Dodaj do ulubionych

Czwarte dziecko

IP: *.* 13.11.02, 23:54
Zaplanowalismy czwarte dziecko.Nasza radosc.Dziele sie z Wami.M
Obserwuj wątek
    • Gość: Cytrynka Re: Czwarte dziecko IP: *.* 13.11.02, 23:55
      Cieszę się razem z Wami i gratuluję.Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkęCytrynka
    • Gość: Gosia_wiecznie_mŁoda Re: Czwarte dziecko IP: *.* 14.11.02, 08:24
      Gratuluje i czekam na rownodzietna mame ;)Odkad Bogusi malo na forum tak mi jakos lyso ;)Gosia plus czworeczka, plan wykonany w 100% ;)
    • Gość: SANI Re: Czwarte dziecko IP: *.* 14.11.02, 08:47
      Witam!!!!!!Gratuluję i zycze duzo wytrwałości i miłości.......Pozdrawiam Sani
    • Gość: Jana Re: Czwarte dziecko IP: *.* 14.11.02, 12:36
      Gratuluję decyzji i odwagi. I trzymam kciuki :-)Jana (trzecia z czworga rodzeństwa)
    • Gość: Beata32 Re: Czwarte dziecko IP: *.* 14.11.02, 13:34
      Wow!!!Gratulacje ... Ja jak narazie powyżej dwójki nie chcę się wychylać ... ale ... kto to wie co będzie za parę lat ;) Taka duża rodzinka - to fajna sprawa.pozdrowienia dla całej rodzinkiBeata mama Maciusia 1 i 8 mies i 5-mies Wiercipiętka w brzuszku
    • Gość: asiamamaignasia Re: Czwarte dziecko IP: *.* 14.11.02, 16:20
      Cieszę sie z Wami. Asia z drugim maluszkiem w brzuszku i następnymi w planach
    • Gość: Agnieszka.Z Podziwiam Was za to !!! IP: *.* 14.11.02, 19:26
      Tak jak napisałam ,podziwiam Was za takie decyzje i chylę przed wami czoła :jap: Ja mam dwójkę i więcej nie planuję bo nie wiem jak bym sobie dała radę ale faktem jest ,że duża rodzinka to fajna rodzinka :crazy:
    • Gość: Ifona Re: Czwarte dziecko IP: *.* 14.11.02, 19:44
      witaj, :)))Jeju kobieto ja Ci po prostu zazdroszczę! Na razie chciałabym trzecie, będąc w ciąży z drugim, myślałam cięgle o trzecim dziecku. Mój mąż nie chciał słyszec o następnej ciąży, ale uwaga , przekonałam go :) Co prawda jeszcze nie teraz ( Maciuś ma 9 miesięcy ), ale może jakoś za trzy lata, aby zachowac odstęp miedzy dzieciaczkami. ( Teraz marzy mi się dziewczynka, piękna blondyneczka o kręconych włoskach ).Jak godzisz obowiązki domowe i wychowywanie dzieci , z tym, że mąż pływa ?( mój mąż też, stąd to pytanie )pozdrawiam ifona
    • Gość: Aluc Re: Czwarte dziecko IP: *.* 14.11.02, 20:01
      Fajnie :D to nasz plan na najbliższe parę lat :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:Aluc na razie +1 :bounce:
      • Gość: dyziak Re: Czwarte dziecko IP: *.* 14.11.02, 20:34
        ZAZDROSZCZĘ!!!!! tak pozytywnie zazdroszczę. Ja się nie mogę doczekać swojej pierwszej Fasolki (25,5 tyg brzuszkowego życia). Gratulacje ogromniaste!dyziak i Fasolka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka