Dodaj do ulubionych

dziwne pytanie ..

IP: *.* 24.11.02, 22:52
Hej wszystkim :-) mam takie dość dziwne pytanie ale dość mnie nurtujące ... a mianowicie :Jak to u was jest z nagością , znaczy chodzi mi o to co sądzicie o nagości nie wzgledem swojego partnera, ale ogólnie w domu w stosunku do dzieci np. spotykałem się z sygnałami, że w niktórych domach nagośc rodziców w stosunku do dzieci i odwrotnie jest czymś normalnym nawet w gdy dzieci dorastają ...co myślicie o takiej postawi i jak to jest u was ??? z góry dzięki za wasze przemyślenia :)
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Re: dziwne pytanie .. IP: *.* 24.11.02, 23:00
      Nie chodzimy nadzy przy dzieeciach, nie eksponujemy nagości, ale kiedy któreś z dzieci wejdzie do łazienki i zastanie w niej rozebraną mamę lub tatę to też nie robimy z tego tragedii.Tyle...Mija
    • Gość: guest Re: dziwne pytanie .. IP: *.* 25.11.02, 10:25
      My nie robimy z tego problemu. Nagość jest czymś naturalnym i uważam, że w domu każdy powinien czuć się swobodnie. I już.
    • Gość: mamamaxa Re: dziwne pytanie .. IP: *.* 25.11.02, 11:15
      Dla mnie nagosc jest czyms rownie naturalnym, jak jedzenie, picie czy spanie. Ani ja ani moj facet nie robimy z tego tabu (ani tragedii kiedy Max nas zobaczy nago albo w sytuacji.....:)Nie wiem jak wiele jest w stanie zrozumiec roczny chlopczyk. Zakladam ze niewiele, wiec dzis rano naprzyklad ubieralam sie przy synku bez zadnego wstydu.Ania
    • Gość: Agnieszka.Z Re: dziwne pytanie .. IP: *.* 25.11.02, 19:00
      u nas też nie ma tego problemu choć nasza starsza córka ma już 8 lat więc jest już "nieco kumata" i tak :ja rozbieram się i ubieram bez żadnego wstydu ale mąż już musi trochę z tym przystopować bo córka reaguje z chumorem na taty nagość i biega za nim wołając np. golas...golas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka