzić- czy do biura, czy też Twoja praca dopuszcza bardziej swobodny styl ubierania- wtedy na pewno sklepy India to bardzo dobry pomysł- ciekawe wzory i tkaniny, no i cena!Pozdrawiam.
      • Gość: Trinity Re: Ciuszek na okragly brzuszek IP: *.* 28.08.02, 06:28
        Popytam kolezanek, ale w Krakowie nie ma chyba tego sklepu Mothercare. Jezeli jest to zaraz do niego zawitam za zakupy. Moj charakter pracy wymaga raczej eleganckiego stroju. Ogolnie duzo przytylam , bo przed wazylam 58 kg, mam 175 cm wzrostu, wiec bylam szczupla. Teraz waze chyba 68kg a to dopiero sie skonczyl piaty miesiac. Ale sama jestem winna bo objadam sie bez pomyslunku, dostaje wilczego apetytu na slodycze, jak wpadam do cukierni codzien to kupuje naraz 4 ciastka i je pochlaniam, potem jeszcze posilek np obiad i juz nie moge sie ruszac. Codzien obiecuje sobie ze zaczne jesc racjonalnie juz od 2 miesiecy. Pozdrawiam
    • Gość: Sebi Re: Ciuszek na okragly brzuszek IP: *.* 28.08.02, 11:29
      Sorry, nie zauważyłam, że jesteś z Krakowa. Z tego, co wiem te sklepy na razie są w Warszawie i Gdyni. A może będziesz kiedyś w Warszawie- jeśli tak, to podaję adresy:Ul. Marszałkowska róg HożejCentrum Handlowe Klif na OkopowejGaleria Mokotówi od 18 września Park Wola na Górczewskiej.Powodzenia!
    • Gość: renatas Re: Ciuszek na okragly brzuszek IP: *.* 28.08.02, 12:47
      a może ktoś chce odsprzedać jakieś ciążowe ubrania.Bardzo chętnie bum się na to zgodziła.Moja koleżanka takrobiła i jest zadowolona.Ktoś opisywał jej uranie i przysyłał za poręczeniem pocztowym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka