Gość: guest IP: *.* 10.01.03, 10:05 Pilnie poszukuje takiego lekarza najlepiej przyjmującego w przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasiem Re: Kraków-lekarz homeopata IP: *.* 12.01.03, 22:04 Cześć Swego czasu sama się leczyłam u homeopaty - w Krakowie. Jest to oficjalna specjalizacja lekarska ale lekarze,którzy ją mają /nieliczni/ przyjmują tylko prywatnie.Polecam dr Zawiślaka ul. Łokietka 12a. tel 633-69-96. Żeby dostać się na pierwszą wizyte trzeba kupić książeczkę z pytaniami, na które trzeba pisemnie odpowiedzieć. Przy oddawaniu ankiety można się umówić na pierwszą wizytę /niestety drogą - ostatnio płaciłam 60zł./ Jeśli szukasz lekarza dla dziecka to słyszałam pochlebne zdania o dr Misztalu ale nie znam namiarów. Poszukaj informacji w internecie widziałam kiedziś stronę o homeopatii. Czeka cię długie leczenie ale najtrudniejsze jest przestawienie sposobu myslenia o lekach, o tym jak funkcjonuje organizm. Jak się przenicujesz na wytol to polecam homeopatię. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś