Dodaj do ulubionych

Czy uwierzyć?

IP: *.* 07.03.03, 16:24
Wiecie co mam takie pytanie. Zancie kogoś dobrze dwa lata czy uwierzylibyście w słowa złe o tej obie usłyszane od innej osoby? Wiadomości niby sprawdzone ale czy nie trzeba porozmawiać z tą złą?
Obserwuj wątek
    • Gość: Edyś Re: Czy uwierzyć? IP: *.* 07.03.03, 17:03
      Ja bym nie wierzyła . Plotka a czasem niewiedza może skrzywdzić oj bardzo, bardzo.... Porozmawiaj z tą złą. Mam nadzieję , ze wszystko się wyjaśni. :)
    • Gość: iwo1 Re: Czy uwierzyć? IP: *.* 07.03.03, 17:18
      Plotka niejednej osobie złamała już życie ,nie uwierzyłabym Jeśli sprawa dotyczyłaby mnie osobiście szczerze porozmawiałabym z osobą o której mowa .IWo
    • Gość: Martenka Re: Czy uwierzyć ....ale IP: *.* 07.03.03, 18:04
      Ale czy jeśli osoba, o której słyszałam te złe rzeczy jest moją znajomą no powiedzmy dobrą koleżanką (nasze dzieciaki jej syn i moja córka się spotykali prawie codziennie) a osoba od której słyszałam złe rzeczy jest moją przyjaciółką?
    • Gość: guest Re: Czy uwierzyć? IP: *.* 07.03.03, 18:49
      Niby w każdej plotce jest trochę prawdy. Zresztą niedawno w "Rozmowach w toku" było o plotkach i czasem prawdziwe było tylko(!) imię i nazwisko-reszta zmyślona :( Więc na Twoim miejscu baaardzo uważałabym, chyba nie chcesz wyrządzić nikomu krzywdy pomówieniami. Zresztą nawet, jeśli to jest prawda, to Tobie chyba nic do tego (oczywiście jeżeli nie dotyczy to Twojej rodziny), prawda??? ;)Dziewczyny, nie plotkujmy!Pozdrawiam. Gosia :hello:
      • Gość: guest Re: Czy uwierzyć? IP: *.* 10.03.03, 12:40
        Jeżeli cie to gnębi i miało by to zaszkodzić waszej przyjażni to porozmawiaj. Pamiętaj jednak że wszyscy popełniamy błędy i nawet żła wiadomość nie powinna nadwyrężyć przyjażni.Powinnyście wtedy szczerze porozmawiać i pomódz sobie nawzajem. Jeżeli jakaś plotka miałaby zniszczyć przyjażń ,to trzeba sie zastanowić czy to jest przyjażń??Nie należy we wsztstko wierzyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka