Dodaj do ulubionych

OBRONIŁAM SIĘ!!!!

• Gość: Kryszka Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 11:31
      Gratuluję, gratuluję!!Dwa lata po otrzymaniu dyplomu mgr, poszłam na studia podyplomowe.A teraz (kolejne dwa lata)znowu chciałam się czegoś pouczyć, ale właśnie dostałam wiadomość, że grupy nie będzie bo za mało zgłosiło się kandydatów.Szkoda.Gratuluję Ci raz jeszcze.Życzę Powodzenia z dyplomem "w garści"!!!
    • Gość: SylwiaKarolina Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 12:54
      GRATULACJE!!!!Ech, dawne to już czasy, ale pamiętam, że pierwszy dzień po obronie wydawał mi się przecudowny. Jechałam autobusem i zastanawiałam się, czemu jakiś obcy facet się do mnie uśmiecha? A potem się zorientowałam, że to ja się uśmiecham do niego i do całego świata :hap:Jeszcze raz gratuluję, Pani Magister!Sylwia
    • Gość: Lilly Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 13:26
      Gratulacje serdeczne, droga emamo! jesteśmy z Ciebie dumne,a najbardziej chyba mały Oskarek....Pozdrawiam :hello:
    • Gość: Barba Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 22:15
      Gratulujemy!!!!!!!!!1 Czekamy na doktorat :D jak Ci tak dobrze to idzie :D
    • Gość: Yoanka Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 18.09.02, 01:32
      :spookie: :spookie: :spookie: :spookie: :spookie: :spookie: :spookie: :spookie: :spookie: :spookie: :spookie: :spookie: :spookie: :spookie: :spookie:Ikunia, ja od razu wiedziałam, że ten egzamin to tylko czysta formalność. I nawet ta piątka mnie nie zaskoczyła. :love: Ani przez chwilę w Ciebie nie wątpiłam.A teraz zaczną się sukcesy w pracy zawodowej. Ika tak trzymać.Jak sukces to sukces. :grin:Buziaki,Joanka
    • Gość: Selina Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 18.09.02, 07:52
      Fiu, fiu! :) GRATULUJEMY!!! A cóż to za kierunek pani mgr ukończyła, hę? :) Czyżby politologię? :lol: selina i familia :hello:
    • Gość: pysia22 Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 19.09.02, 13:24
      Kochanie, moje moje wielkie gratulacje!!!Jestes wielka ale ja zawsze to wiedziałam. Ciesze się, że tak dobrze, to teraz mozesz odetchnąć i pobimbać na zasłużónym. Pani magister - chyle czoła...I ucałuj maluszka...Pysia
    • Gość: mjm Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 19.09.02, 13:30
      Gratulacje!I trochę Ci zazdroszczę...ale kłamię: STARSZNIE Ci zazdroszczę. Muszę czekać jeszcze do grudnia.Gratulacje raz jeszcze!Magduszka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka