Dodaj do ulubionych

PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;)

IP: *.* 13.12.02, 09:39
Jest od północy ;)Dzień zaczął sie całkiem zwyczajnie, aż tu Lea przesyła mi wspaniała wiadomość (o której później napisze).Dziewczyny a jak u Was ten trzynasty?? Macie stracha??Napiszcie co Wam się wydarzy(ło) dziś pechowego bądź (czego Wszystkim życze )szczęśliwego ;)bajbus - pod ogromnym dziś wrażeniem :) -
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 13.12.02, 09:45
      Byłabym niesprawiedliwa twierdząc, że 13 przynosi mi pecha. Ponad pięć lat temu 13.września wyszłam za mąż :bounce: /jedyny wolny termin w restauracji, bo ludzie jacyś przesądni, czy co ? ;)/. Ale dzisiaj dzień jest do niczego. Jestem na zwolnieniu bo mam zapalenie tchawicy, nie mówię /a głos to mój zarobek, bom nauczyciel/, mam jakieś czarne myśli i w ogóle nie tak... A na Jacka z pracy czekam jak na wybawienie bo mną może potrząśnie ;).Magda :hello:
      • Gość: BAJBUS Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 13.12.02, 09:53
        Madziu!! ;) Potrząsam Tobą !! Czujesz? A teraz stuk puk w czółko(zrobiłam byka??), nie fisiuj ;) Trzymaj sie cieplutko :)Bardzo cieplutko ;)Serdeczne uściski bajbus :)
        • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 13.12.02, 10:07
          Uffffff!!! Tego mi było trzeba. Bajbus - :jap:!Magda :hello:
    • Gość: asia_t Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 13.12.02, 09:51
      u nas piątek zaczął się feralnie - dzieci wstały lewą nogą o 5.30. Na dodatek popsuło się pianinko, wywołując w nich kolejną falę rozpaczy... to jest tzw. złosliwość przedmiotów martwych. Poza tym nie jestem przesądna.:-) No i dzisiaj wysyłam Ci, Bajbusku, potęęęęęęęężną paczkę. :-) AsiaT,
      • Gość: Lkasia Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 13.12.02, 10:20
        Nie jestem przesądna- ale dziś .... moją Igulkę bolą dziąsełka - bo rośnie ząbek, rośnie i rośnie... gorączka 38,3 pobudka w nocy od 1 do 2 walczymy z gorączką... mam nadzieję, że wkońcu ząbek wyrośnie a piątek 13 nie bedzie pechowy czego życzę sobie i Wam kochane Emamusie :)Kasia
    • Gość: Beata32 Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 13.12.02, 10:34
      Uwielbiam wszystkie 13-te. 13-tego wyszłam za mąż i ... nie żałuję.Bez większych niepokojów czekam na zakończenie dzisiejszego dnia!!!co prawda - zapomniałam wczoraj o wizycie u lekarza bo myślałam, że jest dziś ... ale w końcu wczoraj był 12-ty ;)pozdrawiamBeata
    • Gość: ilka Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 13.12.02, 10:51
      W piątek trzynastego, 8 i pół roku temu przyszła na świat moja ukochana córeczka :bounce: :bounce: :bounce:
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 13.12.02, 10:58
      No tak... a jednak pech. Właśnie pokłóciłam się z siostrą. O głupotę, ale raczej na dłużej :(. A więc pech...Magda :hello:
      • Gość: kasia.s Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 13.12.02, 11:24
        A u mnie wszystko na razie w jak najlepszym porządku...(oby nie zapeszyc)-nawet pokusiłabym się o stwierdzenie,ze ten dzień(a właściwie noc)jest dla mnie i mojego skarba szczęśliwy...Zuzia dziś pięęęęknie przespała noc...Czyż to nie powód do radośći?Zawsze nosem się podpierałam a teraz jestm wypoczęta...Kasia,dla której piątek trzynastego nie jest na razie pechowy...
      • Gość: Adzia Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 13.12.02, 12:37
        Magda, biedulko...jak o głupotę, no to nie moze byc na dłużej, nie? Kurczę, magistry w końcu jesteście ;-)Wyślę Ci coś na osłodę :-)
        • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 13.12.02, 13:07
          Aga - osłodziłaś mi smuteczki cukrem najbardziej cukrzanym pod słońcem ;).No a z siostrą dogadałyśmy się szybciutko. Szybko się kłócimy, zarzekamy jedna przed drugą, że się nie odezwiemy i potem ślemy sms`y. W końcu o niepisaniu nie było mowy ;).Magda z zapaloną tchawicą :hello:
    • Gość: dyziak Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 13.12.02, 14:09
      Moja trzynastka zaczęła się taaak pięknie :bounce: Ze strachem i lękiem biegłam do lekarza, drżąc o Fasolkę, bo wczoraj udało mi się wywinąć kozłą na lodzie :( a tak uważałam :sarcastic: Bałam się, że coś się stało, tym bardziej, że pojawiła się potworna :cry: kolka w prawym boku brzusia. Pan doktor badał, badał, nawet na USG wysłał i...... wszyskto w jak najlepszym porządeczku :hot: :)Wracałam taaaka szczęśliwa :happy: do domciu. Zasiadłam sobie przed komputerkeim i czytam Was, czytam :crazy:I telefon, ze z transakcji bardzo, bardzo dla mnie ważnej, ba - nawet ratującej mój dalszy byt prawdopodobnie nic nie wyjdzie :( I w związku z tym nie wiem, jak dalej żyć, bo jest bardzo źle......... I zaraz nie będę miała gdzie mieszkać i za co żyć. A Fasolka chce normalnego życia i ja dla niej teżDlatego dotychczas zawsze szczęśliwy piatek trzynastego okazuje się niedobry. smutny dyziak :(
      • Gość: Lkasia Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 13.12.02, 15:42
        Nie martw się Dyziak- jutro jest sobota 14- na pewno bedzie lepiej :)głowa do góry!! trzymaj się ciepło i uważaj na Fasolkę :) :)powodzenia Kasia
    • Gość: agacz2905 Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 13.12.02, 15:08
      Ano dziś, w piątek, trzynastego, mój mąż Pawełek z mej skromnej inicjatywy - wygrał w konkursie GW Detektivi aparat cyfrowy. Ma chłop szczęście :love: Równie dziś, w piątek trzynastego wyzdrowiał zupełnie mój synek Szymonek, a i ja po długiej chorobie dochodzę do siebie, co potwierdziła wizyta u mojej lekarki. Napiszę krótko:szczęśliwy dzień!! :hello:Agnieszka
    • Gość: lea Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 13.12.02, 16:10
      hej :)a umnie normalka... troche radości - fantastyczne maile dziś otrzymuję :hap: zawierają one same radosne informacje.No ale rozchorował się Bartuś :( dzisiejsza diagnoza P. Doktor: zap. oskrzeli :sweat:ale - wykurujemy się :) i znowu bedzie się z czego cieszyć :hap:papa kochani :love: leaPs. dodam, że urodziłam się 13, mój mąż również na dodatek w piątek i przez 20lat mieszkałam w mieszkaniu pod Nr.13 i w szkole podstawowej widniałam w dzienniku pod Nr. 13 ;)
    • Gość: emama Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 13.12.02, 16:13
      Dla mnie trzynastego jest bardzo szczęśliwym dniem. Urodziłam się trzynastego :), termin porodu też miałam na 13-tego (trochę się przesunął- córcia nie będzie już taką farciarą). Wszystko mi się udaje, bo jest 13-tego, nawet zdałam kupon Multilotka, czego zazwyczaj nie robię.Życzę Wszystkim szczęśliwego 13-tego. :bounce:Asik
      • Gość: Graża Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) i sukces IP: *.* 13.12.02, 16:39
        Muszę się pochwalić. Moja siostra dzisiaj obroniła pracę doktorską!!! Hurra! Właśnie wrócilismy z obrony. jesteśmy wszyscy bardzo szczęśliwi. Piątek trzynastego niech żyje!!!! Graża
    • Gość: kadyga Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 14.12.02, 10:11
      A dla mnie to się okazał szczęśliwy dzień: dostałam nową pracęsmile)))Ale Franio... jejusiu... zostanie bez mamusi..:(((((((((i nie wiem... cieszyć się czy nie....Katarzyna mama Franka
    • Gość: Kasieńka Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 15.12.02, 22:27
      Dla mnie to był bardzo pechowy piątek. Moja 6-cio letnia córcia ma zapalenie płuc ( nie było gorączki, tylko napadowy kaszel. Lekarz myślał że to sprawa wirusowa, ale badanie krwi wykazało że to bakterzyska. Słuchawką nic nie było słychać - dopiero prześwietlenie wykazało że to zapalenie płuc!)Ja też jestem chora - kaszel strasznie mi dokucza, aż nadwyrężyłam sobie mięśnie żebrowe - strasznie boli!!!!!!Chce mi się płakać - nie mam siły zajmować się małym ( trzymiesięcznym Kubusiem). ... a tu Święta za pasem!!! - prezenty nie kupione...... oj nie wiem jak to będzie.......Kasia
      • Gość: LARA Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 15.12.02, 22:35
        Ja urodziłam się 13 w piątek i muszę powiedzieć,że jestem szczęściarą! Dla mnie ten dzień zawsze był szczęśliwy. Pozdrawiam. :hello:
    • Gość: feratu Re: PIĄTEK - TRZYNASTEGO ;) IP: *.* 21.02.03, 13:23
      Ja mam dzisiaj jakiś taki pokręcony dzień ;)Wstałam godzinę temu.. wierzycie? Bo ja nadal nie mogę uwierzyć.. hehehe :)Oczywiście lewą nogą – no przecież tak powinno być ;)Na śniadanie :what: raczej obiad.. :lol: zjadłam dużą paczkę Lay’sów i wszystko to dzielnie zapiłam całym litrem Coca-Coli :grin: A zaraz idę się nażreć wafelków czekoladowych.. :crazy:Czy ja dzisiaj rządzę, czy jak? :sol: Ale tak to jest jak człowiek dostanie pare złotych na przechulanie ;-)Buziaki.. przesłane przez Feratu.. 13 w piątek for all :love:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka