Dodaj do ulubionych

Pół roku temu...

IP: *.* 12.12.02, 07:50
... leżałam w szpitalnym łóżku, a obok mnie tłusty, opuchnięty stworek, drący się przeraźliwie przy każdej próbie nakarmienia :cry:. Bolały mnie szwy, nie mogłam chodzić, a kazali ważyć przed karmieniem i po :ouch:. Zastawiałam się... Eeee tam, nad niczym się nie zastanawiałam, nie byłam do tego zdolna :sarcastic:. Teraz niegdysiejszy tobołek wydłużył się do 75 cm i waży 7,5 kg, został ochrzczony jako Ania, a słynie jako Żaba :bounce:. Śmieje się od ucha do ucha, z zapałem ssie cysia, wcina kaszę, aż jej się uszy trzęsą i bez powodzenia próbuje raczkować. Mnie zamiast szwów boli kręgosłup (coraz mniej) i serce - z nadmiaru miłości :love:. Zastanawiam się, jakim cudem dawałam sobie radę bez Żaby. Zmarnowane 25 lat :lol:. Nic to, nadrobimy.Kiedy odstawiłam pigułki, wiedziałam, dlaczego to robię. Nie wiedziałam jednak, że była to najmądrzejsza z moich decyzji (no, może jeszcze męża wybrałam sobie mądrze). Zreszta, co ja Wam tutaj będę - sami wiecie, jak to jest, prawda? :spookie:Berek mama Żaby :bounce: od wczoraj półrocznej
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata32 Re: Pół roku temu... IP: *.* 12.12.02, 08:34
      Droga Bereniko - Berku z nieodłączną Żabą Anią !!!Moje gratulacje i udanego następnego półrocza i następnego roku i następnego 5 lecia i ... itd. :DI nie martw się kręgosłupem ... przejdzie (przyzwyczai się ;) ). Wiem co mówię - mój Maciuś na swoje półrocze osiągnął wagę 10,5kg :) PozdrawiamBeata mama Maciusia 1 rok i 9 mies i 6 mies. Wiercipiętka (Adasia?) w brzuszku
      • Gość: Berenika Re: Pół roku temu... IP: *.* 12.12.02, 09:02
        Bardzo dziękujemy obie :jap:. Ja się wcale nie martwię tym kręgosłupem, chociaż on się niestety nie przyzwyczai, bo to już skrajna patologia. Ale za to zawdzięczam mu własnie trzy miesiące zwolnienia, dzięki czemu nie muszę jeszcze wracać do pracy i mogę dalej spędzac upojne chwile z Żabą. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :grin:Berek
        • Gość: maga Re: Pół roku temu... IP: *.* 12.12.02, 09:18
          Bereniko moje gratulacje ! Życzę Wam, żeby zawsze biła od was taka wspaniała miłość i radość istnienia. Kochajcie się mocno, a Tobie życzę udanych łowów ;) żebyś jeszcze troche mogła poganiać tę swoją żabkę :: . maga
    • Gość: Adzia Re: Pół roku temu... IP: *.* 12.12.02, 10:04
      Berek, słuchaj Beaty - kręgosłup się nauczy, a jakie muskuły sobie wyrobisz ;-) Cialo się dostosowuje do dziecka.A życzę Wam...chyba tego, żeby się nic nie zmieniło. Żeby Żabka była szczęśliwa, tak jak Ty jesteś szczęśliwa. I żeby Wasze wspólne życie opierało się wyłącznie na trafnych decyzjach :-)Pozdrawiam AA
    • Gość: Zilka Re: Pół roku temu... IP: *.* 12.12.02, 11:10
      Wreszcie mi się udało zalogować! :)Berku Najmilszy z jeszcze milszą, półroczną Żabą! Trzymajcie się dzielnie z kręgosłupami, kaszkami, katarami i wywiadami ;) :)I dalej bądzcie takie jak jesteście, no może Żaba niech jeszcze rośnie :) :) :)zilka z florkiem-potworkiem :) :)
    • Gość: BAJBUS Re: Pół roku temu... IP: *.* 12.12.02, 11:12
      A jest się nad kim zachwycać :) Zabeńka to rozkoszny i sliczny aniołek a jeszcze jak odziedziczy po mamie pewne cechy (w co nie wątpie) bedzie najbardziej pożądanym obiektem wśród męzczyzn, pracodawców i wogóle, wogóle ;)bajbus
    • Gość: Cytrynka Re: Pół roku temu... IP: *.* 12.12.02, 16:33
      BerkuAż trudno mi wierzyć, że z Anusi taka duża już kobietka. Jestem szczęśliwa razem z Wami. Mam nadzieję, że niedługo się zobaczymy i pozwolicie mi ucałować Żabkę w łapkę :-)Wielka buźka dla całej rodzinki.Cytrynka
    • Gość: Aleksandra_T Re: Pół roku temu... IP: *.* 12.12.02, 18:20
      Witaj Beliś!!!Widzisz sama, jaka ze mnie sklerotyczka. Dużo ,dużo zdrówka dla szanownej Żaby :bounce: . I miłości, i po prostu wszystkiego :love: .A dla Ciebie to sama wiesz i jakby co to wal jak w dym...Ukłony i całuski ode mnie, Marcina i Gosi oraz Kłopota i Diunki :love: :love: :love:
    • Gość: Ente Re: Pół roku temu... IP: *.* 13.12.02, 11:18
      WSZYSTKIEGO, WSZYSTKIEGO CUDOWNEGO!!! :) NASTĘPNEGO TAK UDANEGO PÓŁROCZA I NASTĘPNYCH LAT... :)Sunna, 9 miesięczna Gu oraz 3,5 miesięczny Brzusio
    • Gość: 21081970 Re: Pół roku temu... IP: *.* 18.12.02, 01:32
      Droga Aniu,Wszystkiego najlepszego z okazji 6 miesięcznicy :love:Pociechy z mamusi i tatusia oraz wszystkich Twoich kotów.Niech Ci dostarczają jak jak najmniej kłopotów wychowawczychRośnij duża i zdrowa tak, żebyś na wiosnę mogła zaszaleć z Majorką na nowym placyku zabaw na Stegnach :). Miej też na uwadze, kręgosłup swojem mamusi i nie domagaj się od Berka noszenia na rączkach .Pozdrowienia od Majorki, Marianny i ich mamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka