Dodaj do ulubionych

jak zdobyć kompa ;)

IP: *.* 20.02.03, 23:19
dzięki komputerowi mam dostęp do netu , a internet dał mi przedewszystkim przyjaciół tak tak tak !!! :) jak bardzo kiedyś byłam przeciwna komputerowi w domu, jeju ale się uśmiejecie, wręcz się bałam....jakieś 5 lat temu zaczęłam częściej odwiedzać kafejkę internetową, zaczęło się od banalnych spraw typu czat... potem zaczęłam coraz częściej serfować, w końcu uwzięłam się,że jakoś zdobędę kompa...no i stał się "cud" radio, RMF FM , którego zazwyczaj nie słucham....tu reklama Radia 3 i czasem Zet.... obchodziło bodajże swoje 10-lecie istnienia i słuchając ich audycji można było wygrać kompa... ludzie kochani dostałam świra i obsesji, uwzięłam się,że go wygram. A mój dzień wyglądał tak :Godz. 7 rano wstaję, mąż wychodzi do pracy, ja toaleta, śniadanko , ubieram się, wychodzę, robię zakupy, szybki obiad, sprzątam mieszkanko godz.9 siadam na fotel, włańczam radio zaczyna się... podają hasło - wyraz , które pojawi się w nadawanej audycji, nie wiadomo kiedy i o której godz. czy w reklamie, czy w pogodzie. Numer do radia wklepany w pamięć telefonu, w razie potrzeby skorzystania z toalety mam przyszykowana komórke ( też wygrana w Coca Coli hehe ) - wszyscy moi znajomi wiedzą, że od godz. 9 -15 nie ma mnie. nie odbieram telefonów, nie otwieram drzwi. telefon mi leży na kolanach, a ja uważnie słucham każdego słowa... idiotka ;) jest jest hasło !!! mam 5 min.. cholerka zajęte, naciskam redial zajęte !!! to trwało jakiś tydzień...po tygodniu dodzwoniłam się !!! ale teraz sposród wszystkich słuchaczy, którzy się dodzwnili komputer losował 2 osoby, jakim cudem za pierwszym razem wylosuje mnie ? i to z takiej pipidówki ???a w radio słyszę moje dane !!! Nie wierzę ! dzwoni telefon - to z radia tak jestem na antenie, jest również druga dziewczyna zadają głupie pytanie, co robisz aby poprawić sobie nastrój ? dziewczyna odpowiada: słucham muzyki... ja w pierwszej chwili chciałam odpowiedzieć pożeram tony czekoladek - bo taka prawda ale sobie pomyślałam, no chyba tego im nie powiem... i to był błąd... moja odpowiedź: oglądam komedie !!! tu powinnam się puknąć w czoło !!! ale ciekawe...w wyszukiwarkę interii wpisali hasła muzyka i komediaoczywiście hasło muzyka pojawiło się wiecej razy :((( wygrała tamta... ja otrzymałam w dwa dni później kasete VHS Matrixa...kurde, a tak byłam blisko celu !!!walczę dalej, następny tydzień zleciał( konkurs twał jakiś miesiąc )... jest dodzwoniłam się.. no tak ale nie ma szans, przecież nie mogę mieć aż takiego fuksa !!!maaaaaaam Boże wylosowali mnieeee- jest telefon, pytanie, to był tydz,. przed Wielkanocą, wymieniaja mi pokolei przedmioty jakie znajdują się w ich koszyku - wybrałam jajko- myślałam logicznie: jajko kurze, jajeczko kobiece, białko, pokarm itd. powinno być dużo na temat jajek w necie ;)dziewczyna na drugim końcu Polski wybrała baranka... cisza w eterze... słyszę.. " Edyta - tu Adax Flex, od tej chwili jestem TWÓJ !!!!!!!!!!!!! szał, radość nie do opisania !!!! ale pomyślałam o dziewczynie, z drugiego końca, było mi żal, wiem co czuła dokładnie to co ja tydzień temu... nagle słyszę... dziewczyny to niesamowite macie identyczną ilość haseł !!! i tak oto obie zostałyśmy obdarowane komputerem !!!za jakieś 10min. zjawił się w domu mój mąż, słyszał audycję w pracy- nie mógł w to uwierzyć !!! słyszało mnie w radio wielu znajomych, dzwonili z całej Polski... jeju ale to był niesamowity dzień...teraz mam kompa - dostęp do netu, Was i moich przyjaciół...Ps. bierzcie udział w konkursach - warto !!! ja nadal gram ;)pozdrawiam lea :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: jak zdobyć kompa ;) IP: *.* 20.02.03, 23:55
      A ja już na gg z Leą dałam upust swoim emocjom - ja JĄ wtedy słyszałam :bounce:!!! Niezły zbieg okoliczności, co ;)?Magda :hello:
    • Gość: kocurek Re: jak zdobyć kompa ;) IP: *.* 21.02.03, 16:46
      Lea :)jesteś niesamowita :love:podziwiam Twoj ośli upór, ja na pewno nie wytrwałabym tak długo na posterunku :lol:A udział w konkursach, zwłaszcza radiowych biorę często (głównie w RMF, bo tego słucham codziennie). Jedyną rzeczą jaką udało mi się wygrać był album o Kolbuszowej (rodzinna dziura mojego męża :lol: jak ktoś mieszka na południu Polski może będzie wiedział). Dobre i to! ...a na pewno jak się nie gra to się i nie wygra (to moja mantra, powtarzam ją gdy mijam punkty Totolotka)Pozdrawiam :hello:
      • Gość: maria_rosa Re: jak zdobyć kompa ;) IP: *.* 21.02.03, 16:57
        Lea, Ty wariatko ;)Ja nie mam cierpliwości to takich rzeczy.Kiedyś w Radiostacji był konkurs... znałam odpowiedź , wystarczyło zadzwonić.... i zabrakło mi odwagi.Wygrał ktoś inny, z taką samą odpowiedzią...Całuski wielkie i powodzonka,:hello:maria rosaPs. jak będziesz szaleć następnym razem, daj znać. Nie będę Cię trzymać na kablach telefonicznych, tak jak ostatnio....;)
        • Gość: lea Re: jak zdobyć kompa ;) - do Marii Rosy IP: *.* 21.02.03, 19:52
          Maria Rosa :love:właśnie najtrudniej jest się dodzwonić ;) kurcze na linii siedzi 50% obywateli Polski :lol: teraz mi synek nie pozwala bawić się w takie cóś... to wymaga długieeego, nieruchomego siedzenia, mój dom przestałby być domem już po 5 min. samowolki mojego synka :lol:pozdrawiam - wariatka lea :hello:Ps. czasem fajnie być wariatką ;)
          • Gość: dyziak Re: jak zdobyć kompa ;) - do Marii Rosy IP: *.* 21.02.03, 20:30
            i za takie wariatkowe podejście Cie cenię :love:dyziak :hello:
            • Gość: maria_rosa Re: jak zdobyć kompa ;) -do Lea IP: *.* 21.02.03, 21:35
              Lea, wybacz,że publicznie ale nie mogę się powstrzymać...co Ty masz takiego w sobie,że za każdym razem jak Cię słyszę lub też czytam, żyć mi się chce. Z każdym dniem coraz bardziej. :bounce:Nawet nie chcę myśleć, co by było gdybym Ciebie nie spotkała na swej drodze.:bic:maria rosa
    • Gość: mamjuz Re: jak zdobyć kompa ;) IP: *.* 21.02.03, 22:43
      Lea :)) :)) :)) :)), jeteś NIEMOŻEBNA !!!!!!pozdrawiam i gratuluję :bounce: :bounce: i za mari rosso mogę powtórzyć : Ty masz w sobie coś takiego...no rozkosz o poranku :love:Monik :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka